עבור לתוכן

יש לי בעיה עם מקסטור 40 גיגה

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי כונן

maxtor 40gb 7200rpm

הכונן נראה לי הרוס

כאשר אני מנסה להתקין עליו windows xp pro

ההתקנה מודיע לי שאי אפשר לפרמט אותו

אבל כאשר אני מגדיר אותו דרך maxblast3 (התוגנה של maxtor)

ההתקנה מצליחה אבל יש בעיה המחשב איטי ולא זז ואחרי כמה פעמים של ריסטרט ה windows נתקע

למישהו יש משהו להציעה?

פורסם
  • מחבר

תודה לך

הרצתי את הבדיקות הוא מראה לי שיש בעיה

עם ה ultra ATA CRC eror rate

והמחשב איטי רצח

ועכשיו פתאום יש בעיה עם  TA increase count

פורסם

לא יודע מה זה אומר, אבל עשיתי חיפוש פשוט בגוגל:

http://www.z-a-recovery.com/smart_faq.htm

שאלה מספר 6

The UDMA controller performs error checking on the data it receives from the HDD, ensuring that the data was not damaged while being transmitted over the cable. Each time an error is detected, the controller requests a retransmission, thus slowing down the overall transfer speed. Lower values of "Ultra ATA CRC Error Rate" correspond to a higher number of errors, usually indicating a cabling problem.

הוא אומר שבגלל בעיה כלשהיא (שיכול להיות שנובעת מבעיה בכבל שמחבר את ההארד דיק ללוח), המידע שמתקבל לא תקין ולכן הוא מנסה לשלוח אותו שוב, ובגלל זה הכל איטי כפי שאתה מתאר...

אם אתה מחליף את הכבל ועדיין יש בעיה (תנסה להשתמש בכבל 80), אז כנראה הלך הדיסק (למרות שאני לא בטוח)

פורסם
  • מחבר

וואי תודה לך עזרת לי מאוד

ורגע מה עם הבעיה השניה היא נובעת גם מכבל לא תקין?

פורסם

שוב, לא בטוח שהכבל זה הבעיה, יכול להיות שגם הדיסק הלך (או הבקר שלו)... כמשהו לא תקין, זה יכול לגרום להרבה בעיות... ואי אפשר לדעת תמיד מה קשור לאיזו בעיה...

אם יש אחריות עדיף להשתמש בה (אם החלפת כבל והבעיה עדיין קיימת)...

פורסם
  • מחבר

שוב, לא בטוח שהכבל זה הבעיה, יכול להיות שגם הדיסק הלך (או הבקר שלו)... כמשהו לא תקין, זה יכול לגרום להרבה בעיות... ואי אפשר לדעת תמיד מה קשור לאיזו בעיה...

אם יש אחריות עדיף להשתמש בה (אם החלפת כבל והבעיה עדיין קיימת)...

אני דווקה כמעט בטוח שזה הכבל כי מתי שאני מוחק מוריד או מריץ משהו

התוכנה אומרת לי שיש בעיה

בכל אופן תודה לך אני ינסה להחליף את הכל ולראות מה קורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים