פורסם 2005 בינואר 520 שנים המכשיר הזה נשמע מדהים מסך TFT צבעוני RADIO FM 20GB יכולת להקרין סרטים וקליפים והכל ב 299$- 340$ יש מישהו שמכיר חנות בלוס אנג'לס או בניו יורק שמוכרת אותם ואם אפשר רחובות יעזרו ועדיף ועדיף לוס אנג'לס??????? עריכה: חבר רשם את זה
פורסם 2005 בינואר 520 שנים יש ברשותי H320 והוא באמת נגן מצויין, אך לא בגרסתו האמריקאית וזאת מדוע -1) הגרסה האמריקאית של הנגן לא תומכת בהעברה של תמונות ממצלמה לנגן כמו הגרסה האירופאית.2) הגרסה האמריקאית של הנגן לא מציגה סרטונים - רק הגרסה האירופאית בגרסת הקושחה (firmware) האחרונה (v1.25) מציגה סרטיםכך שלדעתי עדיף לרכוש את הנגן בגרסתו האירופאית (אפילו כאן בארץ, אם כי המחיר מוגזם)
פורסם 2005 בינואר 520 שנים טעות!1) אפשר לעשות שהגרסא האמריקאית תתמוך בהעברת קבצים2) מי צריך את הסרטים באיכות תחת הזאת בכללויש לי H340 אני ידוע על מה אני מדבר
פורסם 2005 בינואר 520 שנים 1. טעות כמו שRule the pc אמר2. גם טעות הגירסה האמריקאית מציגה סרטים גם עם עדכון הקושחה
פורסם 2005 בינואר 520 שנים בחניות רגילות המחיר יחסית יקר מאוד לעומת מה שאפשר למצוא ONLINE, אבל בתכלס בכל הרשתות הגדולות כמו BEST BUY ו COMPUSA וכו' מוכרים את הנגנים האלו.. אין סיכוי שהוא ילך לכמה חניות ולא ימצא את זה....אם אתה צריך מיקומים של החניות תשתמש ב GOOGLE LOCALS, למשל הנה כל סניפי BEST BUY בתוך NEW YORK CITY:http://local.google.com/local?hl=en&lr=&q=best+buy&near=New+york+city&btnG=Searchתהנה.
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מחבר אני קונה גרסא אריקאיתההבדל היחידי זה שאני לא יוכללהעביר תמונותישר מהמצלמה אלא דרך המחשב זה הכל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.