פורסם 2005 בינואר 720 שנים שלום!אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו כרגע התקציב שלי הוא בין 1300 ל 1500 לכרטיס מסך..בינתים הכרטיס המועדף עליי הוא 6600GT AGP.. עכשיו אני מתכוון לקנות מחשב ממש לא בזמן הקרוב..אלא רק בפסח או בקיץ (יולי-אוגוסט)ואז גם יעלה התקציב כמובן בדי הרבה..(כנראה ל1800 ויותר..)עכשיו השאלה שלי מה החברות הגדולות Nvidia וATI מתכננות לחצי שנה הבאה בתווך המחירים שלי..תודה רבה!!
פורסם 2005 בינואר 720 שנים כרטיסי המסך שיצאו בעוד כחצי שנה ,הם יהיו בליגה אחרת הם יהיו עם 24 צינורות עיבוד , ו-8 מנועים גאומטריים ,הזכרון יהיה DDR4 שיעבוד במהירות של עד 2.5 ג'יגה הרץ !!!בקשר למחירים ודגמים ,זה מאוד מאוד מוקדם לדבר על זהאבל סביר מאוד שיהיה כרטיס "תקציבי" , שכרטיסי ה-HI END של היום יחוירו לעומתו לדוגמה 6600GT
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר כרטיסי המסך שיצאו בעוד כחצי שנה ,הם יהיו בליגה אחרת הם יהיו עם 24 צינורות עיבוד , ו-8 מנועים גאומטריים ,הזכרון יהיה DDR4 שיעבוד במהירות של עד 2.5 ג'יגה הרץ !!!בקשר למחירים ודגמים ,זה מאוד מאוד מוקדם לדבר על זהאבל סביר מאוד שיהיה כרטיס "תקציבי" , שכרטיסי ה-HI END של היום יחוירו לעומתו לדוגמה 6600GTאז אתה אומר כדאי לחכות...טוב בעצם זה לא שאלה של לחכות כי כל חצי שנה יוצאים כרטיסים הרבה יותר טובים מאלה שלפניהם..אז אינסוף לדברים האלה..
פורסם 2005 בינואר 720 שנים כרטיסי המסך שיצאו בעוד כחצי שנה ,הם יהיו בליגה אחרת הם יהיו עם 24 צינורות עיבוד , ו-8 מנועים גאומטריים ,הזכרון יהיה DDR4 שיעבוד במהירות של עד 2.5 ג'יגה הרץ !!!בקשר למחירים ודגמים ,זה מאוד מאוד מוקדם לדבר על זהאבל סביר מאוד שיהיה כרטיס "תקציבי" , שכרטיסי ה-HI END של היום יחוירו לעומתו לדוגמה 6600GTיש לך כתבה או משהו שרשום שם?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים השאלה , לחכות או לקנות היא שאלה אין-סופיתהתשובה :הכל תלוי בקונה , מתי הקונה יקח את ההכרעה לידיו , וייקנהל-Ghosthunterתעשה חיפוש בגוגל על R520 של ATI , או N43 של NVIDIA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.