עבור לתוכן

צריך מפרט ב-3000 שקל דחוףףף

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המפרט שהבאת עכשיו הוא אחד הגרועים שראיתי , לוח אם גרוע מאוד , מעבד בעל ביצועים טובים אבל מתחמם ועושה לא מעט בעיות לעיתים קרובות , כרטיס מסך מאפן שלא יריץ חלק כלום כמעט על הגדרות נורמליות , כרטיס קול לא ידוע(בעוד שבמפרט שלי יש כרטיס קול 8.1 ערוצים של רילטק עם יציאות אופטיות אנלוגיות ודיגיטליות) ודיסק 80גיגה עם חברה בלתי ידועה.

המחירים למזומן , זה לא אומר שאי אפשר לשלם בתשלומים , אבל תשלומים יוסיפו כסף , נגיד 12תשלומים זה כבר יביא אותך לאיזור ה3500שקל...(או אפילו יותר...)

אוי,טוב,אז לא לקנות את המפרט הזה?

פורסם

כרגע אמרתי

המפרט שהבאת עכשיו הוא אחד הגרועים שראיתי

קשה לקרוא? , למקרה שלא הבנת , זה אומר שלא , לא לקנות את המפרט הזה , הוא לא משתלם , הוא גרוע , ולא נותן תמורה כמו שצריך לכסף , המפרט שנתתי עם הAMD 64 2800 ייתן לך תמורה בערך פי 2 יותר טובה כי המעבד שווה ערך בביצועים(או לפעמים יותר טוב במשחקים למרות שהוא 2800) והלוח אם יותר טוב(פיצ'רים יותר טובים , כרטיס קול מעולה , צ'יפסט מעולה של NVIDIA וGIGABIT LAN שזה כרטיס רשת ברוחב פס ענקי לעומת הכרטיסים הרגילים , והכרטיס מסך בערך פי 4-5 ואפילו יותר , המארז יותר טוב בהרבה....

בקיצור , אחלה מפרט , השאלה היא אם יש לך את הכסף להשקיע... , במחשב משקיעים , ואם זה מחייב לתת לתקציב עוד אפילו 500שקל , אני הייתי עושה את זה(וגם לי אין כסף)

פורסם
  • מחבר

כרגע אמרתי קשה לקרוא? , למקרה שלא הבנת , זה אומר שלא , לא לקנות את המפרט הזה , הוא לא משתלם , הוא גרוע , ולא נותן תמורה כמו שצריך לכסף , המפרט שנתתי עם הAMD 64 2800 ייתן לך תמורה בערך פי 2 יותר טובה כי המעבד שווה ערך בביצועים(או לפעמים יותר טוב במשחקים למרות שהוא 2800) והלוח אם יותר טוב(פיצ'רים יותר טובים , כרטיס קול מעולה , צ'יפסט מעולה של NVIDIA וGIGABIT LAN שזה כרטיס רשת ברוחב פס ענקי לעומת הכרטיסים הרגילים , והכרטיס מסך בערך פי 4-5 ואפילו יותר , המארז יותר טוב בהרבה....

בקיצור , אחלה מפרט , השאלה היא אם יש לך את הכסף להשקיע... , במחשב משקיעים , ואם זה מחייב לתת לתקציב עוד אפילו 500שקל , אני הייתי עושה את זה(וגם לי אין כסף)

טוב...מחר אני ילך ל KSP ואני כבר ייראה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים