עבור לתוכן

אני לא מבין כלום בתזמוני זיכרונות וכל זה, ואני רוצה להגביר את מהירות הזיכרון שלי

Featured Replies

פורסם

יש לי את הזיכרון הזה סטיק אחד שמונח על dimm1

http://www.corsairmicro.com/corsair/products/specs/CM2X512-4300C3PRO.pdf

איך אני מגביר את הביצועים שלו...

כי אני מרגיש שהמחשב שלי מזייף והוא לא ממש כמו שציפתי עם הזיכרון הזה...?

::)

פורסם

מה ציפית ממנו?

:lol:

פורסם

מה ציפית ממנו?

:lol:

אולי תענה תשובה רצינית? אם אתה לא יכול לענות, אל תענה!

בחוריקו, ניסית לבצע אופטימציה בביוס? לבדוק שאכן הכל עובד בהגדרות הנכונות?

אגב,

יש לך איזה בעית קריסות ונפילות עם המערכת?

פורסם

P4 בSingle channel זה לא בדיוק ניצול מקסימלי של הזכרון...

תוסיף עוד סטיק

פורסם

אולי תענה תשובה רצינית?  אם אתה לא יכול לענות, אל תענה!

בחוריקו, ניסית לבצע אופטימציה בביוס? לבדוק שאכן הכל עובד בהגדרות הנכונות?

אגב,

יש לך איזה בעית קריסות ונפילות עם המערכת?

את לא מבין ....

אתה לא הייתה פה כשהוא רצה לקנות מחשב....

כולם הציעו לו AMD

אמרו לו לא לקחת intel+ ddr2

אבל הוא התעקש על intel עם DDR2 ....

ואפילו לא לקח dual channel....

אז אין לו הרבה מה להתלונן הוא סתם לקח מחשב מסריח עם חלקים כמה שיותר יקרים

כי הרי ידוע

שכמה שהחלק יותר יקר הוא יותר טוב

:lol: :lol: (זה היה בציניות למי שלא הבין)

וכמו שאתה שם לב הוא אפילו לא יודע איך להשתמש נכון בזיכנורות

סתם קנה זיכרונות יקרים...(לא מספיק שה ddr2 יקרים הוא קנה עוד יותר יקרים :screwy: )

בכסף שהוא קנה את המחשב שלו אפשר לקחת איזהAMD

3000+

עם 6800GT\x800xt

אבל עכשיו הוא תקוע עם מה שיש...

ומה שהוא יכול לעשות עכשיו זה או לשחק עם התזמונים בביוס(לא חושב שהוא יודע איך עושים את זה-ולא רוצה שיסכן את מהחשב שאחר כך יקרה משהו והוא לא ידע את מקור הבעיה.)

או לקנות עוד סקיט של 512 שיהיה לו dual .

פורסם

וכל הכבוד שהוא לא הקשיב לילדודס טיפשים שחושבים שהם מגניבים.

פורסם

אז למה אתה בפורום הזה?

כנראה 90 אחוז הם ילדודס דפוקים שלא יודעים על מה הם מדברים פה...מוזר...

:nixweiss:

פורסם

בגלל ה10 אחוז הרציניים.

פורסם

לפי התגובה נראה שאתה אחד מהם...

וה"ילדודס" האלו צדקו שהם אמרו לו לקנות AMD, מי שמתעקש ונדפק בעיה שלו...

פורסם

בונה תרגיעו ומהר

האינטל שהוא קנה לא כזה גרוע כמו שאתם עושים ממנו. נכנס לאנשים בפורום הזה משהו שAMD is god ואינטל הוא מעפן בצורה מגעילה

ההבדלים בין AMD לאינטל במשחקים הוא כמה אחוזים בודדים ולא יותר! וX700XT הוא משתווה בחוזק ל6600GT והוא קניה לא רעה בכלל

פורסם

בונה תרגיעו ומהר

האינטל שהוא קנה לא כזה גרוע כמו שאתם עושים ממנו. נכנס לאנשים בפורום הזה משהו שAMD is god ואינטל הוא מעפן בצורה מגעילה

ההבדלים בין AMD לאינטל במשחקים הוא כמה אחוזים בודדים ולא יותר! וX700XT הוא משתווה בחוזק ל6600GT והוא קניה לא רעה בכלל

ammnn

he bought x700pro

פורסם
  • מחבר

קודם כל לא התעקשתי לקנות את המחשב הזה זאת פשוט הזדמנות שנפלה לי לידיים כי אמא שלי הייתה בתאילנד והיא אמרה לי שהיא בחנות מחשבים ושאלתי אותה איזה לוחות יש שם אז היא אמרה שמות של לוחות

שעובדים רק עם אינטל....לא שאני מרגיש שעשיתי טעות להפך אני כל החיים שלי הייתי עם אינטל ואני לא מאוכזב מהם בכל מקרה זה מה שהיה בחנות בכסף שקניתי את הלוח והמעבד מתאילנד אתה קונה פה רק לוח

אז יצאתי מורווח ב-1300 שקל מה רע?

לכן זאת לא הייתה הבחירה שלי אולי הייתי חושב פעמיים מה לקנות ואלי הייתי מקשיב לעצות שלכם אבל זה מה שנפל לי ליידים אין מה לעשות ואמרתי אם כבר אני מביא LGA 775

אני כבר ישקיע בו וזה מה שעשיתי ואני מרוצה מאוד ואין לי קריסות מערכת ולא כלום המחשב עובד חלק.

קניתי סטיק אחד כי לא היה לי הרבה כסף בסוף והחלק האחרון שיהיה לי זה הזיכרון אז החלטתי לקנות רק סטיק אחד של 512 ולחכות שיזדמן לי וירדו המחירים של ה-DDR2

ולקנות סטיק נוסף אבל בינתיים בשביל 512 זה ניראה יחסית ביצועים לא משהו ...אולי בגלל שהתקנתי הרבה תוכנות וכו'

ואני משתמש ב-Windows xp SP2

אמרו לי שאם אני יתקין SP1 הביצועים יתפרו כי ה-SP2 מאט את הביצועים לא יודע למה אני לא ינסה אין לי כוח לנסות וגם הביצועים לא רעים כל כך אבל חשבתי אם קניתי DDR2 אולי אפשר איך שהו להגביר את הביצועים ואני לא מבין כלום בתיזמונים אפילו לא מונחים של כל זה אני צריך איזה מאמר טוב בנושא אבל בעברית....

אם יש לכם משהו שדרו לי ולא חייבים לתקוף בן-אדם אפשר גם לנסות לעזור אתה יודע... :nixweiss:תודה למי שניסה לעזור בכל אופן... :xyxthumbs:

פורסם

Nה אתם מתנפלים עליו? הבן אדם שאל שאלה פשוטה מה הוא יכול לעשות עם התזמונים ואתם באים ומטיפים לו כמה הוא טמבל שלא הקשיב לכם? אז הוא לא הקשיב לכם נו ו...? מה זה קשור למה שהוא שואל??

לגביי השאלה- אני לא מבין גדול בזכרון אבל תמיד יש 2 שיטות להמהיר את הזכרון: 1) להוריד תזמונים. 2) לעלות FSB של המערכת ואז גם המהירות של הזכרון עולה (כי הזכרון שלך לא עובד כרגע ב533MHZ)

אם אתה לא הולך לעשות OC אז אתה צריך להוריד תזמונים (עד כמה להוריד אני לא יודע כי אני לא מכיר את הזכרון שלך)

אם אתה עושה OC אז המהירות של הזכרון שלך תגדל (אם הOC חזק אז אתה יכול אפילו להגיע למהירות  סטוק שלו שזה 533MHZ - אבל בשביל זה אתה צריך לדעת על איזו מהירות הזכרונות עובדים עכשיו ועל כמה FSB הלוח שלך-בשביל לדעת כמה תצטרך לעלות בOC כדי להגיע למהירות שהזכרון אמור לעבוד בה)

לדוג' במערכת שלי (תסתכל במפרט) : הייתי צריך לעלות FSB של המערכת מ200 ל250 כדי שהזכרון יעבוד במהירות סטוק שלו (500MHZ) וזה OC רציני יחסית כי זה העלה את כל המערכת בOC של 25 אחוז - כולל המעבד... קח את זה בחשבון - במקרים מסוימים יש לשנות יחס זכרון/מעבד כדי שההמהרה תלך לזכרון ולא על המעבד (כי לדוגמא אצלי זה לא דבר של מה בכך OC למעבד כזה והייתי צריך להחליף גוף קרור למשהו רציני..) שוב אני מסביר לפי המערכת שלי כי אני לא יודע מה המהירויות FSB אצלך ובכמה הלוח מפעיל את הזכרון. בעיקרון זה כל מה שאתה צריך לדעת- או OC למערכת או להוריד תזמונים- לגביי הורדת תזמונים אני לא ממש מתמצא ולא רוצה סתם להטעות אותך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים