עבור לתוכן

LCD 19 , רענון 16ms ב 2400 ש"ח, מה דעתכם על המסך הבא :

Featured Replies

פורסם

משקולת במחיר 2400 ש"ח ??

לא חבל על הכסף?

אם אתה מחפש משקולת של 5 ק"ג כנס פשוט למגה-ספורט וקנה משקולת במחיר 20 ש"ח. למה לבזבז 2400 ש"ח?   :s07:

ועכשיו ברצינות:

PROVIEW הוא אולי המסך הגרוע ביותר שאפשר למצוא. הייתי מעדיף לקנות מאג 17" בן 10 ולא את המסך הזה.

אם אתה מחפש מסך LCD טוב לך על אחד מאלה:

Sony

Viewsonic

Samsung

LG

זו הרשימה המובילה למסכים טובים במחירים סבירים. ניתן גם לקחת של חברות אחרות (למשל, פיליפס מייצרים מסכים מעולים, כך גם יונדאי, NEC, EIZO ועוד).

אבל רק אחרי שתבדוק REVIEWS על המסך הספציפי, כי כמו בכל דבר יש הרבה דגמים לא מוצלחים של חברות שונות.

אם אתה לחוץ בכסף אז או שתקנה מסך 17" LCD טוב, או שתמתין מעט. אני הייתי ממתין ולא מתפשר כי לדעתי מסך 17" מציג פונטים קטנים מדי ולא נוח לעבודה.

אגב, אם כבר להתפשר על איכות כדי לקבל מחיר זול, לך עד זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38378

מסך חביב שמציג תמונה נחמדה, ועולה זוללללל....

פורסם
  • מחבר

זה מה שחשבתי, תודה.

אני מחפש כבר זמן מה מסך LCD טוב.

הבעיה היא, שאני לא מוצא חנות עם מסכים איכותיים בתצוגה,

אני לא מוכן לקנות מסך בלי לראות אותו קודם,

וחנויות לא מוכנות להזמין מסך רק כדי שאראה אותו.

מישהוא מכיר חנות גדולה ורצינית עם מסכים טובים בתצוגה ?

תודה.

פורסם

כמובן שאין דבר כזה... :nixweiss:

אנחנו בישראל. מכסימום שתוכל למצוא זה מסך 19" מיושן אצל אופיס-דיפו או כמה אצל באג, אבל תמיד הדגמים הזולים.

אני ערכתי סקר ענק בנושא כי אני עומד לקנות מסך 19" בקרוב.

המלצתי: לך לראות את הסוני HS94P. המסך המדהים ביותר שראיתי אי פעם. הבעיה היחידה איתו היא שהוא מכיל ציפוי זכוכית מיוחד שנותן לו עומק ומראה כמו CRT (למען האמת הרבה יותר טוב מ-CRT). אבל הציפוי הזה הוא גם רפלקטיבי - אתה רואה את עצמך כמו מראה.

יש אנשים (כמוני) שזה מפריע להם. יש אנשים (כמו 2 חברים שלי) שמוכנים לחיות עם זה כדי לקבל את תצוגת המסך הטובה ביותר שמסך LCD יכול לתת.

הוא גם 12MS.

מומלץ בחום.

אם לא זה, אז אפשר ללכת גם על Viewsonic VP191b. זה מסך של 25MS, שמציג תמונה הרבה יותר רכה ועדינה. אני אישית מעדיף אותו על הסוני.

גם פיליפס (הדגם עם ה-P שהוא 12MS) מסך מעולה, אבל לא ראיתי אותו עדיין.

פורסם

חכה שה-ViewSonic 192 יגיע לארץ (12ms)

הקטע שהסוני משתקף יכול ממש לעלות על העצבים.

פורסם

חכה שה-ViewSonic 192 יגיע לארץ (12ms)

הקטע שהסוני משתקף יכול ממש לעלות על העצבים.

אתה בטח מתכוון ל-912, לא ל-192.

רק שים לב שהוא משתמש בדיוק באותו הפאנל כמו הסוני, וגם הוא משתקף בדיוק אותו הדבר!!

VIEWSONIC עומדים להוציא גרסא חדשה של המסך (912) שתהיה עם אותו הפאנל רק בלי הציפוי המיוחד. אבל זה יהיה רק באיזור פברואר-מרץ.

פורסם

משקולת במחיר 2400 ש"ח ??

לא חבל על הכסף?

אם אתה מחפש משקולת של 5 ק"ג כנס פשוט למגה-ספורט וקנה משקולת במחיר 20 ש"ח. למה לבזבז 2400 ש"ח? :s07:

ועכשיו ברצינות:

PROVIEW הוא אולי המסך הגרוע ביותר שאפשר למצוא. הייתי מעדיף לקנות מאג 17" בן 10 ולא את המסך הזה.

אם אתה מחפש מסך LCD טוב לך על אחד מאלה:

Sony

Viewsonic

Samsung

LG

זו הרשימה המובילה למסכים טובים במחירים סבירים. ניתן גם לקחת של חברות אחרות (למשל, פיליפס מייצרים מסכים מעולים, כך גם יונדאי, NEC, EIZO ועוד).

אבל רק אחרי שתבדוק REVIEWS על המסך הספציפי, כי כמו בכל דבר יש הרבה דגמים לא מוצלחים של חברות שונות.

אם אתה לחוץ בכסף אז או שתקנה מסך 17" LCD טוב, או שתמתין מעט. אני הייתי ממתין ולא מתפשר כי לדעתי מסך 17" מציג פונטים קטנים מדי ולא נוח לעבודה.

אגב, אם כבר להתפשר על איכות כדי לקבל מחיר זול, לך עד זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38378

מסך חביב שמציג תמונה נחמדה, ועולה זוללללל....

דיי עם הסטיגמות!! (!)

אתה ראית את המסך הספציפי הזה שאתה מדבר עליו?

אתה ראית את הפרוויו בן השנתיים+ שלי? התמונה של המסך חדה וצבעונית יותר מהמון מסכים טובים שיש בשוק.

אל תשפוט מסכים לפני שאתה רואה אותם."

אל תסתכל בקנקן ותגיד איכס שונא תפוחים, אלה תטעם תמיץ...".

פורסם

דיי עם הסטיגמות!! (!)

אתה ראית את המסך הספציפי הזה שאתה מדבר עליו?

אתה ראית את הפרוויו בן השנתיים+ שלי? התמונה של המסך חדה וצבעונית יותר מהמון מסכים טובים שיש בשוק.

אל תשפוט מסכים לפני שאתה רואה אותם."

אל תסתכל בקנקן ותגיד איכס שונא תפוחים, אלה תטעם תמיץ...".

:silly: הרגת אותי מצחוק

שמע, מר בחור, זה שאתה בוחר להשתמש ב-PROVIEW  :kopfpatsch: זו בעיה שלך ושלך בלבד.

אל תנסה לבלבל אותי עם התקפות דלוחות בסגנון "די עם הסטיגמות". דבר לענין וזהו.

PROVIEW מעולם לא יצרה מסך אחד שראוי לקבל פרס כלשהו (ועד כמה שאני יודע גם מעולם לא זכתה בשום דבר).

אפילו לא ניתן לקרוא להם הסובארו של המסכים - כי הם פשוט מייצרים זבל, וגמרנו. הדבר היחיד שאני יכול לומר לזכותם הוא שהם לא מוצר-מדבקה אלא חברה אמיתית שמייצרת מסכים, אבל כאן בערך נגמרים הדברים הטובים.

בקשר לסטיגמות ולדעות-קדומות: מנין לך לומר בבטחון כזה שמעולם לא ראיתי PROVIEW ואני לא יודע על מה אני מדבר?

מאיפה לך לדעת בכלל מי אני, מה אני, כמה אני ולמה?

בחודשים האחרונים ביצעתי אין-ספור השוואות ובדיקות של מסכים. ביקרתי אישית אצל הרבה מאוד יבואנים וראיתי בעיניים שלי יותר מ-20 מסכים שונים. חד-משמעית, אני יכול כאן לקבוע, ש-PROVIEW זוכה אצלי בקלות באחד המקומות האחרונים. התמונה לא מפוקסת, קיים JUDDER נוראי בכניסה האנלוגית, הצבעים לא טבעיים ויש זליגה חמורה מאוד של צבע. מעבר לכך, זוויות הצפיה הן מתחת לכל ביקורת, אני מעריך שלא יותר מ-100 מעלות הוריזנטליות, שזה פשוט פשע נגד האנושות. אם תוסיף לזה גם ממשק מחורבן, איכות בניה מחפירה וחוסר תיעוד - תגיע למשקולת 5 ק"ג במחיר 2200 ש"ח ותו לא.

כל מסך (**כל מסך**) של LG שיעמוד מול הזבל שקנית  :bash: יתן תמורה טובה יותר. ול-LG לא חסרים מסכים זולים.

בברכה,

מוטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים