עבור לתוכן

עיברית לIHP1XX, יש חדש בנושא?

Featured Replies

פורסם

ומה עם הקטע של האחריות ?

הבנתי שאם אני יתקין את העדכון הזה על המכשיר האחריות תפוג, זה נכון ?

• תגובות 46
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה שטויות אם איזה בעיה קלה תקרה לך תחליף עידכון פשוט שאין בו את זה

פורסם

אוקיי ונגיד שאתה משתמש בעדכון הזה ובאותו הזמן נשרף לך המכשיר מסיבה אחרת מסיבה שלא קשורה לעדכון, מה תעשה אז ?

אני לא מתכוון להתקין שום דבר שיוציא לי את האחריות מהמכשיר מה שאתה אומר עכשיו זה שבעצם אני יכול לעשות כל דבר עם המכשיר, אם זה היה ככה כבר מזמן הייתי משנה את כל התפרטים ומשנה את הלוגו ועושה כל מיני שטויות אבל זה לא העניין !

פורסם
  • מחבר

תודה!

העיברית ההפוכה שולית כן אבל עדיין זה מציק...

נכון רק אחרי שלוחצים על PLAY זה מופיע....עדיין לא הצלחתי להתגבר על זה..זה יהיה קצת יותר קשה..

משפט סיני עתיק אומר שמשפט הודי עתיק עוד יותר אומר ש: (בתרגום לעיברית)

עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול .... תרנגולת!" (-:

;D ;D ;D :silly: :silly: :silly::bash: :bash:

קיצר מקווה שעוד לא הרמת ידיים

פורסם

אוקיי ונגיד שאתה משתמש בעדכון הזה ובאותו הזמן נשרף לך המכשיר מסיבה אחרת מסיבה שלא קשורה לעדכון, מה תעשה אז ?

אני לא מתכוון להתקין שום דבר שיוציא לי את האחריות מהמכשיר מה שאתה אומר עכשיו זה שבעצם אני יכול לעשות כל דבר עם המכשיר, אם זה היה ככה כבר מזמן הייתי משנה את כל התפרטים ומשנה את הלוגו ועושה כל מיני שטויות אבל זה לא העניין !

לא הבנתי.. אז אתה לא מתקין.. נו ו?

פורסם

משפט סיני עתיק אומר שמשפט הודי עתיק עוד יותר אומר ש: (בתרגום לעיברית)

עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול .... תרנגולת!" (-:

;D ;D ;D :silly: :silly: :silly:  :bash: :bash:

קיצר מקווה שעוד לא הרמת ידיים

הרמתי ידיים?!

מה פתאום זה רק ההתחלה....מקווה להצליח לסדר את העברית ההפוכה...

פורסם

זה לא גרסא חדשה או משהו

זה עדיין תהיה גרסא 12 או 1.25 רק שהוא שינה את הפונטים

אם המכשיר שלך יתפגר הם לא יעברו לראות אם יש לך שירים באנגלית או יבדוק אם הדFW הוא כמו שלהם

וגם אני מקווה שבקרוב החראות יוציאו עידכון רישמי

פורסם

נראה לי זה יותר העניין של ימין ושמאל כי למשל ערבית זה ביימין לשמאל

וזה שוק גדול

אבל לא נראה לי שערבים שומעים כל כך הרבה מוזיקה

אייריבר עוד לא נכנסו לשוק הערבי.

אם הם יכנסו, זה יהיה טוב בשבילנו כי אז הם מהר מאד יעדכנו לתמיכה בשפות ימין לשמאל.

ואני לא מבין משהו, אם רואים בעברית רק אחרי בחירת השיר, אז מה זה נותן בעצם? כשאתה נכנס לתקייה אתה רואה כמו שראית קודם באנגלית (או עוד יותר גרוע, בג'יבריש...) ואחרי שאתה בוחר את השיר גם ככה אתה לא מסתכל על המסך יותר מדי....

פורסם

נכון יש מה לשפר

אבל זאת התחלה!

פורסם

גם לי מפריע מאוד שאין עברית אבל זה עדין פרט שולי...

כי הרוב האוסף אצל רוב אנשים הוא באנגלית...

יש לי 10 גיגה עכשיו של שירים

200 מגה אם לא פחות זה עברית.

פורסם

לא אצל כולם זה ככה...

לי יש מעל ג'יגה של שירים ישראלים

פורסם

היי !

קצת לעשות לכם סדר בדברים:

עובדות:

1. שמות תיקיות/קבצים במחשב נשמרים בUNICODE (שהיא אוניברסלית, שני בתים לתו)

2. תאגי ID3 נשמרים כASCII (לא אוניברסלית, בית אחד לתו)

3. טבלאת הASCII הלאטינית כוללת את האותיות שאתם מכנים אותם ג'יבריש

4. טבלאת הASCII העברית כוללת במקום אותם אותיות את האותיות העבריות

5. נגני IRIVER קוראים את התאג רק ברגע שמנגנים את השיר, עד אז (בניווט) הוא משתמש בשמות הקבצים

לכן, מה שאני עשיתי כדי לשים פונטים עבריים בידסקמנים של אייריבר בעבר, ומה שעשה אותו אחד שפרסם פה (אני משער) זה להשתמש בכך שמישהו (ככל הנראה רוסי..:) פרץ את ההגנה של הקשוחה (קידוד), וכך ניתן להחליף פונטים מסוימים בפונטים אחרים, לכן ניתן להחליף את טבלאת האסקי הלאטינית, בטבלאת האסקי העברית, לקדד אותה שוב ("החזרת ההגנה כביכול") ולהעלות לנגן.

כתוצאה מכך במקום ג'יבריש יראו עברית בתאגים בלבד!

לא יהיה ניתן לעשות כנ"ל לטבלאות היוניקוד, מהסיבה הפשוטה שחלקים אלו של הטבלה פשוט לא קיימים בקשוחה, ולכן אין הפניות לתווים האלו, ולכן תראו ???? במקום עברית. לכן, לא יהיה ניתן לראות עברית בשמות קבצים/תיקיות מבלי לשנות את הקוד עצמו של הקשוחה, ואני בספק שמישהו יעשה זאת (כתוב בשפת מכונה, א.ק.א אסמבלי).

ולסיכום, אל תצפו לראות עברית בשמות קבצים / תיקיות עד לעדכון הרשמי, שכנראה (??) יצא בקרוב...

סופש מגניב לכולם ! :D

פורסם

הממ.. IRIVER תומך ב ID3V2 ? כי אם כן, זה גם תומך ב UNICODE....

זה גם שאלה טובה האם בעדכון הבא הם יוספו את ההפניות הנוכחות בטבלת ה UNICODE או לא (איך אתה יודע שאין את ההפניות ?) ?

פורסם

הם הודיעו רשמית שהם כן יוסיפו תמיכה בעברית. ויש תמיכה בID3V2, שהוא בד"כ גם ASCII, אבל זו לא הנקודה...

יש בקשוחה רק את החלקים הרלוונטים לשפות הנתמכות בטבלאת היוניקוד. הטבלאה המלאה לא קיימת בקשוחה, ועובדה שאתה רואה סימני שאלה במקום תווים, ולא תווים אחרים (ואם אתה ממש רוצה לראות, כנס לאתר הרוסי שהזכרתי בעבר, תוריד את כלי הפרישה ואת הכלי לצפייה בתווים, וחפש בעצמך את טבלאת היוניקוד שם.. תראה את כל התווים הקיימים...)

התמיכה הרב לשונית היא רק דרך טבלאת היוניקוד.. אין שם שתי טבלאות נפרדות, אחת של אסקי ואחת של יוניקוד, יש טבלאה אחת שהיא של יוניקוד, ובשביל הטאגים הASCIIים הוא עושה המרה של התו אסקי המבוקש לתו היוניקוד ע"פ הקידוד שנבחר, ולכן אתה צריך לבחור קידוד מתאים בטבלאת השפות. אם שמת לב, אז שמות הקבצים מופיעים באופן תקין, לא משנה איזו שפה אתה בוחר, רק התאגים הASCIIים משתנים בבחירת השפה.

החלפת הפונטים שדיברתי עליה היא החלפה של חלק מסויים בטבלאת היוניקוד (לדוגמה החלק הלאטיני, אך אפשר גם הרוסי וכו', ע"פ טבלאת האסקי שלהם) בתווים עבריים וכך תראה עברית במקום לאטינית/רוסית כשתבחר את השפה המסויימת...

פורסם

הדיון הוא על סדרת הIhp 1xx נכון ?

אז למה נראה לי שאתם מדברים בכלל על הiriver 3xx ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים