עבור לתוכן

פירמוט המחשב בעזרת דיסק של XP

Featured Replies

פורסם

כאשר אני מפרמט את המחשב בעזרת דיסק של וינדוס XP האם כל החומר שעל המחשב ישמר לי או שיש איזושהי פעולה מיוחדת שיש לעשות על מנת שהוא ישמור את החומר...????? תודה

פורסם

כשאתה מפרמט איזהשהי מחיצה כל מה שיש בה נמחק ,אם הדיסק קשיח מחולק למספר מחיצות ותפרמט רק את המחיצה של המערכת הפעלה אז כל מה שיש במחיצות האחרות ישאר אבל אם הדיסק קשיח לא מחולק למספר מחיצות ויש רק מחיצה אחת אז תאבד הכול,אם יש רק מחיצה אחת אז תגבה דברים לדיסקים או לדיסק קשיח חיצוני/אחר לפני שאתה מפרמט או שמצד שני אתה יכול לעשות התקנה מתוקנת ולא תאבד כלום ולא תצטרך להתקין מחדש תוכנות ודרייברים אבל כן תצטרך להתקין service pack (אם ההתקנה לא משולבת sp) וגם לעדכן דרך וינדוס אפדייט

מדריך להתקנה מתוקנת

פורסם
  • מחבר

אני מפרמט בגלל שהמחשב שלי איטי ויש עליו הרבה זבל שאני לא רוצה אבל אני לא רוצה שהכל ימחק.... (ואני זוכר שפעם נדפק לי המחשב ואז לקחתי אותו והתקינו את וינדוס מחדש ואז נשאר כל החומר פשוט הייתי צריך להתקין תוכנות מחדש וזה הכל...) איך עושים את זה???

פורסם

אפשר גם להתקין ווינדוס (XP במקרה הזה) על העותק הקיים. העניין הוא שזה לא מומלץ בגלל הזבל.

אני ממליץ לך לגבות הכל על פרטישן (מחיצה) אחר או על דיסקים (להקפיד לא לשמור את הזבל) ואז לפרמט.

פורסם

הינך מתכוון להתקנת repair שאפשרית רק בגרסה האנגלית של windows xp

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל בבקשה קישורים למדריכים טובים לפרמוט המחשב בעזרת דיסק של XP ???

פורסם
  • מחבר

במהלך הפורמט אם וכאשר המחשב שואל אותי במה לבחור ומה ההבדל בין

Format the partition by using the NTFS file system (Quick)s

ובין :

Format the partition by using the NTFS file system

??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים