פורסם 2005 בינואר 420 שנים יש לי מצלמה דיגיטלית ישנה שלקחתי לחול (אני עכשיו בחול) Olympus Camedia D-360L הבעיה היא שהכבל כדי להעביר את התמונות למחשב לא מתאים לשום חיבור במחשב הניידה חיבור בוי בצורה הבאה .........הנקודות מייצגות שקעים, ז"א שבמחשב אמורים להיות 4 פינים למעלה ו 5 למטהמישהו יודע איזה חיבור זה? האם יש מתאם מהחיבור הנ"ל ל USB?תודה מראש לכולם!ד"אאיך המצלמה לדעתכם?אני יודע שהיא פשוטה (1.3 MP)אבל איך היא בכללי (בתור מצלמה שקיבלתי בחינם מדודי היקר)
פורסם 2005 בינואר 420 שנים זה החיבור שמתחבר למצלמה, לא למחשב. מצד אחד יש את החיבור המדובר שהוא מתחבר למצלמה ובצידו השני צריך להיות חיבור USB סטנדרטי. עדכון: הרגע ראיתי שהמצלמה שלך בכלל מתחברת דרך: External Connections: Serial זו אמורה להיות יציאת ה-COM שלך במחשב הנייד (לא קיימת בחלק מן המקרים). אופציה זולה - לקנות קורא כרטיסים (אתה בחו"ל, אז בכלל זיל וזול...) יש Serial To USB, אבל זה יקר פי 2 בערך יותר מאשר לרכוש קורא כרטיסי זיכרון למצלמה שלך. אמנם יש כמה יותר זולים שאני לא ממש בטוח בהם - לחץ כאן אבל יהיה לך הרבה יותר שימושי להשתמש בקורא כרטיסים שהוא גם מהיר יותר (USB 2.0, במידה ויש לך חיבור כזה).
פורסם 2005 בינואר 420 שנים מחבר זה החיבור שמתחבר למצלמה, לא למחשב.מצד אחד יש את החיבור המדובר שהוא מתחבר למצלמה ובצידו השני צריך להיות חיבור USB סטנדרטי.לא זה לא מתחבר למצלמה, בצד אחד יש דבר קטן שנכנס לחור בצד המצלמהובצד השני יש את החיבור שדיברתי עליו, ורואים בבירור שהוא אמור להתחבר למחשב.אין USB
פורסם 2005 בינואר 420 שנים יש סיכוי שמדובר בכבל עם יציאת RS232 דהיינו COM.אני זוכר שכשעבדתי לפני מספר שנים עם Canon A מהסדרות הישנות, אז היה מסופק כבל USB, וכבל RS232.כדאי לך לבדוק אם יש לך בערכה כבל USB רגיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.