עבור לתוכן

אני לא מבין כלום בתזמוני זיכרונות וכל זה, ואני רוצה להגביר את מהירות הזיכרון שלי

Featured Replies

פורסם

בונה תרגיעו ומהר

האינטל שהוא קנה לא כזה גרוע כמו שאתם עושים ממנו. נכנס לאנשים בפורום הזה משהו שAMD is god ואינטל הוא מעפן בצורה מגעילה

ההבדלים בין AMD לאינטל במשחקים הוא כמה אחוזים בודדים ולא יותר!

קצת לא קשור לשאלה שהוא שאל אבל הייתי רוצה להוסיף שאני מרגיש בדיוק אותו דבר, אנשים פה חושבים שAMD זה הכי טוב וIntel גרועים, ככה זה נראה לפי התגובות של המשתמשים

פורסם

קצת לא קשור לשאלה שהוא שאל אבל הייתי רוצה להוסיף שאני מרגיש בדיוק אותו דבר, אנשים פה חושבים שAMD זה הכי טוב וIntel גרועים, ככה זה נראה לפי התגובות של המשתמשים

לרוב השימושים של המשתמש הAMD אכן הוכיח את עצמו באינספור בנצ'ים כמעבד מוצלח יותר משל אינטל- אבל זה בכלל לא רלוונטי- הבן אדם בא עם שאלה והתחילו לתקוף אותו מכיוונים שונים לגמרי- כאילו הוא בא ושאל האם הקניה שלו טוב? הוא שאל אם הוא צריך להתחרט? הוא שאל אם יצא טמבל? לא! הוא שאל שאלה פשוטה - איך הוא גורם לזכרון שלו במפרט שיש לו (וזה בכלל לא רלוונטי אם עשה זאתבחוכמה או לא- אני גם חושב שעדיף היה שהיה קונה מערכת מבוססת AMD אבל זה בכלל לא נושא הדיון) - אז אני לא מבין למה יש פה עמוד שלם של קטילות לא קשורות. הצעתם לו- הוא לא הקשיב אז? עם הזמן הוא יבין שהוא טעה בבחירה אבל בגלל זה לתקוף אותו? אפשר לחשוב שלקחתם את זה אישית או משהו- "הוא לא הקשיב לנו אז לא נענה לו על השאלות" - מאוד ילדותי.

פורסם

לרוב השימושים של המשתמש  הAMD אכן הוכיח את עצמו באינספור בנצ'ים כמעבד מוצלח יותר משל אינטל- אבל זה בכלל לא רלוונטי- הבן אדם בא  עם שאלה והתחילו לתקוף אותו מכיוונים שונים לגמרי- כאילו הוא בא ושאל האם הקניה שלו טוב? הוא שאל אם הוא צריך להתחרט? הוא שאל אם יצא טמבל? לא! הוא שאל שאלה פשוטה - איך הוא גורם לזכרון שלו במפרט שיש לו (וזה בכלל לא רלוונטי אם עשה זאתבחוכמה או לא- אני גם חושב שעדיף היה שהיה קונה מערכת מבוססת AMD אבל זה בכלל לא נושא הדיון) - אז אני לא מבין למה יש פה עמוד שלם של קטילות לא קשורות. הצעתם לו- הוא לא הקשיב אז? עם הזמן הוא יבין שהוא טעה בבחירה אבל בגלל זה לתקוף אותו? אפשר לחשוב שלקחתם את זה אישית או משהו- "הוא לא הקשיב לנו אז לא נענה לו על השאלות" - מאוד ילדותי.

אני חייב להגיד שאני מסכים, הגישה בפורום לפעמים מאוד ילדותית...

אם אתה רוצים להעיר לו שזה בעיה שלו שהוא לא הקשיב לכם בעבר, אפשר, אבל לא צריך להפוך את כל האשכול הזה לזה...

הודעה ראשונה שניה תכתוב לו (ביחד עם תשובה לשאלה שלו כמובן) שחבל שהוא בסוף עשה את זה ולא הקשיב, אבל זו לא סיבה להרוג אותו...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה חברה shimmi1982 אני ינסה לעשות ולהתעניין במה שהצעתה לי תודה... :xyxthumbs:

ולא נורא אני סולח... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים