עבור לתוכן

עוד יומיים לעונה רביעית של 24...

Featured Replies

פורסם

האמת לא התלהבתי מהעונה הראשונה, ולכן הפסקתי שם... אבל מכיוון שאני יודע שיש הרבה מעריצים של הסדרה, יש פרק פתיחה כפול ביום ראשון...

תכינו את ה BITTORRENT שלכם :)

www.fox.com/24/

בלי להסגיר פרטים לגבי העלילה, האם העונות קשורות אחת לשניה או שאני יכול לראות את הרביעית בלי לדעת בדיוק מה קרה בעונות הקודמות ? (והאם העונות משתפרות או שזה כמו שהיה בעונה הראשונה?).

פורסם

ראשון גם הפסקתי באמצע

שתיים ראיתי ומאוד אהבתי

שלוש לא אהבתי והפסקתי אחרי כמה פרקים

ככה שזה באמת אישי

פורסם

למרות שיש אזכורים לדברים שקרו בעונות קודמות זה לא אמור למנוע ממך לראות את העונה הרביעית.

לדעתי העונה ה3 דווקא הייתה טובה יותר מה-2 , אני לא חושב שהם הדרדרו בעונות. חוץ מזה העונה ה4 אמורה להיות שונה בהרבה מהשאר כי הם לקחו הרבה הערות שהיו על הסדרה.

יום ראשון שני פרקים ברצף ויום שני מיד אחריו עוד 2 פרקים ברצף!!!

פורסם

סדרה ממש אבל ממש מעולה שככל שהזמן עובר אתה מעריך אותה יותר.

ראיתי את העונה הראשונה והשנייה למשך שבועיים - חבר שלי קנה את זה בדיוידי ועוד מעט הוא מביא את השלישית.

אני אחכה לרביעית בדיוידי, נכון זה יקח זמן אבל אני לא יכול לשאת בעצבים של לחכות שבוע עד הפרק הבא.

אני מוצא את עצמי באמצע הלילה לפני העבודה למחרת שיש לי רק עוד 5 שעות לישון נגמר פרק בכזה מתח שאני פשוט מוותר על שעת שינה בשביל לדעת מה קורה עם ג'ק הגבר!

אני ממש ממליץ

פורסם

יש מידע מתי העונה החדשה מגיעה לערוץ 10 ?

פורסם

אני שונא אותה.

מה הפעם?...ג'ק יציל את העולם מממתקפה של חיזרים, צונמי וגודזילה ב 24 שעות?...

פורסם

ערוץ 10 החליט להקרין את כל שלושת העונות בחל מיום שני..

העונות יוקרנו בימי שני-חמישי ב11 וחצי בלילה.

אני מאמין שכשהם יסיימו להקרין את כולם (משהו כמו 4-5 חודשים בחישוב מהיר) בטח רק אז הם יביאו את העונה הרביעית.. ותיהיו בטוחים שהיא לא תשודר 4 פעמים בשבוע.

אני אישית מעדיף להוריד מהאינטרנט, בלי פירסומות ורואה מתי שנוח לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים