עבור לתוכן

יש לי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro , ואני מעוניין לבדוק את הטמפ' שלו

Featured Replies

פורסם

אז ככה,

יש לי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של החברה Sapphire , ואני רוצה לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו.

בבקשה תסבירו לי שלב אחר שלב

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אין עליו חיישן, אז רק ע"י בקר חיצוני.

פורסם
  • מחבר

רבים אמרו לי שיש עליו חיישן, אתה בטוח שאין?

פורסם

כן אני בטוח.

אבל אתה יכול לנסות להוריד את הגרסאה האחרונה ביותר של ATiTool, להכנס לSettings - Temp monitoring אם זה יהיה אפשרי עם הכרטיס שלך, ולנסות ולבדק טמפ', זה לא יעבוד לדעתי, אבל אם אתה רוצה לנסות תנסה.

פורסם
  • מחבר

כן אני בטוח.

אבל אתה יכול לנסות להוריד את הגרסאה האחרונה ביותר של ATiTool, להכנס לSettings - Temp monitoring אם זה יהיה אפשרי עם הכרטיס שלך, ולנסות ולבדק טמפ', זה לא יעבוד לדעתי, אבל אם אתה רוצה לנסות תנסה.

אוקי, אבל אם אני משתמש בה (ואני ממש לא רוצה לעשות OC ) אז כשאני עושה את השלבים האלה לא יכול להיגרם מצב של OC או המהרה של הכרטיס?

אני עכשיו מחפש את התוכנה, תודה...

פורסם

לא למה שזה יעשה משהו?

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אחי :xyxthumbs:

פורסם

כן אני בטוח.

אתה בטוח בעצמך יותר מדי :)

לכרטיסים החדשים שמבוססים על הליבה R360 (לפחות לחלקם) יש חיישן (אפילו שניים).

לי יש את אותו כרטיס ולי יש חיישן (יכול להיות שלך יש ליבה ישנה אז לא יהיה לך, אבל יש סיכוי גדול שכן).

תוריד את התוכנה Everest מפה:

http://www.lavalys.com/

שם בין החיישנים אתה תראה גם של הכרטיס מסך

פורסם

לא הייתי מסתמך יותר מידי על התוכנה הזאת, היא לא אמינה בהמון מקרים, אם ATiTool לא יכולה לגשת לחיישן דרך הרג'קיי, לא הייתי מסתמך על תוכנות כמו Everst במקרים הללו.

פורסם

לא הייתי מסתמך יותר מידי על התוכנה הזאת, היא לא אמינה בהמון מקרים, אם ATiTool לא יכולה לגשת לחיישן דרך הרג'קיי, לא הייתי מסתמך על תוכנות כמו Everst במקרים הללו.

זה ככה בכל התוכנות, כולל ATiTool.

זה עובדה שלRadeon 9800 XT יש חיישן, לכן לרוב הPRO שבאים עם הCHIP של XT - R360 יש את זה גם...

אם תסתכל על התמונה הזאת:

256mb_new.jpg

זה הכרטיס שלי יש, ואם יש לו את הליבה של הR360 אז גם מה שלו יש (לשנינו יש Sapphire)

אם תסתכל משמאל לHeatSink תראה שבב שהוא באלכסון, זה החיישן...

פורסם

ל9800XT יש חיישן, והPCB שונה, צריך שהPCB יהיה של 9800XT לא רק הליבה.

פורסם

ל9800XT יש חיישן, והPCB שונה, צריך שהPCB יהיה של 9800XT לא רק הליבה.

אתה צודק ב200%

אבל לרוב לאלה עם הליבה החדשה יש את הPCB החדש (כלומר יש חיישן), שזה כמו שיש לי (ובתמונה, ואולי גם לפותח הטרייד).

נכון, לא לכולם, אבל לאלה של Sapphire יש, כלומר אם יש לו ליבה חדשה אז יש לו :)

פורסם

צריך יותר מליבה של XT, צריך PCB של XT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים