עבור לתוכן

התלבטות בין לוחות ה-NF4 וזכרונות...

Featured Replies

פורסם

אני כבר כמה חודשים רוצה לקנות מחשב חדש ואבא שלי נוסע השבוע להונג קונג אז החלטתי להביא משם כמה חלקים:

לוח: אני מתלבט בין 2 הלוחות החדשים של MSI ושל DFI עם ה-NF4-ultra

וזיכרון אני מתלבט בין TCCD של OCZ או כל חברה אחרת לבין ה-VX החדש של OCZ...

איזה לוח וזיכרון עדיף והאם יש סיכוי שהלוחות האלה כבר יהיו למכירה שם(בהונג קונג...)?

תודה רבה!

פורסם

אני לא יודע אם הDFI זמינים כבר, אפילו אם זה הונג קונג. כרגע נראה כאילו הם עדיפים על הMSI

גם הTCCD טובים וגם הVX טובים, אבל לדעתי הTCCD נותנים יותר, כי הם עומדים בבאסים הרבה יותר גבוהים, גם אם זה על תזמונים קצת יותר גבוהים

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם הDFI זמינים כבר, אפילו אם זה הונג קונג. כרגע נראה כאילו הם עדיפים על הMSI

גם הTCCD טובים וגם הVX טובים, אבל לדעתי הTCCD נותנים יותר, כי הם עומדים בבאסים הרבה יותר גבוהים, גם אם זה על תזמונים קצת יותר גבוהים

נניח שלא יהיה את ה-DFI כדאי לי לקחת את ה-MSI NEO 4 PLATINUM?

פורסם

כן, זה לוח מעולה. יציאה מצויינת של MSI.

פורסם
  • מחבר

טוב נראה שאני אלך על ה-NEO 4 של MSI(בתקווה שהוא יהיה שם...) ועל הזכרונות האלהOCZ 1024MB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 ועם מעבד A64 3200 939 נראה שזאת תיהיה מערכת טובה...

פורסם

טוב נראה שאני אלך על ה-NEO 4 של MSI(בתקווה שהוא יהיה שם...) ועל הזכרונות האלהOCZ 1024MB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 ועם מעבד A64 3200 939 נראה שזאת תיהיה מערכת טובה...

אכן מערכת יפה , בקשר ל ocz שקול שוב, אפשר להביא את ה pqi שזה בדיוק אותו זיכרון ב 400 שקל פחות, או את ה corsair xl3200 במחיר של ה ocz.

פורסם
  • מחבר

אכן מערכת יפה , בקשר ל  ocz שקול שוב, אפשר להביא את ה pqi שזה בדיוק אותו זיכרון ב 400 שקל פחות, או את ה corsair xl3200 במחיר של ה ocz.

בגלל שאני מביא את זה מחו"ל אני לא יודע אם יהיה שם את ה-PQI אבל אם לא יהיה אתה אומר שכדאי את הcorsair xl3200, או שיש עוד איזה TCCD מומלץ?

פורסם

אם מדובר בח"ול לך על TCCD עם דירוג גבוה יותר

לדוגמה G.SKILL 4400/4800

פורסם

הייתי הולך על TCCD, זכרונות מעולים שנותנים ביצועים מעולים עם VDIMM נמוך יחסית עד 2.8v

ואז אתה לא צריך להסתבך עם Vdimm mods/ocz booster

לדעתי TCCD עדיף על OCZ VX

PQI TURBO / GSKILL

וגם לוחות של DGI

פורסם

אם תתצליח להשיג דיאפאי אתה בר מזל!

תתחדש!

פורסם

לא תשיג אותו בחודש הקרוב

אז אל תבנה על זה

מי שמזמין מראש היום ב excaliber pc

יקבל אותו עוד 40 יום

פורסם

לך על G.Skill, ועל ה- 4800LA, אם תמצא שם סטיקים של ג'יגה תודיע... כי בנתיים יש רק 2x256.

פורסם
  • מחבר

לך על G.Skill, ועל ה- 4800LA, אם תמצא שם סטיקים של ג'יגה תודיע... כי בנתיים יש רק 2x256.

כן זה בעדיפות ראשונה שלי, אבל אם בכל זאת לא יהיה שם אז אני אקח את ה-pqi/ocz/corsair...

ד"א לפי מה שראיתי מוכרים בלוג'יק קיטים של ג'יגה...

פורסם

נכון, לא דיברתי על אסיה ואירופה.

משומה בארה''ב הרבה יותר קשה להשיג ג'י-סקיל.

פורסם
  • מחבר

נכון, לא דיברתי על אסיה ואירופה.

משומה בארה''ב הרבה יותר קשה להשיג ג'י-סקיל.

אבל אני לא מביא את זה מארה"ב אלא מהונג קונג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים