עבור לתוכן

עזרה בקניית נגן MURO

Featured Replies

פורסם

עד עכשיו חשבתי על הג'נרי של הג'יגה

ועכשיו אני נוטה לאחד מאלה עם נטייה יותר חזקה ל-500

• תגובות 44
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם איכות השמיעה לא חשובה לך כל כך וחוץ מלשמוע מוזיקה כל שאר האפשרויות (רדיו, הקלטה וכו') לא מעניין אותך אז לך על הג'נרי.

אבל אם כמוני, אתה מוכן להשקיע קצת יותר ובתמורה לקבל נגן יותר איכותי עם יותר אפשרויות אז לך על הנגנים האחרים.

פורסם

האיכות חשובה לי אבל אני רוצה גם תמורה למחיר וכו

בכל אופן

יש לך מושג אם יש במכשיר אפשרות של QUEUE? (כלומר אפשרות שבזמן ששיר אחד מנוגן אתה שם בתור את השיר הבא שאתה רוצה)

פורסם
  • מחבר
יש לך מושג אם יש במכשיר אפשרות של QUEUE? (כלומר אפשרות שבזמן ששיר אחד מנוגן אתה שם בתור את השיר הבא שאתה רוצה)

אני לא יודע, אני זוכר שקראתי שאפשר לחפש שיר בזמן שהנגן פועל אז כנראה אפשר לבחור מה יהיה השיר הבא,

אבל אני לא יודע אם אפשר לבנות ממש Playlist של השירים שאני רוצה לשמוע באיזה סדר שאני רוצה.

פורסם

אני בספק רב שיש את האפשרות הזו...

פורסם

kisin - החלטת סופית אם אתה קונה ומה אתה קונה? אם כן נשמח לביקורת קטנה ותמונות שזה יגיע..

פורסם

רק תנו לי להבהיר משהו, אולי זה מובן מאליו, אבל זה עדין חשוב ::)

מניסיון של 4 נגנים ( מתוכם 3 ג'נרים )

יש הבדל גדול ונשמע לאוזן בין נגן ג'נרי לאחד של חברה מוכרת.

קודם כל האיכות, אין בכלל מה להשוות. בנגנים הג'נרים האיכות סבירה עד טובה, לא מעבר.

גורם חשוב נוסף הוא עוצמת השמע, שכן הרבה יוכלו להתבאס מהעוצמה היחסית חלשה של הג'נרים ( למי שקונה XUKE לא תהיה את הבעיה הזאת..)

הממשק של ג'נרי פחות טוב, והחומרים שממנו הוא בנוי זולים. מצד שני, התמורה טובה יחסית לכסף.

אתמול קניתי נגן מסקאן אנד גו ( ספק בסדר גמור, תוך יומיים הגיע המוצר ) ושוב, המוצר נותן תמורה טובה לכסף, אבל לא לאיכות.

בקיצור אם אתם מחפשים זול ואתם לא אודיופילים, ג'נרי יספק אותכם. אם אתם מהסוג השני, תשקיעו עוד קצת כסף, זה ישתלם לכם.

נ.ב אני יכול לכתוב סיקור על הנגן, רק תבקשו ;D

פורסם

איזה נגן קנית?

נשמח לאיזה סיקור של אפשרויות הניגון ואיזה תמונה או שתיים (אם אפשר אחת לפרופורציה ואחת למשל שרואים עברית אם יש)

תודה

פורסם
  • מחבר

קודם כל ben007, סחתיין על ההשקעה ועל הסיקור :yelclap:

ברגע שאני אקנה נגן ולא משנה איזה אני אקנה אני מבטיח לעשות עליו סיקור מלא עם תמונות כדי שזה אולי יעזור לאנשים אחרים.

בקיצור אם אתם מחפשים זול ואתם לא אודיופילים, ג'נרי יספק אותכם. אם אתם מהסוג השני, תשקיעו עוד קצת כסף, זה ישתלם לכם.

אני בהחלט לא בעל כשרון לשמיעה מוזיקלית מיוחדת אבל אני לא רוצה לקנות נגן ג'נרי שגם לא יספק מי יודע מה איכות שמיעה וגם עשוי מחומרים וחלקים שיכול להיות שעוד חודש חודשיים יתפרקו לי ביד.

אני מוכן להשקיע קצת יותר (לא מדובר בקפיצה כספית כל כך גדולה) ולהוסיף עוד כמה מאות שקלים ולקנות נגן שלא מוגדר כנגן הכי איכותי שיש היום בשוק אבל עדיין הוא בכמה רמות מעל כל הנגנים הג'נרים שקיימים בשוק.

בינתיים עוד לא קניתי את הנגן אבל נראה לי שאני אלך על הנגן Xuke MP600

כי אני סתם מותח את זה יותר מדי (כבר שבוע בערך אני מתלבט בין נגנים :) ) וגם בגלל שלא מצאתי נגן יותר טוב מהנגן הזה במסגרת הסכום שעולה הנגן הזה (750 שקל בשביל 512 מגה).

אבל אם למישהו יש רעיון לנגן יותר טוב בסכום הזה אני תמיד מוכן לשמוע.

הדילמה שכרגע יש לי לגבי הנגן זה אם ללכת על 512 מגה במחיר של 750 שקל

או ללכת על 1024 מגה במחיר של 1100 שקל

פורסם

תודה ;D

ובקשר להתלבטות שלך, לדעתי הXUKE יהיה מצוין.

512 או 1024, תלוי בך, לי מספיק 60 שירים ( 256 ) כי כל יום אני מחליף

אם לטיולים - יש עדיפות לג'יגה

ואם מספיק לך 512, אתה גם חוסך כסף.

נ.ב: נו תקנה כבר אנחנו רוצים סיקור :P;)

פורסם
  • מחבר

שכנעת אותי :xyxthumbs:

אני הולך על Xuke MP600 512MB

אני קונה עכשיו מOlSale (לא מצאתי מקום אחר יותר זול לנגן הזה)

אני מבטיח יום אחרי שאני אקבל את הנגן לעשות סיקור מלא עם תמונות.

נ.ב - יש לך אולי מושג תוך כמה זמן בערך אני אקבל את הנגן כי מבחינתם יש להם 21 ימי עבודה לשלוח לי את הנגן וממש אין לי כח לחכות חודש

פורסם

אני קניתי את שלי מאותו ספק, וזה אמור להגיע בדואר רשום.

המוצר הגיע לחנות ( ה-"חנות" זה הבית של הספק... ) תוך יומיים,

והלכתי לקחת את המוצר מהספק באותו היום ( בינימינה ).

ככה שהמשלוח אין לי מושג כמה זמן זה יגיע

אבל תרים טלפון ותשאל, השירות אחלה, בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה.

אני גר באיזור נתניה ואפילו אין לי מושג איפה זה בינימינה אז נראה לי שלא יהיה לי ברירה אלא לחכות למשלוח שיגיע הביתה.

תודה לך ולכל מי שעזר לי פה למצוא את הנגן שאני רוצה לקנות :xyxthumbs:

פורסם

סחתיין מזל טוב :xyxthumbs:

מחכים לביקורת ותמונות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים