פורסם 2002 ביוני 2223 שנים טוב אז ככההיה לי לוח אם של EPOX8KHA+הלוח הזה הלך לעולמו לאחר כ 7 חודשייםעכשיו אני צריך לקנות לוח אם חדשיש לי זכרון 256 PC2100 של CRUCIALההתלבטות שלי היא: האם לקנות לוח שתומך ב KT333 או ב KT266A והאם זה ישנה מבחינת ביצועים בגלל שיש לי זכרון PC2100אני גיימר רציני ויש לי כרטיס מסך ATI RADEON 8500 RETAILעכשיו חשבתי להשאר עם לוחות אם של אפוקס כי הם טובים לאוברקלוקינגמה אתם אומרים על הלוח הזה EPOX 8K3A או שבכלל עדיף לי להשאר עם לוח אם 266A ואם כן אז על איזה לוח אתך ממליצים? שלא יהייה יקר עד 700 שקל פלוס מינוס
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים אם אתה רוצה תקציב של 700 ומטה אין ממש הרבה אפשרויות.. : בכל מקרה אני כן הייתי משקיע את ההפרש והולך על ה8K3A, לוח נהדר...
פורסם 2002 ביוני 2323 שנים למה לא להפעיל את האחריות ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים פשוט תכתוב לייצרן אי מייל והם יגידו לך לאן לפנות.האחריות בסופו של דבר מגיעה מהיצרן ולא קשורה במקום שקנית בו את הלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.