עבור לתוכן

צריך מישהו שמבין בכרטיסי מסך: איפה לקנות, איך לקנות ואיך לבחור אותם

Featured Replies

פורסם

שלום למי שקורא את ההודעה!

כשאני מנסה לבחור חומרה למחשב שלי או מחשב בכלל אני לא מבין מי יודע מה..

אני יותר בנאדם של windows ותוכנה ;D

אז הנה מה שאני רוצה לדעת... (או: "הנה השאלה")

יש לי מחשב

תומך רק בחיבור PCI לכרטיסים :-\

ואני מחפש כרטיס מסך בשביל המחשב שלי... מה שיותר קשה מאחר ואני צריך לחיבור PCI ולא ל-AGP (לא, אין לי PCIEXPRESS).

אשמח (מאוד אפילו) אם מישהו (או מישהי ;) ) יוכלו לעזור לי בבחירת הכרטיס הטוב ביותר שאוכל למצוא.

בינתיים אני מוכן להשקיע 360-460 שקל על כרטיס. כמובן שאשמח למחיר נמוך יותר למי שמוצא אחד...!

אם למישהו יש המלצות כמו "אל תקנה עכשיו" או "קנה כמה שיותר מהר" (כאלה דברים) שבבקשה יסביר למה! זה לא יעזור הרבה אם זה רק ציון עובדה שלא תעזור לי...

תודה מראש :)

פורסם

נתחיל בזה שעדיף האיתה רושם את המיפרט שלך ככה אנחנו נוכל לעזור לך יותר..דבר שני מזמן לא שמעתי שממשיכים ליצר כרטיסים לאפיק PCI היום הכל יושב על

AGP\PCI-E ..מפני שהPCI מאוד איטי והכרטיסים של היום לא נועדו לכך..עם באמת בלוח שלך יש רק PCI (שאני ממש חושב שאולי טעיתה) אתה צריך להחיף לוח דחוף,מעבד וזיכרון בקיצור מחשב חדש...כי כבר לוחות הPCI לא מייצרים הרבה שנים.. 8)

פורסם
  • מחבר

כן, אני בטוח שלוח האם שלי תומך רק ב-PCI. וזה לא שלא מייצרים יותר כרטיסים ל-PCI, אלא שמייצרים פחות.. הרבה פחות :-\

הנה דוגמא לאחד אבל אני לא יודע אם הוא טוב כי, כמו שאמרתי, אני לא מבין בזה...

http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?gpu_brand=&ordercode=CGA-9258PTVD&show=AGP&p=&filter=

מצאתי את הכרטיס הזה ב-ZAP.co.il ושאלתי אותם אם מה שיש להם זה בדיוק כמו זה, הכוונה תומך PCI. לא החזירו לי עוד תשובה כי שאלתי אתמול - גם סופשבוע וגם עבר רק יום.

ובקשר למפרט שלי אני באמת צריך להוסיף אותו לחתימה... ייקח לי איזה כמה דקות להוריד איזו תוכנה שתגיד לי הכל ואז ארשום :)

פורסם

LOL לא ידעתי שמייצרים כ.מסך לPCI כבר שנים.

במקרה אתה בדיוק הצבעת על הכרטיס הטוב ביותר שעדיף לך לקנות שיש מצב שהוא נכנס לתקציב שלך.

שנית כל, עם הלוח שלך תומך רק בPCI אני משאר שיש לך PENTIUM2 או פחות.

וזאת אומר שגם ככה משחקים או עריכה גרפית (או כל דבר אחר שדורש משהו מכ.מסך) לא ילכו טוב.

המערכת שלך תהווה צוואר בקבוק לכ.מסך שגם עם מערכת טובה לא מספק ביצועים מעולים.

אני לא הייתי עולה מעל VOODOO 3 עם פנטיום2.

אני מציע מחשב חדש, אבל אם אתה מתעקש אז הR9250 יהיה מעולה ויתן ביצועים עדיפים על הכ.מסך שיש לך עכשיו.

נ.ב אני באמת בספק שהם מתכוונים לPCI הישן, ולא PCI-AGP4X\8X שמצאתי שכתוב בפורומים של FRESH.

פורסם
  • מחבר

אגב שמתי מפרט די קצר על המחשב שיש לי בחתימה שלי..

אני לא מבין בזה הרבה אז שמתי מה שלדעתי עלולים לשאול בד"כ.

צריך להוסיף שם עוד משהו?

פורסם

איך זה MOBILE AMD אם זה לא מחשב נייד :s05:

פורסם
  • מחבר

איך זה MOBILE AMD אם זה לא מחשב נייד :s05:

אין לי מושג.

זה מה שיש לי.. :P

פורסם

בתקציב הזה (ולפי המעבד והזכרון) אתה יכול להחליף לוח לNF7-M שייתן לך AGP וכרטיס מסך סביר ומטה, אבל לפחות יהיה לך לוח טוב ואפשרות לשדרג מתישהו לכרטיס טוב

פורסם

לא שווה לך לעשות כלום עם המחשב הזה.....

תתחיל לחסוך למחשב חדש :xyxthumbs: בינתיים אני לא חושב שכרטיס מסך כלשהו ייתן לך ביצועים טובים

פורסם
  • מחבר

אז זהו שכבר החלטתי היום...

לקנות מצלמה דיגיטלית :)

אני הרי לא גיימר ובאמת אין טעם לקנות כל מני כאלה דברים אם לא אשחק במשחקים שידרשו כאלה דברים ....

תודה כולם : )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים