עבור לתוכן

שאלות בקשר לחיתוך חלון בספק סיימתי, תודה לכולם

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לחתוך חלון מרובע בספק ולשים בתוכו 2 לדים.

עכשיו דבר ראשון, הייתי רוצה לדעת את הדרך הטובה ביותר לחיבור החלון השקוף לקופסה של הספק.

וגם איך אני יכול לחבר את הלדים בלי להביא חיווט ממחוץ לספק אלא ישירות מתוכו ?

תודה מראש

פורסם

את החלון ניתן להדביק לפנים הספק ע"י מגוון דבקים שונים, הייתי בעיקר ממליץ על דבק אפוקסי טוב (אלו המורכבים משני מזרקים) - זה כמובן אם אתה מעוניין בחיבור נקי וחבוי...

פתרון חבוי נוסף - קצת קשה יותר להסברה הוא הדבקת ברגים.

אתה לוקח ברגים ומדביק את הראשים שלהם התוך הספק בגג, בחלק הפונה כלפי פנים הספק. כך ניתן כעת לחבר את הפרספקס לגג בלי שהברגים יבלטו החוצה (אם לא הבנת שאל - אשמח להבהיר...).

אפשרות נוספת היא כמובן להבריג...

לגבי הלדים - אם אתה מעוניין ב-5V, אז מדובר במקום על ה-Pcb של הספק אליו מתחברים הכבלים האדומים ואם מדובר ב-12V אז היכן שמתחברים הצהובים, שחורים - אגב, מתחברים לאדמה (0). בכל מקרה זה אמור גם להיות מצויין על ה-pcb, כל שעליך לעשות הוא להלחים לאחד החיבורים חוט נוסף שיתחבר אל הלדים...

בהצלחה - ונשמח לראות תמונות ופירוט של התהליך והמוצר הסופי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

2 לדים בטור ל 5v יעבדו טוב ?

פורסם

אתה מוזמן לראות את הפרוייקט שלי , אני עשיתי חלון לספק !

פורסם
  • מחבר

אני אמור לנחש איפה הפרויקט שלך ?

פורסם

החיפוש

project DIY

פורסם
  • מחבר

מצאתי תודה.

חיברת את הפרספקס עם דבק או מה ?

פורסם

אהא

פורסם
  • מחבר

לפני יומיים שאלתי פה שאלה בקשר לחיתוך חלון בספק וחיבור לדים

אז עכשיו קניתי 2 לדים אולטרה ברייט, שתיהם צורכים 3 ווולט, יש לי נגדים ,

חיברתי אותם כדי לבדוק אם הם עובדים לאחד החוטים של הספק במקום מאוורר, הכל טוב.

עכשיו אחרי שאני יחתוך את הספק וישים חלון אני רוצה לחבר את הלדים מבתוך הספק לחיבור של ה5 וולט.

השאלה היא אם אני ילחים את הלדים לחיבור של החותים שהולכים ל.... למשל הצורב שלי....

אז האם זה יוריד מהמתח שהולך לצורב (בהנחה שהצורב משתמש גם ב12וולט וגם ב5וולט) ועלול לפגוע ביכולת שלו או משהו ?

פורסם

אין צורך בפתיחת ת'ראד חדש ע"מ לשאול שאלה שרלוונטית לאותו נושא - על כן איחדתי את הנושאים ושיניתי טיפה את הכותרת - להבא הוסף את שאלתך לת'ראד ושנה את הכותרת...

לגבי שאלתך, כתוצאה מחיבור הלדים למחבר ה-5V או ה-12V שמתחבר לצורב לא תהיה שום בפגיעה במתח שיגיע לצורב ועל כן לא תהיה שום פגיעה בביצועיו. זאת בהנחה כמובן שבחיבורים שתעשה לא יהיה שום קצר או תקלה אחרת.

פורסם
  • מחבר

סיימתי !

כעיקרון מה שעשיתי זה לחתוך את הספק עם מסור דיסק

קצת עיבודים לתוצאה טובה יותר עם דרמל

את החלון פרספקס הדבקתי עם דבק סיליקון (מקווה שזה לא יתחמם וימס)

חיברתי 2 לדים אחד כיוונתי לחלון ואחד לפנים הספק ככה שרואים כמעט הכל בפנים.

כעיקון בשביל מוד ראשון בחיים שלי שעשיתי יצא נחמד מאוד חוץ מפשלה מעצבנת אחת שהיא שהחלון יותר מדי עבה והמארז של הספק לא נסגר טוב....

תמונות בקרוב (אני מקווה)

תודה לכל מי שעזר (=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים