פורסם 2005 בינואר 320 שנים שלוםיש לי כונן maxtor 40gb 7200rpmהכונן נראה לי הרוסכאשר אני מנסה להתקין עליו windows xp pro ההתקנה מודיע לי שאי אפשר לפרמט אותואבל כאשר אני מגדיר אותו דרך maxblast3 (התוגנה של maxtor) ההתקנה מצליחה אבל יש בעיה המחשב איטי ולא זז ואחרי כמה פעמים של ריסטרט ה windows נתקעלמישהו יש משהו להציעה?
פורסם 2005 בינואר 320 שנים תנסה להריץ בדיקת SMART עליו, לראות מה היא אומרת:http://www.ariolic.com/activesmart/
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר תודה לך הרצתי את הבדיקות הוא מראה לי שיש בעיהעם ה ultra ATA CRC eror rateוהמחשב איטי רצחועכשיו פתאום יש בעיה עם TA increase count
פורסם 2005 בינואר 320 שנים לא יודע מה זה אומר, אבל עשיתי חיפוש פשוט בגוגל:http://www.z-a-recovery.com/smart_faq.htmשאלה מספר 6The UDMA controller performs error checking on the data it receives from the HDD, ensuring that the data was not damaged while being transmitted over the cable. Each time an error is detected, the controller requests a retransmission, thus slowing down the overall transfer speed. Lower values of "Ultra ATA CRC Error Rate" correspond to a higher number of errors, usually indicating a cabling problem.הוא אומר שבגלל בעיה כלשהיא (שיכול להיות שנובעת מבעיה בכבל שמחבר את ההארד דיק ללוח), המידע שמתקבל לא תקין ולכן הוא מנסה לשלוח אותו שוב, ובגלל זה הכל איטי כפי שאתה מתאר...אם אתה מחליף את הכבל ועדיין יש בעיה (תנסה להשתמש בכבל 80), אז כנראה הלך הדיסק (למרות שאני לא בטוח)
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר וואי תודה לך עזרת לי מאוד ורגע מה עם הבעיה השניה היא נובעת גם מכבל לא תקין?
פורסם 2005 בינואר 320 שנים שוב, לא בטוח שהכבל זה הבעיה, יכול להיות שגם הדיסק הלך (או הבקר שלו)... כמשהו לא תקין, זה יכול לגרום להרבה בעיות... ואי אפשר לדעת תמיד מה קשור לאיזו בעיה...אם יש אחריות עדיף להשתמש בה (אם החלפת כבל והבעיה עדיין קיימת)...
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר שוב, לא בטוח שהכבל זה הבעיה, יכול להיות שגם הדיסק הלך (או הבקר שלו)... כמשהו לא תקין, זה יכול לגרום להרבה בעיות... ואי אפשר לדעת תמיד מה קשור לאיזו בעיה...אם יש אחריות עדיף להשתמש בה (אם החלפת כבל והבעיה עדיין קיימת)...אני דווקה כמעט בטוח שזה הכבל כי מתי שאני מוחק מוריד או מריץ משהוהתוכנה אומרת לי שיש בעיהבכל אופן תודה לך אני ינסה להחליף את הכל ולראות מה קורה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.