פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים אז באייפוד הם היו מסוגלים להפוך אותו למאה אחוז תומך עברית כי האייפוד עובד רק עם הטאגים ולא עם שמות הקבצים?
פורסם 2005 בינואר 220 שנים **עדכון**הצלחתי לעשות שיראו עיברית כמו באיפוד!עדיין העיברית הפוכה אבל זה התקדמות...איך?יש אפשרות של DBscan צריך להפעיל אותה פשוט וזה מראה את השמות בעיברית. תראו בתמונה.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר רגע רגע שאני אביןהתרד הזה הוא לגבי סדרה 100 אבל התמונה שנתת היא עם מכשיר מסדרה 300 אז כאילו מה פה קורה פה?זה עובד גם על המכשירים מסדרה 100?
פורסם 2005 בינואר 220 שנים רגע רגע שאני אביןהתרד הזה הוא לגבי סדרה 100 אבל התמונה שנתת היא עם מכשיר מסדרה 300 אז כאילו מה פה קורה פה?זה עובד גם על המכשירים מסדרה 100?לא עדיין לא עובד על ה100אבל דיברו פה על האיפוד שהם יכולים לראות את השירים כטאגים..אז גם באיריבר אפשר!
פורסם 2005 בינואר 220 שנים בואנה בנאדם אתה גאון =)כנראה אני קונה את הH3XX עוד חודש בערך , בטח עד אז כבר תוכל לפתור את הבעייה של העברית הפוכה [:זה מסובך לעשות את זה??
פורסם 2005 בינואר 220 שנים בואנה בנאדם אתה גאון =)כנראה אני קונה את הH3XX עוד חודש בערך , בטח עד אז כבר תוכל לפתור את הבעייה של העברית הפוכה [:זה מסובך לעשות את זה??למיטב הבנתי זה לא מסובך, אתה פשוט צריך להתקין את ה FIRMWARE הלא רשמי של OHAD ואז זה עובד (כמובן מוריד אחריות במקרה וזה נהרס כשה FIRMWARE לא רשמי)...לגבי לפתור את הבעיה של העברית ההפוכה, לא נראה לי שכרגע זה אפשרי בכלל, כי כל הנגנים (IPOD, IRIVER וכו'), לא תומכים בשפות ימין לשמאל (עברית וערבית) ולכן, עד שלא יוסיפו תמיכה רשמית כזו, אין כלכך מה לעשות (זה לא פשוט כמו להוסיף כמה פונטים)...
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר לא עדיין לא עובד על ה100נו, איזה קטעים איתכםמישהו קרא בכלל את הכותרת של התרד הזה? (כאילו יש סיבה שרשמתי H1XX!!!)
פורסם 2005 בינואר 220 שנים נו, איזה קטעים איתכםמישהו קרא בכלל את הכותרת של התרד הזה? (כאילו יש סיבה שרשמתי H1XX!!!)סליחה על הבוטות אבלאבל תגיד תודה ותשתוק =)זו התחלה.. ואני בטוח שאם הוא יצליח לעשות את זה לH3XX אז לעשות את זה גם לH1XX זה לא באמת בעייה..
פורסם 2005 בינואר 420 שנים ארקדיה אמרו לי בפורום שלהם שאם אני אתקין את העברית תהיה לי אחריותתתקינו בהמוניכם!!
פורסם 2005 בינואר 420 שנים אולי תביא לינק לתגובה שלהם ? תודה... אני עכשיו במגעים מול RIO לנסות להכניס עברית ל RIO CARBON
פורסם 2005 בינואר 420 שנים יש לי את האיריבר H120 כבר מעל שנה ואני מחכה בקוצר רוח לעברית לא אכפת לי הפוך או לא הפוך אבל מאיפה אני מוריד את זה?מישהו מוכן לצרף קישור לעידכון של אוהד.. והאם מתקינים את זה כמו כל עידכון רשמי של איריבר??
פורסם 2005 בינואר 420 שנים למה לפתוח דיון חדש בנושא, אם כבר יש אחד ?חוץ מזה, העדכון של אוהד הוא רק ל H3XX לא ל H1XX וזה מכיוון שכרגע אין תוכנה לשינוי ה FIRMWARE ל H1XX ולכן אי אפשר (למיטב ידיעתי לפחות)... יתכן כי IRIVER יוסיפו את הפונטים של העברית רשמית ל FIRMWARE ואז יהיה אפשר (אבל השאלה אם ומתי הם יעשו את זה)...
פורסם 2005 בינואר 420 שנים כן גם מי שקנה בחולhttp://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=616&ReturnPage=&PagePosition=1&ThreadPage=1
פורסם 2005 בינואר 420 שנים מחבר קיצר יש או יהיה בקרוב לH120? ואם יש מאיפה מורידים?בבקשה לענות רק מי שיודע בוודאות או שמעורב בפיתוח של זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.