פורסם 2005 בינואר 620 שנים יש לי לוח אם מסוג IS7-E2G של החברת ABIT קישור:http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2G&fMTYPE=Socket+478לא יודע למה אבל יש לי רעשים מוזרים ברקע רשרושים זמזומים כאלה שמשגעים אותיהרעשים לא מושפעים מעוצמת הקול ולא אם הכל מושתק אפילו ניסיתי הכלישנם פעולות שמשנות ומפסיקות קצת את הרעשים בזמן שמבצעים אותם כמו גליליה של עמודיםבזמן שההארד דיסק עובד הקצב משתנה והוא מתאים את עצמו לנורה האדומה על המארז שמראה דשהכונן קשיח עובד...עדכנתי דריברים החלפתי אפילו ספק....אבל כלוםמה הבעיה?????בתודה אסף...
פורסם 2005 בינואר 720 שנים זה יכול להיות מכמה סיבותהאם אתה בטוח שהבעיה לא מהרמקולים (שזה לא איזה בננה רופפת ), תנסה גם לשנות את שקע החשמל של הרמקוליםהאם המחשב עובד ב-OC ?תנסה גם לשנות את ההגדרות של היציאות בכרטיס קול
פורסם 2005 בינואר 720 שנים למיטב זיכרוני ALC650 נמצא בשימוש בלוח זה גם כן. ברבים מהלוחות אין מנוס מלבד החלפת הכרטיס בכדי לפתור בעיה זו.גם אני נאלצתי להחליפו, במקרה שלי ההחלפה נעשתה בגלל סיבות של איכות ולא בגלל הרעש הזה.Anatoli.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים לצערי גם אני מכיר את זה וגם לי היה את זה..זה רעש כזה של זמזום וכשמורידים כאילו חריקה של בלון כזה..יש לי לוח-אם של אביט- IC7 MAX 3 ואני לא יודע איך אבל הבעיה עברה לי לאחר חודשיים-שלושה.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים בחלק מהמיקרים מערכת הפעלה שונה יכולה לפתור את הבעיה הזו. גם עידכון דרייברים לא יפריע. ד"א, אני עם לוח IC7 של אביט גם כן, אך שמעתי על התופעה גם בלוחות תוצרת חברות אחרות המשתמשים באותם שבבים.Anatoli.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר ניסיתי כמה זוגות רמקולים וגם אוזניות והבעיה לא נפתרה...אני לא עושה OC ניסיתי לשנות הגדרות אך שום דבר לא הביא לשינוי (לעשות יציאת רמקולים בכניסה אחרת...)לא עזר!!!
פורסם 2005 בינואר 720 שנים תבטל את האצת חומרת הכרטיס קול שלך.תיכנס לשורת פקודה מתפריט התחל(RUN)תרשום dxdiag.תיכנס לחוצץ - Sound ותבטל לגמרי את ה-Hardware Sound Accleration Level.*לא בטוח שזה יעזור , אם זה לא עוזר תחזיר את ההאצת חומרה למקסימום.**אם יהיה צורך בהמשך אני יפרט יותר על האצת חומרה , בנתיים תנסה לעשות מה שרשמתי לך למעלה.בהצלחה.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים נראה כי אם ניסת כבר הכל זה יכול לנבוע או מבעיה חומרתית בכרטיס קול על הלוח, או ספק כוח בעיתי.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים לי יש כרטיס קול משולב בלוח MSI k7n2 ויש לי בעייה דומה, אבל זה קורה רק מתי שאף תוכנת אודיו לא פועלת (מתיי שאני עושה pause בwmp אין רעש),ובנוסף הייתה לי בעייה בכמה משחקים עם הסאונד שנשמע מאוד קטוע כזה. במשחק אחד גם הייתה בעייה עם direct sound.נשמע דומה?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים אני דיי משוכנע שיש לך את הבעיה גם כשיש משהו שמתנגן לו ברקע. ההבדל הוא שכשיש לך משהו שמתנגן העוצמה שלו מתעלה על זו של רעשי הרקע האילו ולכן אינםך מצליח לשים לב אליהם. אני בטוח שבחדר שקט ועם ציוד רגיש יותר תוכל לשים לב אל רעשים אילו גם בעת ניגון של דבר מה במקביל.Anatoli.
פורסם 2005 בינואר 820 שנים מחבר ניסיתי את מה שאמרת על ההאמצ חומרה וזה לא עזר הרעשים המשיכו אז החזרתי את זה למצב המקורי...מה זה בעצם שם???ואני שומע את הרעשים אם אני עושה השהה בוויאמפ
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים אני מאמין שהבעיה היא שהכרטיס קול פגום.תנסה כרטיס קול חיצוני ותבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.