עבור לתוכן

מה ההבדלים ביו Hyundai ImageQuest Q17 לQ17+?

Featured Replies

פורסם

^^^ :)

פורסם

ההבדל נראה לי שהוא לדגם של הפלוס יש זמן תגובה של 12 MS. זה מה שהצלחתי להבין מבירורים שערכתי אחרי שבשבוע שעבר הזמנתי את המסך ואני אמור לקבל אותו בקרוב כמובן את הדגם של ה-12MS. אתה מתעניין כי כבר הזמנת או שאתה לפני הזמנה?

פורסם

כן זה ההבדל המשמעותי רק אל תעז לשלם כזה מחיר על המסך הזה... אפשר להשיג אותו כיום הרבה יותר בזול

פורסם

כן זה ההבדל המשמעותי רק אל תעז לשלם כזה מחיר על המסך הזה... אפשר להשיג אותו כיום הרבה יותר בזול

אי אפשר זה הכי זול אלא אם כן יש לך מזל במכירה פומבית

פורסם

Q17 - 25ms

Q17+ - 16/12ms

לא מוכרים את הQ17 כבר הרבה זמן, כך שאני בספק אם זה באמת Q17 ולא Q17+. תתקשר ותוודא חבל לפספס מציאה.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שהמחיר הזה נחשב "מציאה"? תודה :)

פורסם

המחיר בנעה לא מציאה גדולה

אתה יכול להוציא אותו בהרבה פחות במכרזים באינטרנט, אני שילמתי עליו 1740 שקל כולל משלוח. (זה מגיע ישירות מהיבואן עם אחריות שלו)

פורסם

ההבדל בין ה-Q17 ל-Q17+ הוא לא רק במהירות התגובה אלא גם בזווית הצפיה, כי מהירות התגובה של 12ms באה על חשבון זווית הצפיה האנכית שיורדת ל-135 מעלות (במקום 150 ב-Q17).

מצד שני, זה לא מורגש בכלל...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להוציא אותו בהרבה פחות במכרזים באינטרנט, אני שילמתי עליו 1740 שקל כולל משלוח. (זה מגיע ישירות מהיבואן עם אחריות שלו)

כן תודה, קראתי על זה בתגובות בZAP, התכוונתי לקנייה "רגילה" :)

פורסם

יחסית לחנות קבועה ומבוססת זה כן "מציאה", כן במכרזים אפשר למצוא אותו בפחות אבל למי שדחוף לא תמיד יכול להרשות לעצמו לחפש בהם ולקוות לטוב ביותר.

ואני אישית מעדיף לקנות מחנות מבוססת במחיר יקר יותר מאשר לקנות מרוב המכרזים, הכל כמובן תלוי במי שמספק פיסית את הסחורה במכרז.

פורסם

היבואן הוא זה שמספק את הסחורה במכרז...

הזוית צפיה מלמטה בפנל של סמסונג (שזה גם ב-Q17 וגם בסמסונג 710 למיניהם ממש גרועה)

פורסם
  • מחבר

האמת היא הניסיון שלי במכרזים לא כל כך טוב... קניתי צורב דיוידי ככה ולקח לו חודשיים להגיע... ומבחינת אחריות חנות הרבה יותר נגישה בד"כ.

אז הכל תלוי במחיר אני מניח ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים