עבור לתוכן

החלטה בין הGMINI400 לבין ה320

Featured Replies

פורסם

אני עד עכשיו תיכננתי על ה320 IRIVER , אבל מבחינת הגרסא האירופאית , הג'ימיני כבר נכנס לתקציב

מה עדיף ? למה ? כמה ? איך ?

מה ההמלצות + סיבות אם אפשר ...

תודה רבה .

פורסם

תשמע, יש לי את ה GMINI כבר שבוע ואני מרוצה.

אומרים שה IRIVER מחזיק יותר זמן בניגון מוסיקה.

ל IRIVER גם יש בינתיים "תמיכה" בעברית ולג'ימיני לא.

IRIVER נחשבים למאד טובים בתכון הסאונד והנגנים שלהם הם הכי טובים מבחינת סאונד.

GMINI 400 מנגן לך XVID ו DIVX, מציג תמונות, משחקים ואפשר לחבר אותו לטלויזיה.

אני עד עכשיו מלא ישבתי לראות סרט שלם עליו אבל קליפים אני רואה הרבה והאפשרות של החיבור לטלויזיה מאד נחמדה.

פורסם

השאלה כמובן מה אתה מחפש... נגן אודיו או נגן מולטימדיה....

ה H320 הוא באמת לא שווה כנגן מולטימדיה (מעבר לגימיק שבכך), ול IRIVER יש את ה PMC 120 ו PMP 120 שנותנים מענה בתחום נגני הוידאו (למרות שלפי מה שהבנתי הם לא משתווים ל GIMINI)....

גם ה GIMNI הוא דבר די מוגבל, יש לו מסך קטן יחסית, ומן הסתם זמן בטרייה לא הכי טוב, ונראה לי שגם בשבילו צריך להמיר את הסרטים לפני שהוא יכול להציג אותם, לא ?

בשביל משחקים עדיף כבר איזה NINTENDO DS או PSP לא ? :)

פורסם
  • מחבר

השאלה כמובן מה אתה מחפש... נגן אודיו או נגן מולטימדיה....

ה H320 הוא באמת לא שווה כנגן מולטימדיה (מעבר לגימיק שבכך), ול IRIVER יש את ה PMC 120 ו PMP 120 שנותנים מענה בתחום נגני הוידאו (למרות שלפי מה שהבנתי הם לא משתווים ל GIMINI)....

גם ה GIMNI הוא דבר די מוגבל, יש לו מסך קטן יחסית, ומן הסתם זמן בטרייה לא הכי טוב, ונראה לי שגם בשבילו צריך להמיר את הסרטים לפני שהוא יכול להציג אותם, לא ?

בשביל משחקים עדיף כבר איזה NINTENDO DS או PSP לא ? :)

ככה ...

אני מעוניין בנגן מוזיקה טוב, ואם יהיה וידאו אז זה יהיה מצויין .

אני לא חושב שאני אשתמש במשחקים שבGMINI , אבל מה היתרונות של הג'ימיני אם המסך הוא 2.2" וצריך להמיר רזולוציות ושטוויות ?

פורסם

תשמע, יש לי את ה GMINI כבר שבוע ואני מרוצה.

אומרים שה IRIVER מחזיק יותר זמן בניגון מוסיקה.

ל IRIVER גם יש בינתיים "תמיכה" בעברית ולג'ימיני לא.

IRIVER נחשבים למאד טובים בתכון הסאונד והנגנים שלהם הם הכי טובים מבחינת סאונד.

GMINI 400 מנגן לך XVID ו DIVX, מציג תמונות, משחקים ואפשר לחבר אותו לטלויזיה.

אני עד עכשיו מלא ישבתי לראות סרט שלם עליו אבל קליפים אני רואה הרבה והאפשרות של החיבור לטלויזיה מאד נחמדה.

לא הם ממש לא.

פורסם

זה לא נכון.

את רוב הסרטים לא צריך לקודד בג'ימיני.

אם צריך לקודד זה בגלל שהסאונד הוא ACE3 הוא פורמט אחר שהג'ימיני לא תומך בו, או שהרזולוציה גבוהה מידי וזאת בדרך כלל לא הבעיה.

בקשר למשחקים, יש שמועות על אמולטור לגיים בוי שדוונסד בשביל הג'ימיני :P

והמשך 2.2" לא כזה נורא!

פורסם

כמה חבל שכל הסרטים שיש לי הם DVDRIP (עם AC3 ורזלוציה גבוהה מדי)... אני אומר, למה להשקיע עכשיו בטכנולוגיה יחסית חדשה...

עדיף להשקיע עכשיו באיזה נגן מוזיקה טוב במחיר סביר, ולחכות עוד איזה שנה ולראות איך יהיה שוק ה PVP אז... כבר בשבוע הבא בתערכות המוצרי אלקטרוניקה, ARCHOS הולכת להכריז על מוצר חדש, ובטוח שבשנה הקרובה MICROSOFT תשפר את המערכת הפעלת PVP שלה, וגם כמובן שיצאו הרבה יותר דגמים.

כרגע אין מה לעשות.. ה PVP זה יותר גימיק מפרקטי (למרבית האנשים), אבל זה די צפוי, ככה ה IPOD ונגני MP3 בכלל היו לפני מספר שנים...

----------------

לא שמתי לב שעברתי את ה 1000 הודעות כבר.... :)

פורסם
  • מחבר

כמה חבל שכל הסרטים שיש לי הם DVDRIP (עם AC3 ורזלוציה גבוהה מדי)... אני אומר, למה להשקיע עכשיו בטכנולוגיה יחסית חדשה...

עדיף להשקיע עכשיו באיזה נגן מוזיקה טוב במחיר סביר, ולחכות עוד איזה שנה ולראות איך יהיה שוק ה PVP אז... כבר בשבוע הבא בתערכות המוצרי אלקטרוניקה, ARCHOS הולכת להכריז על מוצר חדש, ובטוח שבשנה הקרובה MICROSOFT תשפר את המערכת הפעלת PVP שלה, וגם כמובן שיצאו הרבה יותר דגמים.

כרגע אין מה לעשות.. ה PVP זה יותר גימיק מפרקטי (למרבית האנשים), אבל זה די צפוי, ככה ה IPOD ונגני MP3 בכלל היו לפני מספר שנים...

----------------

לא שמתי לב שעברתי את ה 1000 הודעות כבר.... :)

אז אתה אומר לקנות את הריבר 320 בתור נגן אודיו ולא וידיאו ועם הזמן לחכות שהטכנולוגית וידיאו תשתפר ?

או שמא אתה מציע לחכות בכלל עם הקנייה

פורסם

תראה, תמיד יצא משהו יותר טוב, ובמיוחד בשוק כזה, אתה לא יודע עדיין מתי מי יוצא מה (אין ROADMAPS ברורים כמו במעבדים).

אני אומר, לקנות היום נגן אודיו טוב (ויש כמה טובים, IRIVER H SERIES, IAUDIO M3 וגם אפילו IPOD למי שרוצה). כמובן שתמיד יהיו אלה שירצו את הדברים הכי חדשים, או כאלו שרוצים נגן וידאו במיוחד, אבל זה כבר שאלה של מה אתה חייב ומה אתה רוצה... אם אתה רק רוצה מכשיר וידאו ולא חייב, אני ממליץ לחכות לעתיד, יהיו דברים הרבה יותר טובים (תוך שנה+-).

פורסם
  • מחבר

אהבתי נורא את האופציה של החיבור לטלווויזיה, נורא

משום שבדר"כ אני מעביר את כללללל המחשב למטה לסלון בשביל לראות סרט עם המשפחה .

אבל ... :|

פורסם

ורק שתבין, הנה COWON מכריזים על ה M5 וה A2 שלהם....

למרות שאני לא מבין סינית (או יפנית), רשום שם של A2 יהיה יכולת לנגן קבצי DIVX או XVID עם AC3 (בעזרת DOWNMIX), וגם WMV9, שכמובן ה GMINI לא יכול לעשות בלי המרה....

a22.jpg

http://www.dapreview.net/news.php?extend.852

פורסם
  • מחבר

והמחיר ... ?

אני חושש שלא אוכל לעבור את המחיר של הג'ימיני .

פורסם

יקח כמה שבועות טובים עד שיהיה לזה מחיר, אבל רק באתי להדגים את הנושא, שהשוק בהתחלתו עדיין.. וכל כמה חודשים יצא משהו חדש וטוב יותר, עד שזה יגיע לרמה נורמלית..

פורסם
  • מחבר

יקח כמה שבועות טובים עד שיהיה לזה מחיר, אבל רק באתי להדגים את הנושא, שהשוק בהתחלתו עדיין.. וכל כמה חודשים יצא משהו חדש וטוב יותר, עד שזה יגיע לרמה נורמלית..

אבל זה ידוע שעולם הגאדג'ט משתנה כל יום, ואין להתאכזב על מוצר שקנית כי מחר יצא אחד חדש

אבל היום, מה היית עושה במקומי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים