עבור לתוכן

DVD AUDIO - האם זה יכנס לשוק חזק ?

Featured Replies

פורסם

התקליטים מתו ובא הCD בסוף שנות ה80 ועכשיו הDVD אבל לא ידוע לי על מערכות סטריאו שיכולות להפעיל DVD  :nixweiss:

אני לא ממש מעודכן אבל אני מניח שבטח מיצירים אותם כבר עם כונן משולב.

השאלה שלי היא מה היתרונות של DVD ? האם האיכות תגדל והאם יש לאן לגדול בכלל ? ואם לא אז בכל מקרה זמרים ואמנים לא יכולים להקליט כל כך הרבה שירים בשביל שימלא את כל הDVD וגם לא לכולם יש מערכות עם DVD... אז זה סיכון להוציא אלבום ככה.

אז בעצם בשביל מה נכנס הדבר הזה לשוק ? האם יש לו סיכוי להחליף את הCD לגמריי והאם באמת יש יתרונות באיכות ההקלטה ?

Discuss  :xyxthumbs:

פורסם

נו מה כל הקטה של הDVD AUDIO אם לא איכות?

הDVD AUDIO נותן לך טווח תדרים הרבה יותר רחב מסתם תקליטור שמע רגיל

להשוואה תקליטור שמע רגיל הוא 16ביט בעוד שהDVD AUDIO הוא 24ביט וגם אפשר להכניס לתוכו 6 ערוצי שמע (סראונד)

פורסם

יש גם מלחמת של תקנים בין DVD-AUDIO ל SACD, לאיכות דיגטלית תמיד יש לאן לגדול ואכן לכל אחד מהפורמטים האלה יש רמת איכות יותר טובה מ CD, אבל בשביל להרגיש את זה, צריך שילוב של מערכת ורמקולים רציניים, לכן לרוב רק מערכות HIGH-END נמכרות עם תמיכה באחד מהפורמטים, ולא נראה לי שיש מערכות סטריאו רגילות שתמוכות בזה.

השוק עדיין לא מוכן למעבר (וזה לא כזה מהפכני כמו המעבר מ CASSETTE ל COMPACT DISC)...

פורסם
  • מחבר

למישהו פה כבר יצא לשמוע DVD AUDIO ? איך ההתרשמות ?

ולגבי סראונד אז זה בהחלט נחמד אבל רוב המערכות מוזיקה שמוכרים אלה מערכות סטריאו ולפי גם מה שהבנתי עדיף לשמוע מוזיקה בסטריאו ולא בסראונד.

פורסם

אתם יודעים שהתקליט הוא עדיין הכי טוב...

איתן

פורסם

ברור... במיוחד כל אלו משנות ה 70 שעשויות מחומר כזה טוב ובלויות כמו לא יודע מה, במיוחד ה STEREO שם חזק (וגם הגודל הקטן שלהם).

ניסית לאחרונה לעשות השוואה ?

פורסם

אתם משווים בין דיגטלי לאנולוגי אי אפשר לעשות את זה יש אנשים שלא אוהבים רעשים אז הם אוהבים דיגיטלי ויש אנשים שאוהבים את החום שבאנלוגי

פורסם

בדיוק...

http://en.wikipedia.org/wiki/Vinyl_record

In the early days of compact discs, vinyl records were still prized by audiophiles because of the supposed better reproduction of analogue recordings and playback. Early compact discs were perceived as screechy and as distorting sounds on the high end, not as "warm" as vinyl especially in recordings that require wide dynamic range (eg. classical recordings). This has resulted in a backlash on the digital music formula in its early years.

Though digital audio technology has improved over the years, some audiophiles still prefer what they perceive as the warmer and more detailed sounds of vinyl over the harsher and glazed sounds of CDs.

כמו שיש כאלה שמעדיפים מגברי מנורות (אנלוגי) או מגבי DSP (דיגיטלים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים