עבור לתוכן

מישהו עובד עם אחד ה LCD הבאים? צריך חוות דעת

Featured Replies

פורסם

מבקש חוות דעת לעבודה בעיקר באופיס ואינטרנט על המסכים הבאים:

SAMSUNG 710N

BENQ 737S-D

BENQ 767B12

LG1730S

LG1730B

LG1720B

HYUNDAI Q17

יש למישהו נסיון איתם?

פורסם

גם אני ממש התלבטתי, בעיקר בין הסאמסונג 710N/TM, לQ17.

אבל אני הולך על הQ17+, כי יש לו אותו פאנל של הסמסונגים כנראה, ומדיניות הפיקסלים שלו הרבה יותר טובה משל הסמסונג.

נראה לי שכל המסכים פה טובים, אני לא רואה מישהו שיש לו אחד מהם אומר לך שהוא לא מרוצה.

פורסם
  • מחבר

דוקא שמעתי שה BENQ סובל מ GHOSTING.

פורסם

לשימושים שציינת כל המסכים הללו יספיקו. ה-GHOSTING שנצפה בעבודות משרדיות הוא כאשר מבצעים גלילה מהירה מטה ומעלה וזאת אף מסך לא מצליח למנוע. בשאר השימושים המשרדיים הביצועים זהים גם כן.

פורסם

הקטע של הגלילה באמת עולה על העצבים

השוותי את שלי 710TM ו-Q17+ לעומת מסך LCD 15 מעפן של HP עם 30ms ויש הבדל משמעותי בעניין של הגלילה אבל עדיין יש את האפקט המעצבן הזה ב-12ms.

פורסם
  • מחבר

באסה.

פשוט אני מחפש לחבר משהו נורמלי. חשבתי שעל האיכותיים יותר לא יהיה את זה. טוב, אני מאמין שכל דבר מחברה נורמלית יהיה יותר טוב מהמאג 15 שיש לו עכשיו על מחשב אחר שנראה כמו הצרות שלי.

פורסם

אני עובד על הLG1720B והוא מצויין רק בהתחלה אתה צריך לגדיר אותו וזה קצת קשה :kopfpatsch:

פורסם

אהממ יש לי שאלה בקשר לפיקסלים השרופים הם תמיד מופיעים אחרי זמן מסויים (במסך lcd כמובן)?או שזה תלוי ולפעמים הם לא מופיעים גם אחרי 8-9 חודשים או שנה ויותר?ואם הם כן מופיעים אחרי כמה זמן בערך?(לרוב הם מופיעים או שלא?) :nixweiss:

סליחה שאני נדחף

פורסם

הם מופיעים מתי שבא להם במשך כל החיים של המסך

פורסם

לחבר שלי יש 1730S...והוא דיי טוב...לא יודע בקשר מסכים אחרים...אבל הוא סבבה..מאוד...ביחס למסכים אחרים שראיתי (שכולם היו מעל 12ms..)

פורסם

הם מופיעים מתי שבא להם במשך כל החיים של המסך

זה חובה שהם יופיעו?או שמסך יכל "להסתדר" בלעדיהם מכיוון שאני מתכוון לממש את האחריות שלי (q17+) לגבי כמה פיקסלים מעצבנים

פורסם

בשביל שהם יעצבנו אתה חייב להיות ממש קטנוני, אפשר לחיות איתם בשקט ושלווה במשך שנים.

אם הם מופיעים זה עניין של מזל, אתה יכול לעבור 3 שנים בכיף בלי שרופים.

פורסם

טוב שמע לא סתם המציאו את הדבר הזה של האחריות לפיקסלים שרופים?אם אני לא יחליף עכשיו והאחריות שלי תיגמר מה אני יעשה כשהם יתחילו להופיע בכמויות?אגב כל העניין הזה נשמע לי קצת מוזר אני יחליף אותו ויש עוד די הרבה אנשים בעלי המסך הזה שגם מחליפים מה הם עושים עם המסך הישן?מה הם מביאים לי במקום זה?מחליפים איזה חלק?או שדופקים לי מסך עם פגם יצור ?

פורסם

זורקים אותו לפח

כל העניין של פיקסלים שרופים הולך ונהיה פחות נפוץ במסכים המדורניים האיכותיים (מחברה טובה)

אחרי 3 שנים אם יהיה לך פיקסלים שרופים תחיה איתם, אבל עד אז רוב היסוכיים שהמסך כבר יהיה מאד מיושן ותעדיף לקנות חדש.

מביאים לך איזה מסך שבא להם, יש חברות שנותנות מסך עם עד פיקסל אחד שרוף (כאלה שלקוחות החזירו יכול להיות) ויש כאלה שנותנים לך חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים