עבור לתוכן

ווינדואז נתקע... :\

Featured Replies

פורסם

כן

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי התקנתי את זה.... דרייבר של מה זה?..

פורסם

של כל מה שמובנה בלוח ומן הסתם זה כולל תכרטיס רשת ,ללוחות מבוססים ציפסטים של nvidia יש דרייבר אחד אוניברסלי שמתקין הכול

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה!!!

עכשיו רק יש לי בעיה עם הכרטיס קול

הדרייבר היחיד שיש באתר של creative זה אותו דרייבר שהיה מותקן אצלי כבר ועשה בעיות....

פורסם

קרא כאן את 3 ו13

תמצא שמה דרייבר ישן יותר ותקווה שלא יעשה בעיות ;D

פורסם
  • מחבר

שוב נתקע :(

הפעם העתקתי את מה שהוא כתב:

STOP: 0X0000008E (0XCOOOOOO5, OXBF81F711, 0XF86D59F8, 0X00000000)

WIN32K.SYS - ADDRESS BF81F711 BASE AT BF800000, DATESTAMP 41107F7A

ואני מצרף קובץ מ- F:\WINDOWS\Minidump שכתוב שהוא נוצר עכשיו ככה שזה בטח קשור לפעם הזאת שהווינדואז נתקע

זה אומר למישהו משהו?....... ???

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

בעקרון WIN32K.SYS לא אומר כלום כי זה קובץ של וינדוס,ודרייברים בעייתיים יכולים לגרום לשגיאות בדרייברים אחרים

עברתי על הלוג ורשום בין היתר ..

zzzSetFMouseMoved+0x42

ProcessQueuedMouseEvents+0x1c8

יש סיכוי שזה נגרם על ידי הדרייבר של העכבר,תוריד דרייבר עדכני ואם יש לך עכבר פשוט ואין דרייבר מיוחד מותקן אז תסיר את העכבר ממנהל ההתקנים ותפעיל מחדש

פורסם
  • מחבר

התקנתי שוב את הדרייבר החדש של העכבר אבל זה אותו אחד שהיה לי קודם, וגם זה של מייקרוסופט אז לא נראה לי הגיוני שהוא יעשה בעיות עם הווינדואז...

בנתיים הוא הספיק להיתקע עוד פעמיים...

אני מצרף את הקבצים...

נמאס לי כבר מהווינדואז הזה.... לא משנה מה אני עושה זה ממשיך להיתקע :\

פורסם

Mini010605-01.dmp - נגרם על ידי d347bus.sys (שזה daemon tools) אבל יכול להיות שנגרם בעקיפין על ידי נורטון אנטיוירוס בעקרון מופיעים שני הדברים הבאים בstack

d347bus+0x2ce7

SYMEVENT+0x7f6b

וsymvent.sys זה של נורטון אנטיוירוס

איך דרך לקבוע חד משמעית

גרסה יותר חדשה של daemon tools אין כרגע אתה יכול לעבור לalcohol 120 אבל כמו שכבר אמרתי לא בטוח שהdt גרם למסך הכחול

תעדכן את קבצי הsymevent של הנורטון זה עלול לסדר תעניין

http://service1.symantec.com/SUPPORT/ent-security.nsf/docid/1998092408260848?Open&src=&docid=2000121912553248&nsf=ent-security.nsf&view=docid&dtype=corp∏=&ver=&osv=&osv_lvl=

Mini010605-02.dmp - אתה או וירוס/ספיוור סגר את csrss.exe (פרוסס חיוני של וינדוס)

תסרוק וירוסים באחד מהאתרים האלה (ולא למקרה שתשאל לא מספיק נורטון ,אנטיוירוס עלוב)

http://www.bitdefender.com/scan/licence.php

http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_corp.asp

תסרוק ספיוור אם adaware וspybot

http://software-files.download.com/c1/dl/software/cache/spybotsd13.exe

ftp://ftp.download.com/pub/win95/utilities/aawsepersonal.exe

תעדכן אותן לפני שאתה סורק ואל תסרוק אם שניהם בו זמנית. אחת אחרי השניה ,עדיף לסרוק כשהוינדוס במצב בטוח

כי יש ספיוורים שאי אפשר להסיר במצב רגיל כדי להכנס למצב בטוח לחץ f8 לפני שהוינדוס עולה ובחר בsafe mode

ואם יש לך מקלדת של מיקרוסופט לחץ בזריזות על f-lock לפני שאתה לוחץ f8

פורסם
  • מחבר

עשיתי את כל מה שכתבת...

בפעם הראשונה שהוא נתקע ה- daemon tools באמת היה פתוח אבל במחשב נורמלי אני לא חושב שיש סיבה שזה יגרום לווינדואז להיתקע...

אבל גם לא כל שאר הדברים שכתוב שגורמים לו להיתקע

אני לא חושב שאני היחיד שמשתמש בכל הדרייברים האלה שעשו לי בעיות וגם לא ב- daemon tools

בקיצור... יש לך מושג מה יכולה להיות הסיבה שלמחשב שלי יש בעיה עם כל הדברים האלה שבמחשבים אחרים עובדים בלי בעיה?

וזה לא סתם הווינדואז כי כשפרמטתי והתקנתי את הווינדואז על הארד דיסק חדש זה המשיך, אז זה נראה לי בעיית חומרה במחשב ולא תוכנה כי אז זה היה נפתר בפירמוט... בקיצור מה אני אמור לעשות? אולי לנסות לפרק את כל המחשב ולהרכיב מחדש או משהו כזה?... יש לך איזשהו רעיון?

ד"א תודה על כל העזרה!!!

פורסם

יש לך מושג מה יכולה להיות הסיבה שלמחשב שלי יש בעיה עם כל הדברים האלה שבמחשבים אחרים עובדים בלי בעיה?

אפילו אם זה המצב אתה לא יכול להשוות אותו לשלך ,זה תלוי במערכת הפעלה וחבילת שירותים יש דרייברים/תוכנות שלא עובדים טוב אם מערכות הפעלה מסויימות או אם חבילות שירותים מסויימות או פשוט יש להם באגים

וזה לא סתם הווינדואז כי כשפרמטתי והתקנתי את הווינדואז על הארד דיסק חדש זה המשיך

אז זה נראה לי בעיית חומרה במחשב ולא תוכנה כי אז זה היה נפתר בפירמוט... בקיצור מה אני אמור לעשות? אולי לנסות

לא טענתי שזה הוינדוס בכלל

במקרה שלך זאת בהחלט לא בעיית חומרה לפי הלוגים של המסכים הכחולים אין לי ספק שזאת בעיית תוכנה ,וראה את תשובתי הראשונה ^^ זה שפירמטתה לא משנה הרבה פורמט לא עושה קסמים - התוכנות/דרייברים שאתה מתקין אחרי שאתה מתקין תוינדוס זה מה שמשפיע

בקיצור מה אני אמור לעשות? אולי לנסות לפרק את כל המחשב ולהרכיב מחדש או משהו כזה?...

שום דבר מיוחד,אין סיבה לפרק את המחשב וכדומה לא מדובר בבעיית חומרה

פורסם
  • מחבר

זה לא לגמרי נכון שכל מחשב הוא שונה בגלל שאני משתמש ב- windows xp וזאת המערכת הפעלה ברוב המחשבים, והדרייברים שמותקנים אצלי הם גם הדרייברים שמותקנים אצלי רוב האנשים כי הם דרייברים שהורדתי מהאתרים של החברות ונראה לי שככה רוב האנשים עושים.... וגם למשל הנורטון אנטי וירוס וה- daenon tools הן תוכנות שמותקנות בהרבה מאוד מחשבים

אז זה לא נראה לי הגיוני כל הקטע הזה.... וגם לא הגיוני שכל הדברים האלה יעשו בעיות עם ווינדואז אקס פי, דרייברים של כרטיס קול מסך רשת, עכבר, כל מיני תוכנות... זה פשוט יותר מידי בשביל שזה יהיה סתם במקרה בעית תוכנה...

שום דבר מיוחד,אין סיבה לפרק את המחשב וכדומה לא מדובר בבעיית חומרה

אבל אני חייב לעשות משהו :\ אני לא יכול להשאיר את המחשב במצב הזה....

פורסם

מסכים כחולים בדרך כלל נגרמים ע"י אחד מהשלוש:

1. דריברים דפוקים או התנגשויות בינהם.

2. בעיות בזכרון (הרצת memtest86+ לבדיקה)

3. בעיות התחממות מעבד/כרטיס מסך...

בכל מקרה, דווקא חיפוש ב Knowledge Base של Microsoft Support עוזר לפעמים (צריך לתת את הפרמטרים של ה STOP ERROR בחיפוש).

בהצלחה... :hi:

הנה ההסבר המלא שלי(יותר נכון של מנהל פורום תמיכה טכנית שאני יקבל בו ניהול בזמן הקרוב).

הסיכוי ליפול על פיתרון למסך כחול דרך הפורום קלוש.הרבה סיבות יכולות לייצר מסך כחול ואפרט לך רק חלק מהן:

1]דרייברים עם כתובות זיכרון לא נכונות.

2]הרג'יסטרי מקבל הפניות INPUT/OUTPUT שגויות

3]קיבצי SYSTEM לא תקינים.

4]בעיות בכתובות זיכרון או בזיכרון הווירטואלי שמאוחסן על ההרד דיסק.

5]בעיות קריאה מההרד דיסק בשל מיקטעים לא תקינים או ממיקטע האיתחול.

6]זיכרונות לא מתואמים

7]דרייברים לא קריאים/מעודכנים ע''י המערכת

8]בעיית ביוס.

וזה רק חלק קטן ממגוון ההפתעות של המסך הכחול....

1]נסה לשלוח את הודעת השגיאה שאתה מקבל בשורה העליונה ,כל השאר זניח מבחינתך.

2]נסה להיזכר מה שינית במחשב בעת האחרונה,חומרה חדשה אולי [ כרטיס מסך,זיכרונות חדשים...]?,עידכנת ביוס,ניסית לשחק עם גודל הזיכרון הווירטואלי על המחשב?אולי היתקנת תוכנה "שהבטיחה לך ביצועים מהירים יותר?"

בכללי ובלי לחפור עדיין לעומק ,בדוק את הדברים האלה:

1]בדוק שהביוס מעודכן אצלך

2]בדוק שהדרייברים של כרטיס המסך מעודכנים

3]כנס לד''ר ווטסון שנימצא בACCESSORIES>SYSTEM TOOLS>SYSTEM INFORMATION>TOOLS>DR WATSON בחלון הלבן למטה תוכל לראות אם איזה אפליקציה הפילה לך את המערכת.

ולפותח הת'ראד אל תתיאש RON26 הוא אחד מהמצטיינים פה ראיתי אותו פותר להרבה אנשים כבר את הבעיות שלהם בנושאים כמו שלך של "מסך כחול" תאמין לי אתה מרוויח מזה המון ידע....שנהרס לי המחשב מקריסה אני דווקא די נהנה לתקן אותו.

פורסם

אבל אני חייב לעשות משהו :\ אני לא יכול להשאיר את המחשב במצב הזה....

אם עדיין יש לך מסכים כחולים אז תצרף לוגים חדשים

זה פשוט יותר מידי בשביל שזה יהיה סתם במקרה בעית תוכנה...

ראה תגובתי הקודמת

THE-MASTER תודה על המחמאה ;D

פורסם
  • מחבר

מצטער שלא כתבתי כלום בכמה ימים האחרונים... הייתי די עסוק וגם משום מה המחשב כמעט ולא נתקע אז חיכיתי לראות מה יהיה עם זה וכמובן שהוא חזר להרגלו והיום הוא הספיק להיתקע כבר 3 פעמים

אז הנה הקבצים.... (אני לא יודע למה אבל יש שם רק אחד שנוצר היום במקום 3, לפי השעה זה מהפעם השלישית... אני לא יודע, אולי בגלל שהם מאותו יום הם כתובים באותו קובץ)

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים