עבור לתוכן

בעיות במחשב החדש שלי (מעבד או קירור) עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

קניתי מחשב חדש נתונים :

לוח : asus p4p800-vm

מעבד : intel pentiume 4 2.8

זכרונות : 760MB

כרטס מסך : ati radeon 9200 128 mb

בקיצור מחש פגז .

עכשיו לבעיות שלי איתו אז ככה :

מדי פעם לא תמיד אבל מדי פעם אני מדליק את המחשב שלי ואז מייד אחרי שהוא מסיים לספור את הזכרונות הוא ניתקע ורושם לי :

CPU Fan Error Press F1 to resume אז אני לוחץ על f1 והכל בסדר וה windows עולה , אבל הבעייה שאני לא יודע למה זה קורה וכמו שאמרתי זה קורה לי מספר פעמים (בבקשה עזרה אני כבר מיואש) אני רוצה לסדר את הבעייה ולדעת למה זה .

עכשיו לבעייה הבאה :

אחרי כמה שעות טובות או לפעמים ימיים קורה דבר מוזר פתאום המסך שלי הופך להיות כחול ורשום בוא המון דברים באנגלית בצבע לבן אני אפילו לא מצליח לקרוא ובום המחשב עושה ריסט לעצמו והכל עולה מחדש וכאילו לא קרה כלום (בבקשה עזרה אני ממש מיואש ) .

בבקשה אנשים אני יודע יש פה אנשים תותחים באתר הזה אז בבקשה חברים תעזרו לי .

בתודה אוראל ויצמן המיואש ממחשבו בחדש .

פורסם

1.לדעתי המאורר של המעבד לא מחובר למקום הנכון בלוח אם ,לא למקום ה"מיוחד" הנועד למאורר של המעבד

תראה בחוברת/pdf של הלוח איפה בדיוק המקום הזה,או שהחיבור קצת רופף תהדק אותו

2.כנס ל c:\windows\minidump כווץ מה ששם בzip וצרף להודעה דרך אפשרויות נוספות

כל פעם שיש מסך כחול נשמר לוג בתיקיה הזאת ,אני יעבור על זה ואוכל להגיד על ידי מזה נגרם

בקיצור מחש פגז .

לא כל כך ,הכרטיס מסך חלש ביותר אבל אני מניח שזה בסדר אם אתה לא גיימר

760MB זכרון זה נחמד אבל..אי אפשר אם סטיקים של 512+256 לנצל את הדואל צאנל - וזה היה יכול לתת שיפור נחמד בביצועים בערך 30% כדאי לך להחליף ל1gb בשני סטיקים של 512,לוח ממוצע בלי הרבה פיצרים הייתה יכול לקחת לוח הרבה יותר טוב בסביבות אותו מחיר ולא הבנתי למה לקחתה לוח אם כרטיס מסך מובנה כאשר קניתה גם כרטיס מסך

חבל שלא לקחתה תמעבד בסוקט 775 כי זה ישאר בעתיד לעומת 478 שבקרוב יעלם

לathlon 64 יש יתרון משמעותי על פנטיום4 במשחקים אבל לא נראה לי שאתה גיימר ;D

פורסם

עברתי רק על הלוג האחרון מ7/1 כי האחרים ישנים ,נגרם על ידי emu10k1m.sys (הדרייבר של הכרטיס קול)

תוריד דרייבר עדכני ותסיר את הנוכחי לפני התקנתו,אם הדרייבר שיש לך כבר הכי עדכני אז תוריד ישן יותר ותקווה שלא יעשה בעיות קרא את 3 ו13 ב http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=76397.0 תמצא שם דרייבר ישן יותר

פורסם

יכול להיות שנדבקת בוירוס הבלאסטר באתר מייקרוסופט

תג'מפר את הביוס על לוח האם שיחזור להגדרות ברירת המחדל שלו

ותתקין את ה xp מהתחלה

אם עשית מחיצות תפרמט את הכונן שבו מותקן הווינדוס.

ותיכנס לאינטרנט רק עם פיירוול לפחות של ה xp

במידה ולא עוזר תדרוש ממי שקנית ממנו את המחשב

החלפה מיידית של המחשב.

ייתכן והדיסק הקשיח שלך דפוק פשוט..........

למרות שהוא חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים