פורסם 2005 בינואר 820 שנים הנה ב-AnanTech יש באנצ לכרטיס מסך החדש של גיגבייט בעל 2 ליבות של 6600GT:http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2315&p=1
פורסם 2005 בינואר 820 שנים חחח אני רואה לפי ההשווה שלא ממש שווה להשקיע בSLI אין לו תוספת ביצועים משהו..אבל גיגביט שיחקו אותה עם הכרטיס שלהם ברוב המיבחנים..
פורסם 2005 בינואר 820 שנים מחבר אבל גיגביט שיחקו אותה עם הכרטיס שלהם ברוב המיבחנים..אבל לא נדע את היחס למחיר עד שלא יתחילו לייצר אותו... לא כתוב גם אם הוא יהיה ב-APG אבל כל הנראה רק ב- PCI-E כי כנראה יש צורך באפיק דו כיווני...
פורסם 2005 בינואר 820 שנים חחח אני רואה לפי ההשווה שלא ממש שווה להשקיע בSLI אין לו תוספת ביצועים משהו..אבל גיגביט שיחקו אותה עם הכרטיס שלהם ברוב המיבחנים..זה סוג של אס אל איי[אפשר להגיד]
פורסם 2005 בינואר 820 שנים אבל לא נדע את היחס למחיר עד שלא יתחילו לייצר אותו... לא כתוב גם אם הוא יהיה ב-APG אבל כל הנראה רק ב- PCI-E כי כנראה יש צורך באפיק דו כיווני...זה יהיה רק בPCI-E/הכרטיס הוא SLI לכל דבר, וSLI הוא רק בPCI-E
פורסם 2005 בינואר 820 שנים חחח אני רואה לפי ההשווה שלא ממש שווה להשקיע בSLI אין לו תוספת ביצועים משהו..אבל גיגביט שיחקו אותה עם הכרטיס שלהם ברוב המיבחנים.. הכרטיס של ג'יגהבייט זה 6600GT SLI על PCB אחד אפילו במבחני ביצועים ההבדלים בינהם זה פחות מ 1FPS
פורסם 2005 בינואר 820 שנים מחבר הכרטיס של ג'יגהבייט זה 6600GT SLI על PCB אחד אפילו במבחני ביצועים ההבדלים בינהם זה פחות מ 1FPS יכול להיות אבל יש יתרון שאין צורך בלוח PCI-E אם אני לא טועה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.