פורסם 2005 בינואר 620 שנים שלום לכולם קיבלתי סוף סוף אחרי ציפיה מרובה למכשיר שלי Iriver IFP790 עכשיו יש לי מספר שאלות איך תכלס המכשיר ? האם יש לעוד מישהו פה בפורום את המכשיר,ואם יש אז שיתן טיפים עליו!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 720 שנים תצלם כמה תמונות שלו, יש לו גם תמיכה בעברית?כן,אתה גם יכול לכתוב הודעה שנמצאת כל הזמן על המסך של המכשיר בעיברית.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים ואיזה יתרונות משמעותיים יש לו מול סתם נגן MP3 גנרי (מלבד התפריט המגניב, תמיכה בעברית וב OGG, ורדיו פנימי) ?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר תצלם כמה תמונות שלו, יש לו גם תמיכה בעברית?הנה קבלו כמה תמונות של המכשיר הענק הזהוכן יש לו תמיכה בעברית אבל העברית הפוכהואיזה יתרונות משמעותיים יש לו מול סתם נגן MP3 גנרי (מלבד התפריט המגניב, תמיכה בעברית וב OGG, ורדיו פנימי) ?קודם כול איכות שמע יותר טובה מכול המכשירים הגנארים בזה תהיה בטוח האיכות שזה הכי חשוב לי הכי חשוב מהההככוולל...!!!וגם שליטה על מלא סוגים של אקולאיזררים כמו לשמל לשמוע באולם או בתוך חדראפשרות לבאסים טרבלים ועוד מלא שטיותקיצור winamp אבל בקטן
פורסם 2005 בינואר 720 שנים המחירון בחניות 1200קניתי באינטרנט 900נדמה לי שזה קצת יקר בשביל נגן פלאש...בטח ובטח שהקיבולת רק 256MB
פורסם 2005 בינואר 720 שנים IRIVER ידועים כמחיר מופקר... במיוחד בארץ.. בחו"ל זה איזה 700 ש"ח... אבל לא משנה.. הם באמת רמה אחת מעל כל האחרים למי שמחפש..... אישית הייתי הולך ב 1200 ש"ח על ה RIO CARBON שיש לי... 5GB וגם יש לו הרבה FEATURES
פורסם 2005 בינואר 720 שנים IRIVER ידועים כמחיר מופקר... במיוחד בארץ.. בחו"ל זה איזה 700 ש"ח... אבל לא משנה.. הם באמת רמה אחת מעל כל האחרים למי שמחפש..... אישית הייתי הולך ב 1200 ש"ח על ה RIO CARBON שיש לי... 5GB וגם יש לו הרבה FEATURES חחח... כמה נגנני MP3 יש לך?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים יש לי את ה RIO CARBON, פשוט מעולה.יש לי את ה IRIVER IMP-350 די טוב בשביל נגן CD.יש לי גם SONY MZR-55 האמת חרא של MINIDISC (נהרס לי שנה אחרי שקניתי אותו...).וזהו בגדול...
פורסם 2005 בינואר 820 שנים מחבר רציתי לשאול בקשר לאופציות למכשיר שליהמכשיר שלי תכלס תומך עברית אבל היא הפוכה עכשיו רציתי לדעת האם קימת אופציה שמסדרת את העברית במכשיר שלי וגם מה זה האופציות MP4 +מזה OGGוהאם אני יכול להרויד מילים של שירים למכשיר שלי ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.