פורסם 2005 בינואר 320 שנים או קיי,יש לי כמה אופציותהאחת , קנייה מישראל - אשר נפסלת ברגע זה עקב המחיר . השנייה , קניה מUS , אך הUSOTG לא יעבוד . השלישית , אירופה, אך איזו ארץ ? הרי באירופה יש הרבה, איזו ארץ הכי זולה ורצויה ?האם בUS יש אפשרות לנגן אירופאי?
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר אתה יכול לקנות את האמריקאי ויש אפשרות לעשות שיהיה לו USB2GOבעזרת התעסקות עם מעגל חשמלי ----> יכול להגרם נזק למכשיר.בכל מקרה, האם הUSBOTG הזה באמת משנה הרבה, הרי גם ככה ההעברה באמת איטית לפי מה שהבנתימה עוד החסרונות של הנגן האמריקאי ? סרטים הוא יכול להציג כמו האירופאי והקוראני בעזרת הפירמוויר כה ?
פורסם 2005 בינואר 320 שנים אני מצטרף לשאלתך בקשר להאם אפשר למצוא נגן אירופאי בUSותראה בUS הרבה יותר זול.. מצאתי והטווח מחירים נע בין 280-310$ וחיפשתי קצת ביורופ והכי מעט שראיתי היה 278 EUROהא ורק לידיעתך בגירסה האמריקאית הורידו שלט מעפןמטען סוללות חיצוניUSB2Gהשלט זה במילא שלט הכי בסיסי שיש.. וכמעט כל מי שקונה בתקופה הזאת את ה320 לוקח בחשבון שהוא הולך לקנות גם את השלט שהולך להיות מיועד למכשירמטען סוללות חיצוני זה דבר באמת גאוני וחבל חבל חבל מאוד שהורידו אותו בגירסא האמריקאית.. שמעתי שהולך לצאת מטען כזה לH1XX אז מן הסתם אני חושב שגם לH3XX זה יצא ואפשר לקנות את זה לחוד...הUSB2G אומרים שעם ידיים טובות אפשר לעשות את זה.. www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=7700זהו.. גם אני התלבטתי והחלטתי שאני בסוף קונה בארה"ב גם יותר נוח לי שם.. כי אמא שלי גרה שם. וגם כי לפי מה שראיתי שם יותר זול וכנראה אני כבר ככה יקנה את כל האביזרים שמסביב מתי שיצאו..מקווה שעזרתי =)
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר זה לא ממש נכון , השלט והמטען החיצוני לא מופיעים רק בלייט אדיטיון , בגרסא הרגילה הם נמצאים גם נמצאים .
פורסם 2005 בינואר 320 שנים כרגע השלט שנמכר בארה"ב (בתוספת מחיר), הוא שלט בסיסי ומאפן בלי LCD DISPLAY (ניתן לראות אותו בחנות ONLINE של IRIVER AMERICA). בקוריאה יצא לפני שבועיים שלט מלא ל H320 כולל LCD DISPLAY וכו', אבל כרגע הוא מיועד לשוק הקוראני ובעתיד האירופאי, אם זה יגיעה לאמריקאי זה יקח כמה חודשים...לא נראה לי שאפשר למצוא בחניות הארה"ב את הדגם האירופאי, אולי אפשר רק ב EBAY..באירופה המחירים לרוב לא הרבה יותר זולים מבארץ אחרי מיסים וכו', וכמובן שיותר קשה לעשות משלוחים משם לארץ....אם כזה חשוב לך השלט, למה פשוט לא ללכת על נגן כמו IAUDIO M3 שמגיע עם שלט עם LCD במחיר בסיס.
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר השלט ממממש לא חשוב לימה שחשוב לי יותר זה המטען החצוני [שאני בטוח שיש אותו ] והUSBOTG
פורסם 2005 בינואר 320 שנים השלט ממממש לא חשוב לימה שחשוב לי יותר זה המטען החצוני [שאני בטוח שיש אותו ] והUSBOTGלגבי ה USB2GO (לא ברור לי למה זה כזה חשוב, אבל לא משנה), או שתעשה את ה MOD שנתנו פה לדגם האמריקאי (ואז זה לא כזה 2GO...), או שתקנה את הארופאי ... אין אפס...לגבי המטען החיצוני, כדאי לעשות בירור אם זה כלול במחיר הבסיס או לא (זה גם תלוי כמובן מאיפה אתה קונה).
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר לגבי ה USB2GO (לא ברור לי למה זה כזה חשוב, אבל לא משנה), או שתעשה את ה MOD שנתנו פה לדגם האמריקאי (ואז זה לא כזה 2GO...), או שתקנה את הארופאי ... אין אפס...לגבי המטען החיצוני, כדאי לעשות בירור אם זה כלול במחיר הבסיס או לא (זה גם תלוי כמובן מאיפה אתה קונה).טוב ככל ההראה אני אקנה בארה"ב השאלה היא כמה יעלה לי במקרה הכי טוב ואיפה
פורסם 2005 בינואר 320 שנים אתה יכול לחפש ב EBAY או SHOPPING.COM או בAMAZON...הנה:http://www.shopping.com/xFS?KW=iriver+h320הכי זול שם זה 285$, אבל שים לב שמרבית החניות לא עושים משלוחים לארץ, אז או שאתה מכיר מישהו בחו"ל שיכול להביא לך את המכשיר, או שתאלץ להשתמש בשירותים של MUSTOP או EZBUYUS שכמובן לוקחים עמלה (ואתה צריך להוסיף מכס וכו')....
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר אתה יכול לחפש ב EBAY או SHOPPING.COM או בAMAZON...הנה:http://www.shopping.com/xFS?KW=iriver+h320הכי זול שם זה 285$, אבל שים לב שמרבית החניות לא עושים משלוחים לארץ, אז או שאתה מכיר מישהו בחו"ל שיכול להביא לך את המכשיר, או שתאלץ להשתמש בשירותים של MUSTOP או EZBUYUS שכמובן לוקחים עמלה (ואתה צריך להוסיף מכס וכו')....אני מדבר על חנות פיסית , לבנאדם לא יהיה מקום קבוע לשהות בו .
פורסם 2005 בינואר 320 שנים אז פעם הבאה תפרט יש אותו ב BEST BUY, בטח גם בשאר הרשתות הגדולות, COMPUSA וכו'.. ככה שאם הוא הולך להיות בעיר נורמלית, שיקפוץ לרשתות הגדולות, לאחת מהם בטוח יהיה את זה במלאי... לא זול... יחסית, אין מה לעשות, YOU CANT HAVE IT ALL
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר אז פעם הבאה תפרט יש אותו ב BEST BUY, בטח גם בשאר הרשתות הגדולות, COMPUSA וכו'.. ככה שאם הוא הולך להיות בעיר נורמלית, שיקפוץ לרשתות הגדולות, לאחת מהם בטוח יהיה את זה במלאי... השאלה באיזה מחיר
פורסם 2005 בינואר 320 שנים ואני גם ימליץ לך לברר.. כי גם אני חיפשתי חנויות שמוכרים עם המטען החיצוני ולא מצאתי..אם תמצא אז בבקשה תפרסם פהעריכה:שכחתי שעשיתי סקר מחירים בניו יורק וברוקלין אז אני יפרסם פהHarmony computersiRiver H320 - 285$1-877-427-6669 1801 Flatbush Ave.Brooklyn, NY 11210DataVisioniRiver H320 295$(212) 689-1111445 5th Avenue, NY, NY 10016BuyERetailiRiver H320 279$800-819-66611412 Avenue MSuite # 2395Brooklyn, NY 11230Comp-U-PLUSiRiver H320 290$800-287-232320 Robert Pitt Dr.Monsey, NY 10952אני כמעט בטוח שכל המחירים זה לפני TAX שזה עוד 8% אם אני לא טועה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.