פורסם 2005 בינואר 520 שנים יש לי תוכנה שנקראת stylexpאפשר לעשות דרכה שינוי themes ל-windows ולהוסיף כל מני דבריםהורדתי theme הוא שינה לי את השולחן עבודה לאיך שיהיה ה-windows longhornעם כל מני toolbars מיוחדים כאלההחלטתי שאני חוזר למקור.משום מה, התחלף לי האייקון של ה-internet explorer בשולחן עבודהמה-E לציור של תיקייה כמו ב-my documentsניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את זה לאייקון הרגילהכל חזר לקדמותו יופי, רק האייקון הזה לאמה עושים
פורסם 2005 בינואר 620 שנים אוקיי, אז ככה:תמחק את האייקון של האקספלורר, תיגש לשולחן העבודה, תלחץ מקש ימני על העכבר, מאפיינים, שולחן עבודה, התאמה אישית של שולחן העבודה, סמן ב V את Internet Explorer, ואז אישור.אם זה לא עוזר, תעשה ככה:תמחק את האייקון של האקספלורר, תיגד לתיקייה שבה הוא מותקן (בדרך כלל זה c:\program files\Internet Explorer), תלחץ מקש ימני על הקובץ iexplore.exe, ובחלונית שתפתח לך תלחץ על שלח אל - שולחן העבודה. גש לשולחן העבודה, תלחץ מקש ימיני על הקיצור דרך שיצרת, בחר במאפיינים, לך לקיצור דרך, ושם יש לך אפשרות שינוי סמל, תכתוב בחלון שיפתח לך C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe (אם שינית את מקום ההתקנה של האקספלורר, תבחר בעיון, ואז תגיע לתיקייה בה הוא מותקן ותבחר בקובץ iexplore.exe), עכשיו את יכול לבחור בסמל המוכר (e). תלחץ אישור, אישור, וזהו.מקווה שעזרתי! בכל מקרה, אני ממליץ לך לא להשתמש בו עקב חורי האבטחה הרבים שיש לו, ותעבור להתמש ב Mozilla Firefox - דפדפן מאובטח בעל אפשרות טאבים שהוא הרבה יותר קליל ומהיר מהאקספלורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.