פורסם 2005 בינואר 620 שנים הכל התחיל לפני חודשיים בערך. שיחקתי במשחק מסויים ופתאום נתקע המשחק, הופיע vpu recover ומאז אני לא מצליח לשחק בשום משחק יותר מ15 דקות.התקנתי מחדש הכל: ווינדוס, דרייברים, דרייברים ללוח אם ואפילו עדכנתי את הביוס וכלום לא עזר!אני כבר ממש מיואש, אין לי כבר אחריות על הכרטיס מסך ואני לא יודע מה לעשות... מישהו מכיר את הבעיה?המפרט:athlon xp 2500Abit nf7 v2.0geil 2*256 pc2700radeon 9500proתודה מראש!
פורסם 2005 בינואר 620 שנים תגיד קופא לך המישחק או כל במחשב? עם זה כל המחשב יש לך בעיה בלוח אם בדוק היה לי חרא כזה במחשב הישן שלי..
פורסם 2005 בינואר 620 שנים יכול מאוד להיות שהכרטיס מתחמם.הייתה לי גם בעייה דומה אבל זה קרה כשהכרטיס שלי היה ב-OC.
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מחבר לא עשיתי OC בכלל (גם בלוח אם)... אני לא יכול לעשות OC בלי לצרוב ביוס על ה9500PRO...ועוד פרט שלא הוספתי, כשהמשחק קופא המסך נכבה לגמרי, יש תקיעה במוזיקה (חוזרת על עצמה) וכלום לא מגיב, אז אני נאלץ לעשות ריסט... זה בקשר לשאלה של thegodx... אני משער שזה משפיע על הלוח אם...
פורסם 2005 בינואר 620 שנים במחשה הקודם שלי היתה בעיה שעם אני נמצא בסיבות 15-10 דקות במחשב הוא פשוט קופא ואני נאלץ לעשות ריסטרט החלפתי את כל החלקים בישביל לבדוק את הבעיה וזהיא היתה בסוף בלוח אם... אבל עם אתה אומר שנכבה לך המסך בכלל יש סיכוי גדול שמיתחמם לך הכרטיס יותר מידיי שים איזה כרטיס אחר עם יש לך בבית או כח מחבר ובדוק עם יש אותה בעיה כי הבעיה יכולה ליגרם רק בגלל כרטיס מסך או לוח אם..בהצלחה..
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מחבר ד"א, אם אני רוצה לחזור לגרסת הביוס הראשונה שהגיעה עם הלוח אם, איך אני מברר מה הגירסה? רשום אולי בקוד הסדרתי על הלוח אם?ותודה על התגובות! הפורום הראשון שענה לי... אין כמו הזון...
פורסם 2005 בינואר 620 שנים ד"א, אם אני רוצה לחזור לגרסת הביוס הראשונה שהגיעה עם הלוח אם, איך אני מברר מה הגירסה? רשום אולי בקוד הסדרתי על הלוח אם?ותודה על התגובות! הפורום הראשון שענה לי... אין כמו הזון...צרבתה ביוס או משהו?
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מחבר שאלה טיפשית, בדקתה שהקרור למעבד לא נשרף ? אם כבר הזכרת, הקירור של הגשר הצפוני מקרטע... יכול להיות שזאת הבעיה...
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מחבר עליתי על דרך לברר אם הבעיה מתחילה בכ.מסך או בלוח אם... לעשות בדיקת turture בPrime95...מה אתם אומרים?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר כן תעשה בדיקה בפריים 95 עם אחרי כמה דקות הוא קופא זה המעבד..ואיך לעשות את הבדיקה? פשוט ללחוץ על turture וזהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.