עבור לתוכן

רעשים מוזרים מכרטיס קול משלוב על לוח האם

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם מסוג IS7-E2G של החברת ABIT

קישור:

http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2G&fMTYPE=Socket+478

לא יודע למה אבל יש לי רעשים מוזרים ברקע רשרושים זמזומים כאלה שמשגעים אותי

הרעשים לא מושפעים מעוצמת הקול ולא אם הכל מושתק אפילו ניסיתי הכל

ישנם פעולות שמשנות ומפסיקות קצת את הרעשים בזמן שמבצעים אותם כמו גליליה של עמודים

בזמן שההארד דיסק עובד הקצב משתנה והוא מתאים את עצמו לנורה האדומה על המארז שמראה דשהכונן קשיח עובד...

עדכנתי דריברים החלפתי אפילו ספק....אבל כלום

מה הבעיה?????

בתודה אסף...

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

זה יכול להיות מכמה סיבות

האם אתה בטוח שהבעיה לא מהרמקולים (שזה לא איזה בננה רופפת ), תנסה גם לשנות את שקע החשמל של הרמקולים

האם המחשב עובד ב-OC ?

תנסה גם לשנות את ההגדרות של היציאות בכרטיס קול

פורסם

למיטב זיכרוני ALC650 נמצא בשימוש בלוח זה גם כן. ברבים מהלוחות אין מנוס מלבד החלפת הכרטיס בכדי לפתור בעיה זו.

גם אני נאלצתי להחליפו, במקרה שלי ההחלפה נעשתה בגלל סיבות של איכות ולא בגלל הרעש הזה.

Anatoli.

פורסם

לצערי גם אני מכיר את זה וגם לי היה את זה..

זה רעש כזה של זמזום וכשמורידים כאילו חריקה של בלון כזה..

יש לי לוח-אם של אביט- IC7 MAX 3 ואני לא יודע איך אבל הבעיה עברה לי לאחר חודשיים-שלושה.

פורסם

בחלק מהמיקרים מערכת הפעלה שונה יכולה לפתור את הבעיה הזו. גם עידכון דרייברים לא יפריע. ד"א, אני עם לוח IC7 של אביט גם כן, אך שמעתי על התופעה גם בלוחות תוצרת חברות אחרות המשתמשים באותם שבבים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כמה זוגות רמקולים וגם אוזניות והבעיה לא נפתרה...

אני לא עושה OC

ניסיתי לשנות הגדרות אך שום דבר לא הביא לשינוי (לעשות יציאת רמקולים בכניסה אחרת...)

לא עזר!!!

פורסם

תבטל את האצת חומרת הכרטיס קול שלך.

תיכנס לשורת פקודה מתפריט התחל(RUN)

תרשום dxdiag.

תיכנס לחוצץ - Sound ותבטל לגמרי את ה-Hardware Sound Accleration Level.

*לא בטוח שזה יעזור , אם זה לא עוזר תחזיר את ההאצת חומרה למקסימום.

**אם יהיה צורך בהמשך אני יפרט יותר על האצת חומרה , בנתיים תנסה לעשות מה שרשמתי לך למעלה.

בהצלחה.

פורסם

נראה כי אם ניסת כבר הכל זה יכול לנבוע או מבעיה חומרתית בכרטיס קול על הלוח, או ספק כוח בעיתי.

פורסם

לי יש כרטיס קול משולב בלוח MSI k7n2 ויש לי בעייה דומה, אבל זה קורה רק מתי שאף תוכנת אודיו לא פועלת (מתיי שאני עושה pause בwmp אין רעש),

ובנוסף הייתה לי בעייה בכמה משחקים עם הסאונד שנשמע מאוד קטוע כזה. במשחק אחד גם הייתה בעייה עם direct sound.

נשמע דומה?

פורסם

אני דיי משוכנע שיש לך את הבעיה גם כשיש משהו שמתנגן לו ברקע. ההבדל הוא שכשיש לך משהו שמתנגן העוצמה שלו מתעלה על זו של רעשי הרקע האילו ולכן אינםך מצליח לשים לב אליהם. אני בטוח שבחדר שקט ועם ציוד רגיש יותר תוכל לשים לב אל רעשים אילו גם בעת ניגון של דבר מה במקביל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את מה שאמרת על ההאמצ חומרה וזה לא עזר הרעשים המשיכו אז החזרתי את זה למצב המקורי...

מה זה בעצם שם???

ואני שומע את הרעשים אם אני עושה השהה בוויאמפ

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

למישהו יש פתרון או שיכול להיות שהלוח דפוק??

פורסם

אני מאמין שהבעיה היא שהכרטיס קול פגום.

תנסה כרטיס קול חיצוני ותבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה.

פורסם
  • מחבר

אין לי כרטיס קול חיצוני וגם אין לי מאיפה להשיג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים