עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיס 6800 של pine xfx

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני קונה בקרוב מחשב חדש, ומאוד רוצה כרטיס 6800 כלשהו.

ראיתי בחנות k.s.p כרטיס 6800 של חברת pine xfx במחיר זול משמעותית מ 6800 אחרים שראיתי.

כמו כל יהודי אני שואל: מה הקטצ'

האים הכרטיס הזה באמת נחות יחסית לאחיו מבית GIGABYTE ALBATRON וכו'

האים יש איפא שהו השוואה בין יצרנים של כרטיסים אם אותו שבב ?

ושאלה שניה, חצי רטורית

מה הקטע של gainwood שהכניסו את המילה ULTRA בסידרת הכרטיסים שלהם?! (גם כזה כרטיס 6800 רגיל או gt)

זה כאילו לעבוד על אנשים בכוונה תחילה ??!!

(כבר ראיתי חנויות מטעות בעניו הזה שמיתיחסות ל6800 שלהם כ 6800 ultra)

פורסם

אם אתה לא מתכננן OC תיקח את הכרטיס שאיתו אתה מקבל את האחריות הכי ארוכה וגם אולי באנדל טוב .

פורסם

מה שGAINWARD עשו זה לקחו 6800GT שבפועל עובד במהירות של 350/1000 וצרבו לו ביוס בתדרים של אולטרה 400/1100... הם לא לעבוד על אנשים, ההפך זה מה שהם עשו דווקה דבר טוב כי יש לך אחריות על הכרטיס שהוא בעצם ב OC.

פורסם

רקשאתה משלם הרבה יותר על דבר שאפשר לעשות לבד..

ואל תקשקשו אם יש בעיה כל שהיא אפשר להחזיר לדיפולט את המהירות שעון ואז רק ה' יכול לדעת שהכרטיס עבר OC

פורסם

זה הכון... במידה והם היו עולים אותו הדבר אז הייתה לו עדיפות...

פורסם

כרטיס נהדר והוא לא נחות משום כרטיס אחר של 6800.

קירור לא מדהים אך מספק

תתחדש

פורסם

ה"קטצ" ב KSP

שאתה נדפק עם אחריות של שנה... וזה קטצ רציני ...

זאת דפיקה לשמה...

עדיף להשיקע עוד 100-200 שקלים ולקחת כרטיס עם 3 שנות אחריות.

פורסם

לי יש את הכרטיס הזה משם ויש אחריות ל 3 שנים והוא מעולה מומלץ בחום בקשר לקירור מעולה יש היטסינק עם מאוורר על כל הכרטיס

פורסם

אולי תלמד לקרא? :bash:

דיברתי על KSP לא חנויות אחרות!

פורסם

הכרטיס שלי מ KSP

פורסם

אין סיכוי שקיבלת עליו 3 שנות אחריות....

תתקשר אליהם תבדוק...

אני גם יבדוק את העניין הזה...

פורסם

לי יש את הכרטיס הזה משם ויש אחריות ל 3 שנים והוא מעולה מומלץ בחום בקשר לקירור מעולה יש היטסינק עם מאוורר על כל הכרטיס

ע'פי התמונה של הכרטיס באתר החברה ובסקירות ברחבי הרשת הקירור שעל הכרטיס דומה מאוד לקירור הסטנדרטי שמקבלים עם 6600GT

משמע,רק הליבה מכוסה ע'י מאוורר וגוף קירור ולעומת זאת הזכרונות 'חשופים' לכל.

ככה שקירור זה לא הצד החזק של הכרטיס אך אם מצליחים להשיג אותו בדיל טוב אפשר לקנות לו גם NVS5+AS5 שיצא בערך שווה ערך למחיר של NU עם קירור טוב

פורסם

ע'פי התמונה של הכרטיס באתר החברה ובסקירות ברחבי הרשת הקירור שעל הכרטיס דומה מאוד לקירור הסטנדרטי שמקבלים עם 6600GT

משמע,רק הליבה מכוסה ע'י מאוורר וגוף קירור ולעומת זאת הזכרונות 'חשופים' לכל.

ככה שקירור זה לא הצד החזק של הכרטיס אך אם מצליחים להשיג אותו בדיל טוב אפשר לקנות לו גם NVS5+AS5 שיצא בערך שווה ערך למחיר של NU עם קירור טוב

מספיק שהליבה תיהיה מקוררת על ידי היט סינק טוב, הזכרונות כמאט ולא מושפעים מחום ומגיעים למקסימום קלוק שלהם בגלל חוסר יכולת ( איכות הזיכרון ) ולא דווקה מחום.

פורסם

לדעתי הדבר הכי חשוב שאתה קונה מוצר איכות זה האם יש לו אם ואב שיספקו לך את התמיכה והאחריות אם משהוא מתקלקל ולצערינו דברים תמיד מתקלקלים.

הסיבה שיש לי אלבטרון היא מהסיבה הזאת.

לא משנה איזה כרטיס אתה קונה כי לבסוף בלי אוברקלוק כולם אותו הדבר מה שכן משנה הוא מה האחריות שיש עליו.

תעשה קנייה חכמה ואל תקנה מKSP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים