עבור לתוכן

הודעות נשלחות חתוכות ב-Outlook Express

Featured Replies

פורסם

מקווה שתוכלו לעזור לי מאחר ואין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל לחפש ומה לחפש.

במקרה השבוע שמתי לב שכשאני רושם מכתב ארוך מאוד [מלל רב] ואני שולח אותו הסוף של המכתב נקטע ובמקום זה מופיע משהו כמו:

"מקווה שתוכל לעז="

הכוונה היא כמובן לסימן ה-"=", כאשר המשפט המקורי לא מסתיים כאן ואחריו אפילו יכולים להיות משפטים נוספים של המכתב.

מקווה שתוכלו לסייע או לכוון אותי היכן לקרוא ולתקן את זה. מידע נוסף לשימושכם: אני משתמש ב-Win XP PRO SP2 ו-Outlook Express 6 בגרסת SP2 כמובן.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

[ltr]try a different email account / email client, just so we'll be sure what's causing the problem.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקה וניסיתי לשלוח את המייל דרך אחד מהחשבונות האחרים שלי שמוגדרים בתוכנה לאנשים עם מיילים שונים - זה עדיין קורה

אבל!

כשניסיתי לשלוח את אותו המייל דרך אותו חשבו ןשאני שולח ממנו תמיד רק דרך ה-webmail ולא ב-outlook express הפלא ופלא הוא נשלח כמו שצריך.

אני מתאר לעצמי שהבעיה אצלי בהגדרות התוכנה. אבל אני ממש לא יודע איפה :(

פורסם

נתקלתי בעבר בתקלה זהה , אחרי חיפושים מרובים , לא מצאתי תשובה , פניתי למיקרוסופט , חזרו אלי אחרי חודש בערך עם תשובה " אדוני , אנחנו נורא מצטערים , תקלה זו מוכרת לנו , אך לצערנו , אין לה כרגע פיתרון . "

יופי

באמת תשובה מועילה .הפיתרון שלי היה להעביר את אותו האדם לשימוש בincredimail , או איך שלא קוראים לתוכנה ההיא .

* הגדרות התוכנה מאפשרות לך לבטל פונצקיה של העברת טקסט ועיגולו , אך זה עדיין לא עוזר .

פורסם

[ltr]yet again the blame falls on microsoft, why am I not surprised. anyways get a different mail client, might I suggest Opera's Integrated mail client.[/ltr]

פורסם

משעשע, אבל גם אני נתקלתי בבעיה הזאת בפעם הראשונה בחיי לפני שבוע וחצי והייתי בשוק. לקח לי כמה שעות טובות והרבה נסיונות, אבל בסוף מצאתי את זה:

http://support.microsoft.com/kb/887797

הפתרון היה פשוט להפליא: הורדתי את כל העדכונים שנוגעים ל-IE ו-OE מה-Windows update ואת כל עדכוני האופיס הקיימים (זה קרה לי גם ב-outlook).

בהצלחה!

(מצטער על העיכוב במענה, אני פשוט עובד רוב היום וכמעט אין לי זמן לאינטרנט...)

פורסם
  • מחבר

אהלן משה, תודה רבה על העזרה. נכנסתי ללינק שנתת וקראתי אותו. לפי ההסבר נכנסתי ל-Windows Update ובאמת היה לי עידכון מצטבר עבור Outlook Express [אותו עידכון שעליו מדובר בלינק בנ"ל שהפנית אותי אליו] שמשום מה העידכון האוטומטי לא יידע אותי עליו. בכל מקרה, הורדתי והתקנתי אותו. על הדרך החלטתי בעצתך לבדוק גם עידכונים ל-Office XP שלי ומצאתי שיש לי עדכון Office XP?: KB837253, התקנתי גם אותו.

עכשיו, עוד לא יצא לי לבדוק האם עדיין הודעות ארוכות שאני שולח הם חתוכות אבל שמתי לב שמבין כל הסימפטומים שמתוארים בלינק שהפנית אליו הסימפטום שמתאר את המצב שלך ושלי הינו סימפטום מספר 6. השאלה הנשאלת היא האם צריך לבצע את מה שרשום למטה [סימפטום 6] באופן ידני [כפי שמשתמע מהכתוב] או שהתיקון המצטבר מבצע באופן אוטומטי תיקונים לכל הסימפטומים שמאוזכרים במסמך?

Symptom 6

After you install Windows XP Service Pack 2 (SP2), the body text of HTML-based e-mail messages that are sent from Outlook Express may be truncated and may be missing data. This problem may occur if the e-mail message contains non-ASCII characters, such as Chinese characters.

Resolution 6

Warning If you use Registry Editor incorrectly, you may cause serious problems that may require you to reinstall your operating system. Microsoft cannot guarantee that you can solve problems that result from using Registry Editor incorrectly. Use Registry Editor at your own risk.

To resolve this problem, install cumulative update 887797. By default, the resolution to this symptom is enabled after you install this update. If you want to disable the fix for this resolution, follow these steps: 1. Click Start, click Run, type regedit in the Open box, and then click OK.

2. Locate and then click the following registry subkey:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Outlook Express

3. On the Edit menu, point to New, and then click DWORD Value.

4. Type Hotfix, and then press ENTER.

5. Right-click Hotfix, click New, and then click DWORD Value.

6. Type Q886663, and then press ENTER.

7. Right-click Q886663, and then click Modify.

8. Type 0 in the Value data field, and then click OK.

9. Locate and then click the following registry subkey:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Outlook Express

10. Repeat steps 3 through 8.

11. Quit Registry Editor.

פורסם

אני לא עשיתי את השינויים האלה. התקנתי את העדכונים, עשיתי restart וזה נפתר.

כדי לוודא שאין יותר בעיה, פתחתי איזה מסמך ארוך, הדבקתי את התוכן שלו כמה פעמים לתוך האימייל (יצא כמה עשרות עמודים) ושלחתי.

פורסם
  • מחבר

בצעתי בדיקה ושלחתי לחשבון דואר אחר שלי מכתב שבעבר היה נחתך ועושה רושם שהכל עובד טוב.

שוב, תודה משה :) - עזרת לי לפתור בעיה מאוד מעצבנת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים