עבור לתוכן

סוף סוף - עוד מעט החזר כספי על מוצר שהוחזר

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3027695,00.html

אהלן

סוף סוף

מה שכל צרכן חלם עליו - מחזירים מוצר ומקבלים החזר כספי ולא זיכוי ששוכחים ממנו....

רק אתמול הייתי חייב ללכת לקנות בגדים בזיכוי כי לא רצו להחזיר כסף על מעיל שהחזרנו......

אז התווכחנו שיש חוק וחייבים להחזירר כסף אז אמרו שהוא עדיין לא יצא

אני רוצה סוף סוף ללכת להחזיר משהו ולקבל את הכסף שלי

• תגובות 42
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סוף סוף חוק שימושי במדינה שלנו!

פורסם

מה עם משחקי מחשב?

אני יכל לקנות משחק מחשב ולהחזיר אותו (אחרי שהעתקתי את הCDKE כמובן :-\...או שסימתי לשחק בו...)

פורסם

תשמעו בארה"ב זה כבר שנים ככה.

נגיד קנית PS 2 שיחקת חודש נמאס לך, אתה הולך לחנות אומר אני לא מרוצה רוצה את הכסף, הם מחזירים את הכסף שלך, ואת המכשיר פשוט זורקים

לא יודע עם הם מפסידים הרבה אבל נראה לפחות ככה. אבל לפחות הצרכן לא נדפק.

פורסם

זה כבר מוגזם, זה WAREZ עם חומרה :(

ד"א שכחתי, אם אפשר להחזיר מוצרים כמו מוזיקה תוכנות ומשחקים אפשר גם להעתיק אותם למחשב ואחרי שעה להחזיר לחנות.

פורסם

הצעת החוק של שמחון וכבל קובעת, כי צרכן יוכל להחזיר מוצר שקנה ב ולקבל בתמורה החזר כספי או זיכוי שאינו מוגבל בזמן, כבחירתו. פרק הזמן, כמו

גם סוגי המוצרים והעיסקאות, יישארו לשיקולו של שר התמ"ת.

----

קיצר זה לא יהיה תקף לגבי כל עסקה, למרות ששוב, זה בהחלט התקדמות לעתיד ולהגיע למצב בארה"ב (קניתי שם LAPTOP ב NYC, אחרי חודש החזרתי אותו בסניף אחר, ב LAS VEGAS, ובכלל לא שאלו אותי למה, פשוט ישר נתנו לי את הכסף חזרה)....

פורסם

בטוח יוציאו נגד זה חוק נוסף בקרוב.. כי זה לא ילך ככה, פשוט נשמע טוב מידי!

פורסם

אך שלי קנה טימברליק באר"הב אחרי חודשים של טיולים בגרנד קניון והסביבה הוא החזיר אותם וקיבל זוג חדש לגמרי, בלי שאלות בלי כלום.

פורסם

בארה"ב זה עובד ככה בגלל עובדה פשוטה - האמריקאים תמימים מדי בשביל להחזיר מוצרים כדי "לדפוק" את החנויות ולנסות להרוויח... הם ממש לא הצרכן הישראלי התחמן והערמומי, עם כול הכבוד...

פורסם

והם גם יודעים שאם כל אחד יעשה את זה הכלכלה תתמוטט ויבטלו את כל החוקים שבאים לעזרכם

אני דיי בטוח שהחוק הזה לא יחזיק הרבה זמן בארץ הקודש

פורסם

תשמעו בארה"ב זה כבר שנים ככה.

נגיד קנית PS 2 שיחקת חודש נמאס לך, אתה הולך לחנות אומר אני לא מרוצה רוצה את הכסף, הם מחזירים את הכסף שלך, ואת המכשיר פשוט זורקים

לא יודע עם הם מפסידים הרבה אבל נראה לפחות ככה. אבל לפחות הצרכן לא נדפק.

הם לא מפסידים שום דבר כי ככה אתה גם תחזור אליהם ותקנה בסופו של דבר דברים שאתה באמת צריך ולא תחזיר

בטווח הרחוק הם מרוויחים

בארה"ב זה עובד ככה בגלל עובדה פשוטה - האמריקאים תמימים מדי בשביל להחזיר מוצרים כדי "לדפוק" את החנויות ולנסות להרוויח... הם ממש לא הצרכן הישראלי התחמן והערמומי, עם כול הכבוד...

כבר הזכרתי כמה פעמים כמה הערמומיות שלנו שווה לת*ת

תבינו שדווקא בגלל שאנחנו תחמנים החברות והחנויות לא באים לקראתינו

בסופו של דבר אנחנו רק מפסידים מהיותינו תחמנים וערמומיים

תיראו איך בארץ אנחנו נלחמים בכביש על שטויות(כדי לא להיות פראיירים) אבל בסופו של דבר יש פה הרבה יותר תאונות מבארה"ב(יחסית לאוכלוסיה כמובן)

תיראו איזה טסט ולימודיי נהיגה מפרכים אנחנו צריכים לעבור עם מליון אגרות למיניהן ותיראו איך בארה"ב הם פשוט באים לתאוריה, באים לטסט ועוברים כמעט אחד אחד

תיראו איזה תרבון נהיגה יש להם ואיזה חרא תרבות נהיגה יש לנו

קצת סטיתי מהנושא אבל זה רק הדגמה לכמה הערמומיות והתחמנות שלנו הורסים אותנו

פורסם

החוק הזה כ"כ לא טוב בארץ...

אני רואה את זה כבר עכשיו:

יש מונדיאל - כולם קונים טלוויזיה עם מסך ענק, נגמר המונדיאל - מחזירים את הטלוויזיה, ומקבלים את הכסף.

יש חתונה - קונים חליפה איכותית, יום אחרי - מחזירים ומקבלים את הכסף.

אתם רואים היגיון בזה?

אני לא אומר שבכלליות החוק הזה לא הגיוני, הוא דווקא הגיוני במדינות שלאזרחים יש מוסר, והם לא מחפשים כל הזמן לגנוב, ותחמן ולמצוא "קומבינות".

אבל מה לעשות שבארץ רוב האזרחים הם אנשים טיפשים שלא חושבים בכלל.

פשוט נורא.

ובכלל, זה ייתן עוד לגיטימציה לצריבות וגניבת תוכנות...

הרי במקום לחכות בבית עד שהמשחק ירד, אפשר פשוט ללכת לחנות, לקנות אותו, לקחת את הסריאל המקורי (במשחקים כמו wc3 hl2 וכו' הסריאל הזה שווה כסף טוב בebay...), לצרוב את המשחק, להתקין, ואז פשוט לחזור לחנות, ולקחת את הכסף בחזרה.

מילא אם ההחזר הכספי היה על מוצר שלא פתחתם, או נפגם (על מוצר פגום כבר יש החזר כספי מלפני שנים), אבל חובה להחזיר כסף לאדם שכבר פתח את המוצר?

אני עם ארגוני הסוחרים בעיניין הזה...

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא נכון שבארהב אתה מחזיר והם זורקים את המכשיר

יש להם מפעל שלם של דברים שהוחזרו הם בודקים אותו שהוא בסדר וזה אם לא מתקנים שתי שניות שמים בקופסא שכתוב עליה REFURBISHED

יעני ממוחזר ומוכרים שוב

פורסם

זה מזכיר לי שניסו לחקות איזה מדינה...שמו עשרות זוגות אופניים באיזה עיר וציפו שאנשים יתנידו בעזרתם ואז יחזירו אותם לאחת מנקודות האיסוף ...  :screwy: כאילו מה לעזאזל חשבתם ?!@?#!?#?  :kopfpatsch:

תוך דקות ספורות נעלמו כל זוגות האופניים וניידות משטרה התחילו לאסוף אותם מחצרות הבתים ומתוך מכונייות

אחד הדברים היותר הזויים שקרו

פורסם

הם ניסו להתחכם ולשים מנגון הגנה... הנה התוצאה של ה HACKERS:

http://www.ccc.de/hackabike/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים