פורסם 2005 בינואר 520 שנים שלום השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות רשת שמחשב השני(לא הראשי הסרבר) יוכל לגלוש באינטרנט בלי רוואטר??
פורסם 2005 בינואר 520 שנים אם לא ראית את זהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0אתה צריך משקפיים
פורסם 2005 בינואר 520 שנים מחבר ראיתי את זה כנראה לא הבנת אותיאני צריך שהמחשב הראשי(הסרבר)לא ישאר דלוק
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מחבר אם יש לך כבלים אתה יכול, בADSL לא.כן יש לי כבלים אתה יכול לספר לי איך עושים את זה?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים תתקשר לספק ותבקש חיבור קבוע ואז פשוט תחבר את המודם למחשבים, או דרך HUB/SWICH או אחד לרשת והשני לUSBאתה גם יכול לחבר אותם ולהשתמש בשניהם בחייגן. ככה זה אצלי.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מחבר תתקשר לספק ותבקש חיבור קבוע ואז פשוט תחבר את המודם למחשבים, או דרך HUB/SWICH או אחד לרשת והשני לUSBאתה גם יכול לחבר אותם ולהשתמש בשניהם בחייגן. ככה זה אצלי.איפה אני משיג HUB/SWICH ?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים 2 שאלות:1. האם ראוטר WAN מתאים לחיבור ADSL (רגיל-בזק)2. האם רוחב הפס מתחלק במהלך גלישה משותפת?? (האם 2 המחשבים יוכלו להוריד בו זמנית במקסימום מהירות??)תודה...
פורסם 2005 בינואר 720 שנים כן הראוטר כן מתחבר לADSL וכן המהירות שלך תרד (לא באופן משמעותי ) ששניכם תגלשו יחד
פורסם 2005 בינואר 720 שנים *הפס לא מכפיל את עצמו פתאום כך שתוכל להוריד במקסימום בשני המחשבים.הראוטר לא מחלק את רוחב הפס כך שבמחשב א' תוכל להוריד במקסימום חצי ממהירות הפס וחצי פס יישאר ריק ו'יחכה' למחשב ב'. *וזה מתאים לADSL.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.