עבור לתוכן

פתיחת מחשב נייד והעברתו למארז אחר, אפשרי?

Featured Replies

פורסם

:s05:

פורסם

אפשרי בהחלט, אבל דורש ידע, וכלים...

אבל זה מיותר...עדיף לך למכור אותו ובכמה שתמכור אותו תוכל לקנות מחשב חזק פי 2 שהוא לא נייד...

אבל באמת אחד הדברים הכי מיותרים שיכולים להיות....

נ.ב

אתה יודע שככה אתה מאבד את האחריות שלך על המחשב... :silly:

פורסם
  • מחבר

כן, הבעייה שהמחשב הזה דפוק, כל X זמן יש מסך כחול אז זו כנראה בעיה של חום ולכן רציתי לבדוק אם הוא עובד במקום יותר מאוורר .

אתמול פירקתי את המסך אבל אני תקוע איפה שהמקלדת כנראה ששם זה מחובר עם ברגים או משהו אז איך אני אוכל לפתוח ?

ד"א אני עושה את זה בתור ניסיון לבנות HTTPC שיהיה אצלי בחדר ובימי שישי \ שבת אני אוריד אתו לסלון בשביל לראות סרטים וכדומה

פורסם

איזה נייד זה איזה פנטיום של איזה חברה ???

פורסם

כן, הבעייה שהמחשב הזה דפוק, כל X זמן יש מסך כחול אז זו כנראה בעיה של חום ולכן רציתי לבדוק אם הוא עובד במקום יותר מאוורר .

אתמול פירקתי את המסך אבל אני תקוע איפה שהמקלדת כנראה ששם זה מחובר עם ברגים או משהו אז איך אני אוכל לפתוח ?

ד"א אני עושה את זה בתור ניסיון לבנות HTTPC שיהיה אצלי בחדר ובימי שישי \ שבת אני אוריד אתו לסלון בשביל לראות סרטים וכדומה

אם זה סגור עם ברגים, אז כנראה שעם מברג..

או מברגה חשמלית..

פורסם

אם זה סגור עם ברגים, אז כנראה שעם מברג..

או מברגה חשמלית..

הצעה הגיונית למדיי....חחחחחח...........

אם אתה לא מצליח לקבל לזה גישה מהכיוון של המסך תתחיל מפירוק בגוף המחשב ומשם אני חושב שתצליח...

פורסם
  • מחבר

זה P3 1 GHZ

הבעיה שאין לי אפשרות לגשת של הברגים האלו, פירקתי את המסך ואז נשאר לי הגוף של המחשב, כשאני מנסה להרים אותו אני רואה עוד חלקים עולים אז אני לא יודע איך לפרק אותו זה בערך ככה -

_ (החלק העליון, איפה שיש מקשים)

~(כל הבפנוכו)

_(החלק התחתון)

פורסם

אחי תעשה טובה...תן תמונה.... :s05:

עכשיו בילבלת אותי.... תפתח את כל הברגים שנשאר לך לפתוח...

פורסם

לא עדיף לתקן את הנייד ?

פורסם

,nim901 אני חושב שמתחת למקשי המקלדת מסתתרים שם כמה ברגים...

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר לי להוציא את המקשים? כי אני בטעות הוצאתי מקש אחד ואני לא מצליח להחזיר אותו :kopfpatsch:

פורסם

תפרק את המקלדת ותוציא את כל בורג שא ;)תה רואה וזהו... אפילו דבר כזה פשוט אי אפשר לעשות?! :kopfpatsch::hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים