פורסם 2005 בינואר 820 שנים אפשרי בהחלט, אבל דורש ידע, וכלים... אבל זה מיותר...עדיף לך למכור אותו ובכמה שתמכור אותו תוכל לקנות מחשב חזק פי 2 שהוא לא נייד... אבל באמת אחד הדברים הכי מיותרים שיכולים להיות.... נ.ב אתה יודע שככה אתה מאבד את האחריות שלך על המחשב...
פורסם 2005 בינואר 820 שנים מחבר כן, הבעייה שהמחשב הזה דפוק, כל X זמן יש מסך כחול אז זו כנראה בעיה של חום ולכן רציתי לבדוק אם הוא עובד במקום יותר מאוורר .אתמול פירקתי את המסך אבל אני תקוע איפה שהמקלדת כנראה ששם זה מחובר עם ברגים או משהו אז איך אני אוכל לפתוח ?ד"א אני עושה את זה בתור ניסיון לבנות HTTPC שיהיה אצלי בחדר ובימי שישי \ שבת אני אוריד אתו לסלון בשביל לראות סרטים וכדומה
פורסם 2005 בינואר 820 שנים כן, הבעייה שהמחשב הזה דפוק, כל X זמן יש מסך כחול אז זו כנראה בעיה של חום ולכן רציתי לבדוק אם הוא עובד במקום יותר מאוורר .אתמול פירקתי את המסך אבל אני תקוע איפה שהמקלדת כנראה ששם זה מחובר עם ברגים או משהו אז איך אני אוכל לפתוח ?ד"א אני עושה את זה בתור ניסיון לבנות HTTPC שיהיה אצלי בחדר ובימי שישי \ שבת אני אוריד אתו לסלון בשביל לראות סרטים וכדומהאם זה סגור עם ברגים, אז כנראה שעם מברג..או מברגה חשמלית..
פורסם 2005 בינואר 820 שנים אם זה סגור עם ברגים, אז כנראה שעם מברג..או מברגה חשמלית..הצעה הגיונית למדיי....חחחחחח...........אם אתה לא מצליח לקבל לזה גישה מהכיוון של המסך תתחיל מפירוק בגוף המחשב ומשם אני חושב שתצליח...
פורסם 2005 בינואר 920 שנים מחבר זה P3 1 GHZ הבעיה שאין לי אפשרות לגשת של הברגים האלו, פירקתי את המסך ואז נשאר לי הגוף של המחשב, כשאני מנסה להרים אותו אני רואה עוד חלקים עולים אז אני לא יודע איך לפרק אותו זה בערך ככה - _ (החלק העליון, איפה שיש מקשים)~(כל הבפנוכו)_(החלק התחתון)
פורסם 2005 בינואר 920 שנים אחי תעשה טובה...תן תמונה.... :s05:עכשיו בילבלת אותי.... תפתח את כל הברגים שנשאר לך לפתוח...
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר אז אתה אומר לי להוציא את המקשים? כי אני בטעות הוצאתי מקש אחד ואני לא מצליח להחזיר אותו
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים תפרק את המקלדת ותוציא את כל בורג שא תה רואה וזהו... אפילו דבר כזה פשוט אי אפשר לעשות?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.