פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים כשיהיה משהו רישמי תדע טוב?מישו עשה עבית לH300 הוא בדרך לעשות לH100 הבנתיאבל הוא רוצה להרוויח כסף, בצדק, אז הוא ימכור בטח לאיריבר
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים יש לי בשורות טובות לכולם.אחרי שיחה עם ארקדיה היום יש עדכון חדש בדרך. עדכון שכולל עיברית למכשירים - H1xx ו-H3xx (שאת זה הספקתי להוציא וזה בדרך להיות באתר...)הבעיה היחידה היא שהעיברית הפוכה - צריך לכתוב "לכב" במקום "כלב"
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים נראה לי התכוונת בלכ במקום כלבכן..העיקר שהבנת...תודה על התיקון(ואם אתה רוצה את העידכון בוא אליי לאסיקיו אני אשלח לך 167760224...)
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים WE LOVE U!!!תגיד שניה מאיפה ידעת איך כותבים עידכון לאיריבר ואיך עושים את הזה שהאמריקקי יהיה גם USB2GO?
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים WE LOVE U!!!תגיד שניה מאיפה ידעת איך כותבים עידכון לאיריבר ואיך עושים את הזה שהאמריקקי יהיה גם USB2GO?מפה:לחץ כאן
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מחבר יש לי בשורות טובות לכולם.אחרי שיחה עם ארקדיה היום יש עדכון חדש בדרך. עדכון שכולל עיברית למכשירים - H1xx ו-H3xx (שאת זה הספקתי להוציא וזה בדרך להיות באתר...)הבעיה היחידה היא שהעיברית הפוכה - צריך לכתוב "לכב" במקום "כלב"סבבה אחי, העיברית ההפוכה הבנתי זו בעיה שולית כי יש תוכנות שיכולות להפוך את שמות הקבצים (משהו כמו הפוך על הפוך) קיצר קבל ח"ח רציני על העבודה שלך!רק שאלה קטנהראיתי בתמונות בפורומים שהעיברית היא רק לאחר שלוחצים PLAY (יעני בID3TAG) ולא בשמות הסיפריות, הצלחת להתגבר על הבעיה הזו?
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים זה פועל על האירפואי גם!! H340 הפונט לא הכי משהו אבל זה באמ תשטויות אני מחכה שליפוץ שזה יציג עברית שזה מראה תיקיות אבל פרה פרה כל הכבוד!! :yelclap: :xyxthumbs: :yelclap:
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים סבבה אחי, העיברית ההפוכה הבנתי זו בעיה שולית כי יש תוכנות שיכולות להפוך את שמות הקבצים (משהו כמו הפוך על הפוך) קיצר קבל ח"ח רציני על העבודה שלך!רק שאלה קטנהראיתי בתמונות בפורומים שהעיברית היא רק לאחר שלוחצים PLAY (יעני בID3TAG) ולא בשמות הסיפריות, הצלחת להתגבר על הבעיה הזו?תודה!העיברית ההפוכה שולית כן אבל עדיין זה מציק...נכון רק אחרי שלוחצים על PLAY זה מופיע....עדיין לא הצלחתי להתגבר על זה..זה יהיה קצת יותר קשה..
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים תודה!העיברית ההפוכה שולית כן אבל עדיין זה מציק...נכון רק אחרי שלוחצים על PLAY זה מופיע....עדיין לא הצלחתי להתגבר על זה..זה יהיה קצת יותר קשה..אולי עכשיו ש IRIVER יתייחסו לזה באופן רציני/רשמי, הם כבר יסדר שזה יעבוד גם ב DIRECTORY VIEW וכו'...
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים אני לא מאמין שיש שפות כמו בלרסות וקירלית או משהו כזה ואין עבריתאני מניח שזה הכל נובע מכך ש:א) השוק הישראלי הוא נתח קטן מדי בשביל להשקיע בו ברצינות.ב) עברית היא אחת מהשפות הבודדות שנכתבת מימין לשמאל, בעוד שכל השפות שנתמכות בנגן כיום הם שמאל לימין...זה חתיכת כאב ראש להתחיל לסדר דברים שיעבדו מימין לשמאל, ולכן הם מעדיפים לא להתעסק עם זה...
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים נראה לי זה יותר העניין של ימין ושמאל כי למשל ערבית זה ביימין לשמאל וזה שוק גדולאבל לא נראה לי שערבים שומעים כל כך הרבה מוזיקה
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים למה לא ? אל תדאג, גם לכל אחד בערב הסעודית יש כבר בטח איזה 2 IPOD, אחד לכיס ואחד ל BMW חוץ מזה יש תעשיית MP3 שלמה בטח רק להם, כמו שיש לכל מני עמים... וכן, כמובן שנושא הימין לשמאל מקשה הרבה יותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.