פורסם 2005 בינואר 720 שנים טוב, אז ככה אין לי דרמל וגם אם היה לי אין לי כשרון ציור או חריטה, אז אם יש מישהו שמוכן לעשות לי חריטה יפה ( Arik.G אתה פנוי? ) בחלון של המארז, אני אשמח ובתמורה הוא יקבל כמה דברים שאני לא צריך והם קתודה אדומה או כחולה + מתאם, שני מאווררים של TT 80 מ"מ המארז הוא XASER 3 של TT, אני מתל אביב
פורסם 2005 בינואר 820 שנים אחי אני חושב שאיהיה הרבה יותר משתלם לך לקנות דרמל ב100שח לקחת חבר שמצייר טוב ולבקש שיצר משו יפה על החלון עם טוש, ואז אתה לוקח את הדרמל ובעדינות עובר על הפסים... זה יצא ממש אבל ממש הרבה יותר זול.... וגם אתה מרוויח דרמל...
פורסם 2005 בינואר 920 שנים אחי אני חושב שאיהיה הרבה יותר משתלם לך לקנות דרמל ב100שח לקחת חבר שמצייר טוב ולבקש שיצר משו יפה על החלון עם טוש, ואז אתה לוקח את הדרמל ובעדינות עובר על הפסים... זה יצא ממש אבל ממש הרבה יותר זול.... וגם אתה מרוויח דרמל... טוש לא טוב. לחריטות דקות טוש מפריע כי הוא עבה מדי. לוקחים עיפרון או עט כדורי ומציירים על דף לבן, שאותו שמים מתחת לפרספקס. הייתי עוזר, אך אני בכפ"ס. אני גם בעד הדיעה שתיקנה דרמל.. ואת הקטודה והמאווררים תשים במארז. אחרי הכל, עם דרמל תוכל לעשות חור מתאים למאוורר
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים אחי שמע אני יודע לעשות חריטות שחבל לך על הזמן רק לפני כמה ימים עשיתי חריטה של מלאכית עם כנפיים חצי ערומה יצא חזקק אני יכול לעשות לך כל חריטה שאתה רוצה אם אתה רוצה שלח לי הודעה באיי סי קיו 329380849
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים יונדאי ו-וולף ב180 שקל נמכרים בהום סנטרפעם בכמה חודשים יש דיל והם יורדים לסביבות ה100-130 שקל..
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר אחי שמע אני יודע לעשות חריטות שחבל לך על הזמן רק לפני כמה ימים עשיתי חריטה של מלאכית עם כנפיים חצי ערומה יצא חזקק אני יכול לעשות לך כל חריטה שאתה רוצה אם אתה רוצה שלח לי הודעה באיי סי קיו 329380849 שלחתי לך הודעה פרטית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.