עבור לתוכן

פרשת הכינור

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון כן אני יודע שאני פותח את זה שנה אחרי שזה קרה.. אבל מצטער הייתי בבאן כי הגנתי על עצמי מול שמאלנים חולירות אז סליחה

ובכן... כולם יודעים על מה שקרה... חייל מחסומים הכריח ערבי "תמים ומסכן" להוציא את הכינור ולנגן... אבוי! למה החייל עשה את זה?!?? למה להתעלל הערבים המסכנים?!? למה??!? הם כאלה מסכנים איך אנחנו מתעללים בהם!!

הסיבה לזה היא בשביל שהחייל יראה שזה באמת כינור ולא פצצה... הוא ביקש מהפלשתינאי להוציא תכינור ולנגן כמה צלילים להראות שזה באמת כינור שמנגן ולא איזה מטען שהוא דחף בתוך הכינור.. ואין בזה שום פסול ושום דבר רע!

אח שלי סיים 3 שנים עכשיו בתזמורת צהל... כל פעם שהוא נכנס לבית הנשיא או להר הרצל לעשות תרועת הורדת הדגל או כל דבר כזה.. אנשים הבטחון בכניסה אמרו לו להוציא תחצוצרה ולנגן כמה צלילם להראות שזה מנגן... כי ככה עושים! וגם תמיד שאבא שלי טס לחול עם הרדיו גלים קצרים שלו אומרים לו להדליק את זה להראות שזה מנגן

וכמובן שכל העולם זועם עלינו שככה אנחנו מתעללים בפלשתינאי המסכן... ולמה העולם זועם עלינו.. מעניין... אולי בגלל משרד ההסברה המצויין של הפלשתינאים.. השמאל הישראלי!

למה העולם שונא אותנו?! בגלל אותו שמאלן יפה נפש שונא עצמו!

בקיצור.. נכון.. אסור להטריד תפלשתינאים צריך לתת להם לעבור חופשי ולפרק תגדר .. כי הם נורא מסכנים...

וגם הילדה הזאת הלכה לבצפר בדרך אחרת כי הדרך הרגילה הייתה חסומה על ידי מחסום של צהל.. נכון! אנחנו עושים רק רע להם והם תמימים!

זאת האידיאולוגיה של השמאלנים בארץ הזאת וזה גועל נפש!

ולמנהל היקר שלנו! שים לב! לא השתמשתי פה בשום מילה גסה! אמרתי בדיוק מה שאני חושב אחרי הבאן שקיבלתי וזכותי המלאה ואם יש לך בעיה עם זה אמרתי לך לפני חודש מה אתה יכול לעשות

(עובדה ששמאלנים מקללים בפורום הזה זה לא אכפת לך...)

פורסם

מסכימה עם כל מילה שאתה אומר בקשר לשמאלנים ולערבים, אבל יוווואו בחורצ'יק תרגע קצת...

::)

פורסם

בונה באמת אתה צריך להרגע!

כל מילה שניה שלך זה שמאלני מניאק, למה אתה לא יכול לתת לכל אחד לחיות עם מה שהוא מאמין בו?

פורסם

uchh...

not you again...

:-\

אבל אם כבר פתחת את הפה, בוא נבהיר כמה דברים:

דבר ראשון כן אני יודע שאני פותח את זה שנה אחרי שזה קרה.. אבל מצטער הייתי בבאן כי הגנתי על עצמי מול שמאלנים חולירות אז סליחה

לא חמודי, אתה היית בבאן כי התנהגת בצורה שאינה הולמת את כללי ההתנהגות התרבותית.

וכן, קללות, גידופים, גזענות ו"סתם" התלהמות אינם תרבותיים, למקרה שתהית.

וממה בדיוק יש "להגן על עצמך"... אפשר לחשוב שמישהו איים עליך או משהו...  :s07:

ולמנהל היקר שלנו! שים לב! לא השתמשתי פה בשום מילה גסה!

ברור...

אבל מצטער הייתי בבאן כי הגנתי על עצמי מול שמאלנים חולירות אז סליחה

ודבר אחרון:

אמרתי בדיוק מה שאני חושב אחרי הבאן שקיבלתי וזכותי המלאה ואם יש לך בעיה עם זה אמרתי לך לפני חודש מה אתה יכול לעשות

(עובדה ששמאלנים מקללים בפורום הזה זה לא אכפת לך...)

מצטער להגיד לך, אבל אתה טועה. זאת בפירוש לא זכותך המלאה להתנהג בצורה שבה התנהגת. כשתרצה להתחיל להגיב בצורה נורמלית, אתה מוזמן.

ועוד משהו: אני לא יודע מאיפה בא לך הרעיון שמישהו מקבל יחס מועדף בפורום בפרט ובאתר בכלל. ועוד על סמך דעות פוליטיות...  :kopfpatsch:

כל משתמש שלא ימלא אחר הדרישות לדיון תרבותי נאות, ישא בתוצאות, ללא שום קשר לעמדתו הפוליטית (או לדת, גזע, מין, שפה...).

חוצמזה, אתה פשוט מצחיק אותי. אני לא צריך שתגיד לי, אני יודע בדיוק מה אני יכול לעשות, וכן, יש לי בעיה עם צורת ההתבטאות שלך.

ודבר אחרון - חסל סדר הדיונים על דרך הניהול שלי או על מצבך הפרטי על גבי הפורום.

אני מודיע לך חגיגית: עוד הודעה אחת בטון הנ"ל, או הודעה אישית אלי או על מצבך הפרטי - וזו תהיה ההודעה האחרונה שלך.

השגות, טענות, מענות - אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.

פורסם
  • מחבר

Tהה כן?? ושאדון מינימייזר קרא לאיזה אחד דפקט באחד הדיונים זה היה בסדר נכון???

פורסם

אתה כבר מזמן על הכוונת, צורת הדיבור/התבטאות שלך היא מתחת לכל ביקורת ואין מקומה כאן. ראה הוזהרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים