עבור לתוכן

שימוש לא רצוי בזיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מקווה שאני בפורום הנכון

הבעייה שלי היא שיש לי זיכרון של 512 מ"ב אבל כשאני נכנס לאיטרנט יש נפילה בזיכרון והוא יורד ל 170 מ"ב [ איטרנט בלבד כשאין שום תוכנות שפועלות ברקע ].

וכשאני יוצא מהאינטרנט ומנתק את החייגן , הזיכרון לא חוזר לעצמו, הפעלתי ספיבוטים משמידי מרגלים אנטיוירוסים [נורטון 2004 ] ושום דבר חריג לא נמצא . הלכתי ל msconfig הורדתי שיניתי והתקנתי את win xp מחדש ובקיצור לא מצאתי מה הבעיה .

אחרי חיפושים נכנסתי ל task manger ושמתי לב שכאשר אני נכנס לאינטרנט יחד עם האקספלורר עולה קובץ שנקרא   ccproxy.exe והוא צורך 152000k זיכרון  וכשאני יוצא מהאינטרנט הקובץ נשאר פעיל ולכן הוא החשוד העיקרי.

השאלה האים אני צריך למחוק את הקובץ הזה או מה תפקידו ואיך מנטרלים את גוזל הזיכרון הזה

מצטער על אורך הדברים

תודה ושלום

צביקה

פורסם

*אהמ* *אהמ* גוגל !!! *אהמ*....

http://www.google.com/search?q=ccproxy.exe+memory+problems&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial

זה קשור ל NORTON SECURITY שיש לך... (חרא של תוכנה גם ככה, הייתי מחליף ל ZONEALARM)....

בכל מקרה, תסתכל בלינקים שם, הם כותבים מה לעשות... תנסה להוריד את אופצית PARENTAL CONTROL או משהו כזה.. (או שתקרא את מה שרשום פשוט)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים