פורסם 2005 בינואר 420 שנים מחבר אוקיי, אני ראיתי את זה רק היום. תודה שזה עדיין מעלה חיוך, זה פשוט כ"כ ישראלי.
פורסם 2005 בינואר 420 שנים חחחחחחחחחחחחחח אני מכיר את זהאבל הדבר הדפוק בזה שזה ההפך מושך ילדים להוריד את הסמל של המכונית
פורסם 2005 בינואר 420 שנים היה איזה אחד שהשחיז את הסמל של המרצדס, כדי שיחתוך כל מי שינסה לגנובהבעיה- מישהו ניסה לגנוב,נחתך ,תבע אותו וזכה
פורסם 2005 בינואר 420 שנים היה איזה אחד שהשחיז את הסמל של המרצדס, כדי שיחתוך כל מי שינסה לגנוב הבעיה- מישהו ניסה לגנוב,נחתך ,תבע אותו וזכה נשמע כמו משהו שעלול לקרות בארה"ב... then again, תופעת גניבת סמלים קיימת בכלל בחו"ל?
פורסם 2005 בינואר 420 שנים חח מגניב וסביח זה הדבר הכי מופלא שיש!!! :lol: :lol: :lol: קבלו עוד תמונות מפגרות... זהירות! אסול להאכיל את החיות. רציתם מומחה שיסדר לכם ת'מחשב? קיבלתם חחח....
פורסם 2005 בינואר 420 שנים [ltr]what's the problem with connecting an inverter to the battery and connecting the 220v to the badge (after isolating from the body, obviously). anybody touching the badge get electrocuted. =]simple, cheap and and fun to watch at work.[/ltr]
פורסם 2005 בינואר 420 שנים כן אבל אפשר בקלות לתבוע אותך וגם לזכות כי מה אם במקרה נגעתי בסמל בלי כוונה לגנוב אותו
פורסם 2005 בינואר 420 שנים היה איזה אחד שקנה חיפושית חדשה והוא גר בהדר בחיפה אז היו שורטיפ לו תאוטו כל פעם אז הוא גם כתב מודעה בנוסח הזה , היה מאד מצחיק
פורסם 2005 בינואר 420 שנים כן אבל אפשר בקלות לתבוע אותך וגם לזכות כי מה אם במקרה נגעתי בסמל בלי כוונה לגנוב אותו[ltr]I want to see them prove it was my doing. static electricity...[/ltr]
פורסם 2005 בינואר 420 שנים מנוולים כל הילדודס האלה ששולפים לי את הסמל מההונדה! מזלם שאני לא משוגע כמו הבחור שהשאיר את המכתב הזה בתמונה, ומצאתי איכשהו סמל חדש לשים מאחורה, וגם הדבקתי אותו ככה שהם יכולים לנסות עד מחר את הסמל שהדבקתי הם בחיים לא יוציאו !!! :pissed:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.