עבור לתוכן

MSI K8N NEO2 PLATINUM עם 4 סטיקים של זיכרון (2X256MB + 2X512MB) יעבוד בדואל?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לסטיקים זהים.

אגב מעבד - AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache 939 PIN

פורסם

כן, יעבוד בדואל

אבל ב333Mhz

פורסם
  • מחבר

למה 333MHZ?

פורסם

לא יודע מה הסיבה אבל בכל לוח שתמלא לו תסטיקים הם יעבדו על 333 אפילו אם תשים 500 מגה הרץ.

אבל זה שטויות, אוברקלוק קל יפתור תבעיה.

פורסם
  • מחבר

כי אני מתלבט מה עדיף ג'יה זיכרון ב-400MHZ(המהירות של הזכרונות שלי) ודואל  או ג'יגה וחצי ב-333MHZ (אם אני לא יעשה OC).

פורסם

אם תשים 3 סטיקים זה יעבוד על 400 אם תשים 4 זה יעבוד על 333. אני מעדיף יותר ג'יגה מאשר מגהרצים.

פורסם

לא יודע מה הסיבה אבל בכל לוח שתמלא לו תסטיקים הם יעבדו על 333 אפילו אם תשים 500 מגה הרץ.

אבל זה שטויות, אוברקלוק קל יפתור תבעיה.

אוברקלוק קטן לא יפתור את הבעיה. הירידה ל333Mhz היא בשביל לשמור על המערכת יציבה, כי בקר הזכרונות מתקשה לעמוד ביותר מסטיק אחד בכל ערוץ. אם תשים 400Mhz באופן כפוי (בהנחה שהBIOS מאפשר את זה, לא תמיד קורה), אתה עלול לקבל מערכת לא יציבה

כי אני מתלבט מה עדיף ג'יה זיכרון ב-400MHZ(המהירות של הזכרונות שלי) ודואל או ג'יגה וחצי ב-333MHZ (אם אני לא יעשה OC).

עם אילו תוכנות אתה עובד? יש סיכוי שכמות הזכרון בשימוש תעבור את ה1GB באופן משמעותי?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה יעבור את הג'יגה אבל חבל כי כבר יש לי את הזיכרון.

אגב אם היו לי 4 סטיקים זהים של אותו הגודל (למשל 4X256MB) - זה היה בסדר? (זה עדיין יעבוד ב-333MHZ?).

פורסם

זה לא עניין של הגודל, הבקר פשוט לא עומד ב4 סטיקים

אם לא תעבור את הג'יגה, תישאר עם ה2x512

פורסם
  • מחבר

אז למה יש 4 סלוטים?

פורסם

כדי שתוכל לשים 4 סטיקים

זה לא מבטיח שתוכל להריץ אותם ב400Mhz

פורסם
  • מחבר

1 בכמה עובד המעבד שלי ? (AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache 939 )

2 מה עדיף מבחינת ביצועים - ג'יגה וחצי ב-333MHZ או ג'יגה ב-400MHZ?

פורסם

2.0Ghz

מבחינת ביצועים - תנסה ותראה מה מתאים לך יותר, יכול להיות שתמצא שלעבוד ב333Mhz זה לא כזה נורא, במיוחד אם זה אומר 1.5GB של זכרון

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים