עבור לתוכן

סוף סוף - עוד מעט החזר כספי על מוצר שהוחזר

Featured Replies

פורסם

זה לא שכל אפס שם עשיר אלא פשוט יוקר המחייה הרבה יותר נמוך שם

זה המון עניין של תרבות

אצלנו למשל כל אחד מתפאר באיך הוא קימבן את כל העולם ואיך הוא סידר את ההוא

בארה"ב מעריכים מאד "Self made man" בן אדם שעבד קשה בשביל מה שיש לו ולא איזה אחד שירש הכל או קימבן את הכל

מה לעשות שאמריקה נבנתה על אנשים שעבדו קשה וככה זה נשאר שם

גם ישראל נבנתה על אנשים שעבדו קשה אבל משום מה לא הצלחנו להעביר את זה הלאה

בדיוק.

זה די מצחיק, על כל אדם בארץ, כבר לא משנה אם הוא נולד בארץ או לא הוא יהיה כלכך גאה לקמבן ולדפוק אנשים.

• תגובות 42
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וזו אחת הסיבות העיקריות למה הישראלים תמיד מרגישים נדפקים, שזה רק תורם למצב...

מעין מעגל קסמים כזה, אנחנו מרגישים נדפקים (לדוגמה כי אין לנו ריפייל), אז אנחנו עוד יותר לא רוצים לצאת פראיירים, וזה רק גורם שלעולם לא יהיה לנו ריפייל!

כל כך צודק. ועוד חבר שלי קונה לאמריקאים פראיירים. אז הסברתי לו ששם אתה קונה שתיים או שלוש ארוחות במחיר של אחת אצלנו...

פורסם

כל כך צודק. ועוד חבר שלי קונה לאמריקאים פראיירים. אז הסברתי לו ששם אתה קונה שתיים או שלוש ארוחות במחיר של אחת אצלנו...

"קונה" לאמריקאים ? בכל מקרה.. פעם אחרונה שהייתי שם, ארוחת MACDONALD עלתה כמו בארץ, אולי 4 שקל פחות, אבל היא הרבה יותר קטנה מההמבורגר שבארץ...

פורסם

כנראה החתולים בארץ יותר שמנים מהחתולים בארה"ב ;D

פורסם

"קונה" לאמריקאים ? בכל מקרה.. פעם אחרונה שהייתי שם, ארוחת MACDONALD עלתה כמו בארץ, אולי 4 שקל פחות, אבל היא הרבה יותר קטנה מההמבורגר שבארץ...

לא הסברתי את עצמי טוב. אני מתכוון לזה שאנחנו בישראל פראיירים בגלל שאנחנו מקבלים משכורת יותר נמוכה מאשר בארה"ב ומשלמים יותר על הביג מק (ולא ארוחה כמו שטענתי בטעות). דבר שני, ההמבורגר הוא באותו גודל. נראה לי שאצלנו הוא יותר קטן כי בארוחה האחרונה שלי קיבלתי משהו שנראה כמו פנקייק ולא המבורגר.

פורסם

off topic

זה ידוע שבישראל ההמבורגר יותר גדול או אם תרצו גדול יותר

לא יודע אם באמריקה אבל ברב מדינות אירופה המק בגודל של עוגייה...

אולי הוא גם עולה פחות, אבל הוא גם קטן יותר.

בכל מקרה, התרבות ישראלית לא מאפשרת לדעתי את החוק הזה.

הלוואי ויהיה, אבל משהו לוחש לי שהוא לא יהיה נקי.

אהה וכן :coolman: :silly:

פורסם

ולמי שהטיל ספק או שיצא להגנת העם הישראלי , רק תקראו את זה:

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1104841127,77802,

עוד לא הגענו ל 4 עמודים וכבר מתחמנים , הפעם פוגעים באתר ובקהילת החומרה. אז תחשבו מה יקרה שיחקקו חוק כזה , לא צריך אפילו למצוא פירצה.

החינוך של ההורים פה על הפנים , אין מה לעשות, זה פשוט חוזר על עצמו ונפוץ יותר מדי.

פורסם

זה מסתדר מצויין עם החוק שניתן לצרוב דברים שקניתי :-).

פורסם

ולמי שהטיל ספק או שיצא להגנת העם הישראלי  , רק תקראו את זה:

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1104841127,77802,

עוד לא הגענו ל 4 עמודים וכבר מתחמנים , הפעם פוגעים באתר ובקהילת החומרה. אז תחשבו מה יקרה שיחקקו חוק כזה , לא צריך אפילו למצוא פירצה.

החינוך של ההורים פה על הפנים , אין מה לעשות, זה פשוט חוזר על עצמו ונפוץ יותר מדי.

תסביר לי מה הקשר בין מחט ותחת?

פורסם

כן, מה לעשות, בישראל כולם רוצים לצאת מוורחים בלי להבין שהם דופקים את עצמם... :kopfpatsch:

ספרתי בינתים 3

:coolman:

קדימה, לא צריך להתבייש! (למי שלא מבין שיקרא את ההודעה שלי מהעמוד הקודם)

פורסם
  • מחבר

חח הכי טוב לקנות תחתונים ללבוש אותם ולהחזיר

פורסם

די לגרור את הנושא הזה לנושאים אחרים ול SPAM.. אין לי כח לעבור על כל ההודעות שלי ולמחוק אותם כדי לא לקבל עדכונים עליו :)

עוד פטנט טוב שיש בארה"ב הוא נושא ה REBATE... המפעל רוצה למכור איזה דגם מסוים, אז הוא נותן לחנות אותו במכיר מלא. הלקוח קונה מהחנות את המכשיר ואז שולח את תופס ה REBATE ישירות למפעל, והוא מקבל את ההנחה שמפורטת בזמן הקניה....

לפעמים זה יוצא ממש משתלם כמו פה:

http://www.pcconnection.com/ProductDetail?sku=429324

ה ROUTER הזה עולה 49.95$ ואתה מקבל החזר של 50$, זאת אומרת משלמים לך 0.05$ כדי לקחת בחינם את המכשיר !! (וזאת לא הפעם הראשונה שיש כזה דבר)...

למשל כשהייתי בחנות שם, יצא שאני קונה חבילה של דיסקטים 1.44 ב 5$ ואני מקבל החזר של 10$ (תעשו את החשבון)....

פורסם

תסביר לי מה הקשר בין מחט ותחת?

ביום שלא תהיה עצלן ותקרא את כל התרד הזה מתחילתו ועד סופו אז תבין מה הקשר בין המחט שלך לתחת שלך. ואם במקרה קראת את הכל לפני ועדיין לא הבנת , אז במקרה כזה רק אלוהים יכול לעזור לך .... (ואולי איזה מורה ללוגיקה והבנת הנקרא) ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים