עבור לתוכן

האם Asus GF FX5200 באמת שווה 570 ש"ח???

Featured Replies

פורסם

::)

פורסם

ממש ממש ממש ממש ממש לא.

ב400 ש"ח יש את הR9550 שקורע אותו, או ב650 ש"ח את הR9600P שחזק מהR9550 בהרבה.

פורסם

דבר ראשון הTI200 שלך יותר חזק מכל FX...(לא בהרבה) , ולקנות 9600פרו זה טיפשי כי זה גם לא ייתן לך שיפור גדול....

אני אומר תישאר עם הTi שלך , ושיהיה לך מספיק כסף , תקנה שילוש קדוש+כרטיס מסך... , או רק שילוש ואז לחסוך לכרטיס נורמלי.

פורסם

מנסיון אישי, לא.

פורסם

מה לא? , שהFX5200 יותר חזק מהTI200? , ברוב המשחקים בלי DX9 הTI200 לוקח בכיף , והוא גם אוברקלוקר יותר טוב...

הFX5200 לא רע לעומתו , אבל להחליף מTI200 לFX5200 זאת שטות , ובקשר לזה שהשילוש שלו לא מספיק חזק.. , גם זה מניסיון , המחשב שלי בלי אוברקלוק למעבד לא שווה כלום...

פורסם

אני חושב שהוא ענה לפותח הת'רד ;)

פורסם

אני חושב שהוא ענה לפותח הת'רד  ;)

בדיוק :)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון הTI200 שלך יותר חזק מכל FX...(לא בהרבה) , ולקנות 9600פרו זה טיפשי כי זה גם לא ייתן לך שיפור גדול....

אני אומר תישאר עם הTi שלך , ושיהיה לך מספיק כסף , תקנה שילוש קדוש+כרטיס מסך... , או רק שילוש ואז לחסוך לכרטיס נורמלי.

לא, זה לא בשבילי :lol:. ואגב אוברקלוק, הצלחתי לדפוק אותו עם אוברקלוק. כבר כתבתי על זה פה (רואים את זה ב- far cry, בראיית לילה...). מאז אני לא מתעסק עם זה יותר.

בכל מקרה הכרטיס לא בשבילי.

פורסם

ממש לא שווה לקנוות fx5200 ב- 570 ש"ח - זאת אחת העסקאות הכי גרועות שאפשר למצוא.

תגיד לחבר שלך שיוסיך עוד כסף ויקנה לפחות 9600pro.

אבל בעיקרון עם הוא בקטע של לקנות כרטיס מסך שיהיה סבלני, יאסוף עוד קצת כסף ויקנה 6600GT, האפשרות היחידה שבאמת כדאית לו.

פורסם

אני השוואתי פעם FX5200 אבל 64ביט ל GE-FORCE 2 GTS הישן שלי, ה GTS קרע לו את התחת !! אז אין בכלל מה להשוות בינו לבין ה TI4200 שחזק פי כמה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים