עבור לתוכן

מחפש מישהו שיעשה לי חריטה בחלון של המארז

Featured Replies

פורסם

טוב, אז ככה אין לי דרמל וגם אם היה לי אין לי כשרון ציור או חריטה, אז אם יש מישהו שמוכן לעשות לי חריטה יפה ( Arik.G  אתה פנוי? ;))

בחלון של המארז, אני אשמח ובתמורה הוא יקבל כמה דברים שאני לא צריך והם קתודה אדומה או כחולה + מתאם, שני מאווררים של TT 80 מ"מ המארז הוא XASER 3 של TT, אני מתל אביב

פורסם

אחי איזה סוג של חריטה אתה רוצה ?

יכול להיות שאני !

פורסם
  • מחבר

חריטה של דרקון אולי או משהו אחר העיקר שיהיה יפה

פורסם

אחי אני חושב שאיהיה הרבה יותר משתלם לך לקנות דרמל ב100שח לקחת חבר שמצייר טוב ולבקש שיצר משו יפה על החלון עם טוש, ואז אתה לוקח את הדרמל ובעדינות עובר על הפסים...

זה יצא ממש אבל ממש הרבה יותר זול.... וגם אתה מרוויח דרמל... :xyxthumbs:

פורסם

אחי אני חושב שאיהיה הרבה יותר משתלם לך לקנות דרמל ב100שח לקחת חבר שמצייר טוב ולבקש שיצר משו יפה על החלון עם טוש, ואז אתה לוקח את הדרמל ובעדינות עובר על הפסים...

זה יצא ממש אבל ממש הרבה יותר זול.... וגם אתה מרוויח דרמל... :xyxthumbs:

טוש לא טוב.

לחריטות דקות טוש מפריע כי הוא עבה מדי.

לוקחים עיפרון או עט כדורי ומציירים על דף לבן, שאותו שמים מתחת לפרספקס.

הייתי עוזר, אך אני בכפ"ס.

אני גם בעד הדיעה שתיקנה דרמל.. ואת הקטודה והמאווררים תשים במארז.

אחרי הכל, עם דרמל תוכל לעשות חור מתאים למאוורר :)

פורסם

אחי שמע אני יודע לעשות חריטות שחבל לך על הזמן רק לפני כמה ימים עשיתי חריטה של מלאכית עם כנפיים חצי ערומה יצא חזקק

אני יכול לעשות לך כל חריטה שאתה רוצה אם אתה רוצה שלח לי הודעה באיי סי קיו 329380849

פורסם

איפה קונים דרמל ב-100 ש"ח? :-X

פורסם

יונדאי ו-וולף ב180 שקל נמכרים בהום סנטר

פעם בכמה חודשים יש דיל והם יורדים לסביבות ה100-130 שקל..

פורסם
  • מחבר

אחי שמע אני יודע לעשות חריטות שחבל לך על הזמן רק לפני כמה ימים עשיתי חריטה של מלאכית עם כנפיים חצי ערומה יצא חזקק

אני יכול לעשות לך כל חריטה שאתה רוצה אם אתה רוצה שלח לי הודעה באיי סי קיו 329380849

שלחתי לך הודעה פרטית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים