עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך שמתאים לכל המשחקים החדשים אך מחירו סביר למדי

(בין 250 ל - 600 שקלים חדשים)

:nixweiss:

פורסם

בעקרון אם אתה תקנה אחד במחיר כזה הוא יהיה בסדר אבל עוד חצי שנה אתה תצתרך אחד חדש .

עדייף לך להוסיף קצת כסף ולקנות אחד חדש שישאר לך להרבה זמן כמו:http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=302&catcode=79

פורסם

LOL זה פשוט הרג אותי כל אחד שמחפש פה כרטיס מסך בגבולות של 400-600 שקל בסוף קונה X800XT חחח אנשים עם מבקשים ממכם הצעה לכרטיס מסך בגבולות של 400-600 שקל בבקשה תביאו כרטיסים כאלה בסוף אתם מרוששים את הבן אדם המיסכן שמפחד שמריו לא יעבוד אצלו וראיתי שם דום 3 רץ על ג'יפורס 2 חלק אז דיי לזבל את השכל שיקנה מה שהוא צריך בתקציב שלו..ב 600 אתה יכול לקנות R9600PRO המלצה אישית שלי...

פורסם

אם אתה מתכוון להחליף עוד חצי שנה כרטיס מסך ולהריץ משחקים על הגדרות בנוניות בנתיים, אז כן איזה -POWERCOLOR RADEON 9550 256MB

יספיק לך...

אבל אם אתה מתכוון להשאר עם כרטיס מסך לתווח הארוך עדיף לך לחסוך עוד כסף ולקנות איזה 6600GT שהמחירים שלו נעים בין ה- 1200 ש"ח ל- 1500 ש"ח.

פורסם

הוא אומר שהוא רוצה משחקים חדשים שירוצו טוב

את לא 9600פרו ו לא 9550 יספקו לו את מה שהוא רוצה והוא רק יתאכזב כי הוא בטח יצפה להרבה

ויקבל ממש קצת.

riddic

half life 2

doom3

far cry

אלו משחקים שהוא בטח רוצה לשחק ובחדשים שיצאו

כמו ספלינטר סל החדש ועוד כמה

שה 9600 ו 9550 יריצו בקושי

אז צריך להיות ריאליסטים ולהגיד לו את האמת שלא סתם יתאכזב יקנה כרטיס ב 400-500 שקל ואז יראה שזה וירגיש נדפק...

אז אין מה לעשות הכרטיס שיריץ את המשחקים האלו כי טוב מבחינת מחיר הוא ה 6600GT.

או יד שניה 9800פרו.

זהו.

עכשיו שיקרא את זה יסיק לבד מסקנות.

פורסם

על תגיב ככה סתם

שני הכרטיסים הם בזבוז כסף

1) למה עם 256? ה 256 לא תורם כמעט כלום בכרטיסים כמו 9600XT אז נראה לך שפה זה הכרחי? למה סתם לזרוק כסף?

2) הכרטיס השני הוא 64 ביט מה שעל הפנים ומציג ביצועים יותר גרועים מ 9550 ככה שזה בטח לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים