עבור לתוכן

ווינדואז נתקע... :\

Featured Replies

פורסם

שלום

מידי פעם הווינדואז שלי מחליט להיתקע והוא עושה לי מסך כחול שכתוב בו כל מיני שטויות שלא עוזרות לפתור את זה...  בהתחלה זה היה קורה פעם בכמה ימים אבל לאט לאט זה התחיל לקרות יותר ויותר עד שזה הגיע לפעמיים שלוש ביום, בדר"כ זה קורה יותר בזמן שאני משתמש הרבה במחשב ולא סתם משאיר אותו פתוח

זה קרה לי כשהתמשתי ב- sp1 אבל מאז קניתי הארד דיסק חדש, ועליו התקנתי sp2, וגם פירמטתי את הישן, אבל הוא ממשיך להיתקע כל הזמן ואני לא מבין למה וזה ממש מעצבן...

יש למישהו מושג איך אני יכול לגלות מה גורם לזה ואיך להפסיק את זה?   ???

נ.ב

אני לא מבין בזה יותר מידי אבל הסיבה היחידה שהצלחתי לחשוב עליה היא התנגשות בין הכרטיס קול onboard לבין הכרטיס קול השני שהתקנתי

אבל את הכרטיס onboard חבר שלי ביטל בביוס ככה שאני לא חושב שזה הגיוני... מה אתם אומרים?

תודה מראש!

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם החבר שלך ביטל בביוס אז אין התנגשות,יעזור אם תרשום את הודעת השגיעה פה.

פורסם
  • מחבר

אם החבר שלך ביטל בביוס אז אין התנגשות,יעזור אם תרשום את הודעת השגיעה פה.

יש לו כמה סוגים של הודעות שגיאה... לפעמים לא כתוב כלום, לפעמים כתוב משהו על קובץ מסויים ולפעמים על קובץ אחר

אבל אני ינסה להעתיק את זה פעם הבאה

כנס ל c:\windows\minidump כווץ מה ששם בzip וצרף להודעה דרך *אפשרויות נוספות* ואוכל להגיד על ידי מה המסכים הכחולים נגרמו

וראה תוכנות לא מתאימות/גורמות למסכים כחולים בSP2

אני עוד מעט יצרף את הקובץ ואני גם יקרא את הקישור אבל זה היה קורה לי גם ב- sp1....

תודה לשניכם!

פורסם
  • מחבר

זה יוצא גדול מידי אז כיווצתי את זה לשני קבצים....

הנה הראשון

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

והנה השני

שוב תודה!

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

בתקלות מסוג זה דבר ראשון כדי ומומלץ להריץ בדיקת זיכרוןלחץ כאן

פורסם

אני לא מסכים ,ברוב המקרים זה בגלל דרייבר בעייתי

Mini010205-01.dmp 2/1/2005 - נגרם על ידי nvenet.sys (הדרייבר של הכרטיס רשת) גרם לשגיאה בעקיפין בpsched.sys

Mini010305-01.dmp 3/1/2005 - לא ברור

Mini010405-01.dmp 4/1/2005 - נגרם על ידי emu10k1m.sys (דרייבר של הכרטיס קול)

Mini010405-02.dmp 4/1/2005 - נגרם על ידי ati2mtag.sys (דרייבר של הכרטיס מסך)

לסיכום תשיג דרייברים עדכניים לכרטיס רשת/קול/מסך מהאתרים של היצרנים השונים ,וכמובן תסיר את הדרייברים הנוכחיים מהוספה/הסרה לפני שאתה מתקין תחדשים יותר - כי להתקין דרייבר חדש יותר על ישן עלול לגרום בעיות

פורסם
  • מחבר

תודה!!!

אבל יש לי עוד 2 שאלות קטנות...

1. הכרטיס רשת שלי הוא גם onboard אז אני צריך להוריד דרייבר של הלוח אם נכון?

2. אני לא בטוח איזה כרטיס קול בדיוק יש לי כי חבר שלי הביא לי אותו ואין לי איך לדבר איתו בזמן הקרוב... אני יודע שהוא של creative

אבל אני לא יודע אם הוא live/live value/live 5.1.....

יש איזשהי דרך לבדוק את זה?

פורסם

מסכים כחולים בדרך כלל נגרמים ע"י אחד מהשלוש:

1. דריברים דפוקים או התנגשויות בינהם.

2. בעיות בזכרון (הרצת memtest86+ לבדיקה)

3. בעיות התחממות מעבד/כרטיס מסך...

בכל מקרה, דווקא חיפוש ב Knowledge Base של Microsoft Support עוזר לפעמים (צריך לתת את הפרמטרים של ה STOP ERROR בחיפוש).

בהצלחה... :hi:

פורסם

1. לחץ כאן חפש בהוספה הסרה משו אם nforce/ethernet/network adapter ותסיר לפני שאתה מתקין

2.כנס ל start>>run/התחל>>הפעלה ,רשום sysdm.cpl והקש אנטר כנס ל hardware>>device manager / חומרה>>מנהל התקנים ,הרחב בקרי שמע וידאו ומשחק/sound video and game controllers (הקלק על ה+)

אולי תראה שם את הדגם של הכרטיס אבל לא תמיד רשום את הדגם ,אם רוב כרטיסי הקול המודרנים באה תוכנת בקרה שמאפשרת לכוון את מספר הרמקולים וכו אולי רשום שם , אם לא רשום בתוכנה ולא במנהל ההתקנים אז תצטרך לכבות תמחשב לפתוח תמארז ולהוציא תכרטיס קול ולראות מה רשום עליו

DXT - אם הייתה קורא את כל התראד הייתה מבין שהגורם למסכים הכחולים כבר ידוע

פורסם
  • מחבר

עכשיו הוא שוב נתקע והוא כתב שזה בגלל הקובץ nvenet.sys

עשיתי לו חיפוש במחשב ומצאתי אותו בקבצים של ווינדואז וגם בקבצים של ההתקנה של הדרייבר של הלוח אם שהורדתי עכשיו

אז נראה לי שהדרייבר הזה רק דפק את זה עוד יותר...

פורסם

הורדתה את זה מהר מאוד כנראה יש לך 1.5MBPS ;D

הסרתה את הדרייבר הקודם כפי שאמרתי לפני שהתקנתה את זה?

פורסם
  • מחבר

יש לי 750 :) אני עכשיו מוריד את זה... קודם לא שמתי לב להודעה שלך...

פורסם
  • מחבר

הדבר היחיד שדומה למה שאמרת שמצאתי זה

nvidia windows 2000/xp nforce drivers

להסיר את זה?...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים