עבור לתוכן

בעיה של קפיאת התצוגה בזמן משחק...

Featured Replies

פורסם

הכל התחיל לפני חודשיים בערך. שיחקתי במשחק מסויים ופתאום נתקע המשחק, הופיע vpu recover ומאז אני לא מצליח לשחק בשום משחק יותר מ15 דקות.

התקנתי מחדש הכל: ווינדוס, דרייברים, דרייברים ללוח אם ואפילו עדכנתי את הביוס וכלום לא עזר!

אני כבר ממש מיואש, אין לי כבר אחריות על הכרטיס מסך ואני לא יודע מה לעשות... מישהו מכיר את הבעיה?

המפרט:

athlon xp 2500

Abit nf7 v2.0

geil 2*256 pc2700

radeon 9500pro

תודה מראש!

פורסם

תגיד קופא לך המישחק או כל במחשב? עם זה כל המחשב יש לך בעיה בלוח אם בדוק היה לי חרא כזה במחשב הישן שלי.. :pissed:

פורסם

יכול מאוד להיות שהכרטיס מתחמם.

הייתה לי גם בעייה דומה אבל זה קרה כשהכרטיס שלי היה ב-OC.

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי OC בכלל (גם בלוח אם)... אני לא יכול לעשות OC בלי לצרוב ביוס על ה9500PRO...

ועוד פרט שלא הוספתי, כשהמשחק קופא המסך נכבה לגמרי, יש תקיעה במוזיקה (חוזרת על עצמה) וכלום לא מגיב, אז אני נאלץ לעשות ריסט... זה בקשר לשאלה של thegodx... אני משער שזה משפיע על הלוח אם...

פורסם

במחשה הקודם שלי היתה בעיה שעם אני נמצא בסיבות 15-10 דקות במחשב הוא פשוט קופא ואני נאלץ לעשות ריסטרט החלפתי את כל החלקים בישביל לבדוק את הבעיה וזהיא היתה בסוף בלוח אם... אבל עם אתה אומר שנכבה לך המסך בכלל יש סיכוי גדול שמיתחמם לך הכרטיס יותר מידיי שים איזה כרטיס אחר עם יש לך בבית או כח מחבר ובדוק עם יש אותה בעיה כי הבעיה יכולה ליגרם רק בגלל כרטיס מסך או לוח אם..בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

ד"א, אם אני רוצה לחזור לגרסת הביוס הראשונה שהגיעה עם הלוח אם, איך אני מברר מה הגירסה? רשום אולי בקוד הסדרתי על הלוח אם?

ותודה על התגובות! הפורום הראשון שענה לי... אין כמו הזון...

פורסם

ד"א, אם אני רוצה לחזור לגרסת הביוס הראשונה שהגיעה עם הלוח אם, איך אני מברר מה הגירסה? רשום אולי בקוד הסדרתי על הלוח אם?

ותודה על התגובות! הפורום הראשון שענה לי... אין כמו הזון...

צרבתה ביוס או משהו?

פורסם
  • מחבר

צרבתה ביוס או משהו?

עדכנתי פעמיים את הביוס...

פורסם

שאלה טיפשית,

בדקתה שהקרור למעבד לא נשרף ?

פורסם
  • מחבר

שאלה טיפשית,

בדקתה שהקרור למעבד לא נשרף ?

אם כבר הזכרת, הקירור של הגשר הצפוני מקרטע... יכול להיות שזאת הבעיה... :yelclap:

פורסם
  • מחבר

עליתי על דרך לברר אם הבעיה מתחילה בכ.מסך או בלוח אם... לעשות בדיקת turture בPrime95...

מה אתם אומרים?

פורסם

כן תעשה בדיקה בפריים 95 עם אחרי כמה דקות הוא קופא זה המעבד..

פורסם
  • מחבר

כן תעשה בדיקה בפריים 95 עם אחרי כמה דקות הוא קופא זה המעבד..

ואיך לעשות את הבדיקה? פשוט ללחוץ על turture וזהו?

פורסם

כן..

פורסם
  • מחבר

הפעלתי את פריים 95 עד המבחן התשיעי וזה לא עשה כלום... :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים