פורסם 2005 בינואר 720 שנים פירקתי עכבר אופטי והוצאתי ממנו לד מה אפשר לעשות עם זה?חשבתי לעשות פנס ממש חזק כמו האלה שיש במחזיקי מפתחות רק עם 2 לדים ואז זה יהיה משו מפציץ ומסנוור. יש עוד רעיונות?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר עדכון חם + שאלה:אז העדכון יש הפעם רק לד אחד \: כי את אחד מהם ניסיתי להדליק עם סוללה 9V.. וזה התפוצץ לי בפנים חח (מסוכנים הצוקציקים האלה אהה?)חח רק פירקתי וכתבתי את ההודעה וב 10 דקות האלה כבר אין אחד..אז כמה זרם לתת לזה? אה?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים תנסה לתת לו אותה בהדרגה...קודם סוללת 1.5vאחרי זה 3אחרי זה 4.5 עד שזה יעבוד טוב....כעיקרון זה אמור לעבוד נראה לי או ב3 או ב4 וחציאבל אל תסמוך על המילה שלי תזהר שלא ישרף לך ב4.5
פורסם 2005 בינואר 820 שנים תנסה לתת לו אותה בהדרגה...קודם סוללת 1.5vאחרי זה 3אחרי זה 4.5 עד שזה יעבוד טוב....כעיקרון זה אמור לעבוד נראה לי או ב3 או ב4 וחציאבל אל תסמוך על המילה שלי תזהר שלא ישרף לך ב4.5תגיד לי כולכם השתגעתם ללד נותנים מתח מקסימום 3V וזרם 2.5 אמפר אחרת הלד נשרף רוצה הצעה מה לעשות עם שנשאר תבנה GLOW PAD ואם הוא לא מאיר מספיק תדע שלא עולה בין 0.5-3.5 ש''ח כך שלפרק לדים מעכברים זה מיותר
פורסם 2005 בינואר 820 שנים קודם כל: ועכשיו: תגיד לי כולכם השתגעתם ללד נותנים מתח מקסימום 3V וזרם 2.5 אמפר אחרת הלד נשרף רוצה הצעה מה לעשות עם שנשאר תבנה GLOW PAD ואם הוא לא מאיר מספיק תדע שלא עולה בין 0.5-3.5 ש''ח כך שלפרק לדים מעכברים זה מיותר 2.5 אמפר מה? פשש... חתיכת לדים אתה מחזיק... רק כדי שתהיה בעניינים: לד רגיל צורך 15-20mA ובסביבות ה-2V, לד UB צורך 30mA בערך ומשהו כמו 3-3.5V. חוצמזה, מחיר של לד UB יכול להגיע בארץ גם לכמה שקלים (כבר ראיתי ב-5 וגם 7 אם אני לא טועה), אז אם יש עכבר שלא עובד או משהו, אפשר לקחת ממנו את הלד (שד"א, גם יאיר יותר חזק). ככה שלפני שאתה מדבר שטויות, תבדוק את עצמך... מעבר לכך - תראה לי סוללה שנותנת 1A... שלא לדבר על 2.5 או יותר... נ.ב: כמה דברים שמציקים לי בכותרת: - עכבר אופטי... - "קיצים" = ? וגם חסרה איזשהי מילת קישור לפני "LED"...
פורסם 2005 בינואר 820 שנים למה סתם לדברראיתי כמה לדים שלא נשרפו ב4.5 וולטוחח באמת הגזמת 2.5 אמפר ?חישמלת לעכבר תצורה...
פורסם 2005 בינואר 820 שנים קודם כל: ועכשיו: 2.5 אמפר מה? פשש... חתיכת לדים אתה מחזיק... רק כדי שתהיה בעניינים: לד רגיל צורך 15-20mA ובסביבות ה-2V, לד UB צורך 30mA בערך ומשהו כמו 3-3.5V. חוצמזה, מחיר של לד UB יכול להגיע בארץ גם לכמה שקלים (כבר ראיתי ב-5 וגם 7 אם אני לא טועה), אז אם יש עכבר שלא עובד או משהו, אפשר לקחת ממנו את הלד (שד"א, גם יאיר יותר חזק). ככה שלפני שאתה מדבר שטויות, תבדוק את עצמך... מעבר לכך - תראה לי סוללה שנותנת 1A... שלא לדבר על 2.5 או יותר... נ.ב: כמה דברים שמציקים לי בכותרת: - עכבר אופטי... - "קיצים" = ? וגם חסרה איזשהי מילת קישור לפני "LED"... אוקי טעיתי חשוב לציין כי אני לא משתמש בסוללה יש לי מין ספק לא יודע אייך לקרוא לזה אשר אני מכוון בו את הזרם ומתח בקשר למידת הזרם טעיתי בסדר אם עם לד UB אחרי 4 וולט הוא נשרף לפחות לגבי זה אני בטוח
פורסם 2005 בינואר 820 שנים פשוט יש לך ספק...ובהחלט יכול להיות מצב בו לד יחזיק 4V ואולי גם יותר, למרות שזה כבר מסוכן.בכל מקרה, סוללה שתתן 4V לא בהכרח תשרוף את הלד כי היא פשוט לא מסוגלת לתת מספיק זרם.
פורסם 2005 בינואר 820 שנים יש אלף ואחד סוגים של לדיםיש לדים שמסוגלים להגיע גם ל 12 Vאני מאמין שלד של עכבר עובד על פחות מ 5Vזרם זה לא ממש קריטי פה כי אין לך ממש שליטה עליו
פורסם 2005 בינואר 820 שנים יופי...ויש גם מכוניות שעושות 0 ל-100 בשלוש שניות...לא נראה לי שמישהו מדבר פה על לדים כאלה, אלא על לדים סטנדרטיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.