עבור לתוכן

מפרט שאני מעוניין להביא מחו"ל. צריך את דעתכם ועזרתכם.

Featured Replies

פורסם

המפרט הוא כזה:

ASUS "A8N-SLI Deluxe" nForce4 SLI Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU -RETAIL - $269.00

AMD Athlon 64 3200+, 512KB L2 Cache, Socket 939 64-bit Processor - Retail - $215.00

CORSAIR XMS Xtreme Memory Speed Series, Xtra-Low Latency 184-Pin 1GB(512MBx2) - $247.25

DDR PC-3200 w/ Heat Spreader, Model TWINX1024-3200XL - Retail

Albatron nVIDIA GeForce 6600GT Video Card, 128MB GDDR3, 128-Bit, DVI/TV-Out, PCI-Express, Model "PC6600GT/128" - Retail - $194.00

אני חושב שהמפרט הוא טוב בגלל שהוא משאיר הרבה אפשרויות פתוחות...כמו להוסיף עוד כרטיס מסך וכולי...

אני לא מתכוון ברגע לעשות OC אבל אולי בהמשך...אני כרגע רק רוצה מחשב מהיר שיריץ לי את כל המשחקים החדשים באופן חלק ובהגדרות גבוהות.

אני אשמח אם תוכלו לתת לי תיקונים והצעות אחרות. המפרט יוזמן ביום-יומיים הקרובים כנראה שמ www.newegg.com

זהו לבינתיים

בתודה מראש

ניר

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה זה צ'יפים טובים ומה זה לא..... אני לא בקיא בשמותיהם!

אני אודה לך אם תוכל להכנס לאתר ממנו אני מזמים ולתת לי לינק לזכרונות טובים ובעלי שם טוב.

בתודה

ניר

פורסם

עם AMD 64 ביט אפשר להגיע לבאסים דיי קיצוניים אפילו עם קירור אוויר. השאלה היא לכמה תרצה לדחוף את המעבד\זיכרון שלך

הכי טוב לך יהיה או OCZ VX+בוסטר או זיכרון TCCD כל שהוא.

לtwinmos יצא זיכרון עם הציפים של הVX אבל אני חושב שזה דיי הימור לכמה שתצליח להגיע. הכי טוב בשבילך יהיה כנראה הg.skill tccd מהסדרה שיהיה לך כסף אלייה

(מתחיל מ245 דולר)

פורסם
  • מחבר

בוא נעזוב לרגע את ה-OC כי כרגע אין תכנון לכזה גם לא בזמן הקרוב-רחוק.

אני רוצה זכרונות איכותיים שיתנו ביצועים טובים.

כרגע תתעלם מכל מה שקשור ל-OC!

איך שאר המפרט?

אני רוצה לנסות להשאר בתחום ה-$1000

כדאי לקחת זכרונות טובים אך זולים יותר ולקנות מעבד חזק יותר? אם כן תן\תנו הצעות לזכרונות אחרים.

בתודה

ניר

פורסם

להתעלם מOC?

קח את הגיגה זיכרון הכי זול שאתה יכול ו6800GT

ההבדל בביצועים בין זיכרון "מקצועי" ל"רגיל" הוא כל כך זניח ובלי OC ההבדל היחידי הוא תיזמונים שבדוגרי לא מזיזים תביצה לביצועים של המערכת.

לך על גיגה זיכרון בסביבות ה160 דולר כזה וכרטיס מסך\מעבד יותר חזקים

פורסם
  • מחבר

שאמרתי להתעלם מ-OC לא התכוונתי לגמרי...

התכוונתי שברגע זה אל תייחס יותר מידי חשיבות ל-OC כי גם אם יהיה בעתיד אז הוא יהיה Soft OC

מעבר לכך, אני אודה לך אם תוכל להכנס ל www.newegg.com ולבחור עבורי זיכרון שישאיר לי צוהר קטן ל-OC בעתיד.

כמו שאמרתי אני קונה את המערכת הזאת בשביל יותר משנה ואני מאמין שגם ליותר משנתיים ואני רוצה להשאיר כמה שיותר אפשרויות פתוחות!!!

יש להם רק 6800GT אחד שעובד ב PCI-E של XFX אבל הוא עולה כמעט $500 ככה שזה לא כל כך בא בחשבון...

אם אני אוכל לחסוך סכום שכזה מבחירת זכרונות זולים יותר אני אוכל להשתדרג במעבד ולקחת +3500

האם זה שווה את זה או שמא כדאי לי לקנות אביזרים משלימים? כמו עכבר (MX1000) ופאד טוב (fUNC)

כרטיס מסך נוסף גם בא בחשבון אבל אני צריך לשקול את זה אחרי בחירת הזכרון החדש ואחרי שאני יראה כמה חסכתי עקב השינוי.

במה יהיה הכי כדאי להשקיע מעבד, כ.מסך (אולי?!) או אביזרים?

בתודה מראש על התשובות

ניר

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

היי חבר'ה אני מצטער על ההקפצה.

אבל אני חייב להזמין את המערכת היום או מחר...

היא עוד צריכה להגיע לדודה שלי בארה"ב לפני הטיסה לארץ...אחרת זה לא שווה כלום מן הסתם כי היא אמורה להביא לי את הכל לארץ!

אז בבקשה תתאמצו בשבילי ותעזרו לי.

בתודה

ניר

פורסם
  • מחבר

מה זה יתן לי שהם DDR500(PC4000( במה זה עוזר?

פורסם

שמתי שתעשה OC תוכל להגיע עם המהירות זיכרונות עד 500MHZ וזה לא יגביל אותך בבאס מערכת נמוך.

בעצם זיכרון טוב לOC שהוא 400MHZ יכול להגיע ל500MHZ ויותר אבל הזיכרון שהבאתי לך יותר זול מכמעט כל ה400MHZ "הטובים" אז לתקציב שלך זה עדיף

יש מבין? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים