עבור לתוכן

קונה את ה320 , אך יש בעיה קטנה ):

Featured Replies

פורסם

או קיי,

יש לי כמה אופציות

האחת , קנייה מישראל - אשר נפסלת ברגע זה עקב המחיר .

השנייה , קניה מUS , אך הUSOTG לא יעבוד .

השלישית , אירופה, אך איזו ארץ ? הרי באירופה יש הרבה, איזו ארץ הכי זולה ורצויה ?

האם בUS יש אפשרות לנגן אירופאי?

פורסם

אתה יכול לקנות את האמריקאי ויש אפשרות לעשות שיהיה לו USB2GO

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקנות את האמריקאי ויש אפשרות לעשות שיהיה לו USB2GO

בעזרת התעסקות עם מעגל חשמלי ----> יכול להגרם נזק למכשיר.

בכל מקרה, האם הUSBOTG הזה באמת משנה הרבה, הרי גם ככה ההעברה באמת איטית לפי מה שהבנתי

מה עוד החסרונות של הנגן האמריקאי ? סרטים הוא יכול להציג כמו האירופאי והקוראני בעזרת הפירמוויר כה ?

פורסם

אני מצטרף לשאלתך בקשר להאם אפשר למצוא נגן אירופאי בUS

ותראה בUS הרבה יותר זול.. מצאתי והטווח מחירים נע בין 280-310$

וחיפשתי קצת ביורופ והכי מעט שראיתי היה 278 EURO

הא ורק לידיעתך

בגירסה האמריקאית הורידו

שלט מעפן

מטען סוללות חיצוני

USB2G

השלט זה במילא שלט הכי בסיסי שיש.. וכמעט כל מי שקונה בתקופה הזאת את ה320 לוקח בחשבון שהוא הולך לקנות גם את השלט שהולך להיות מיועד למכשיר

מטען סוללות חיצוני זה דבר באמת גאוני וחבל חבל חבל מאוד שהורידו אותו בגירסא האמריקאית.. שמעתי שהולך לצאת מטען כזה לH1XX אז מן הסתם אני חושב שגם לH3XX זה יצא ואפשר לקנות את זה לחוד...

הUSB2G אומרים שעם ידיים טובות אפשר לעשות את זה.. www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=7700

זהו.. גם אני התלבטתי והחלטתי שאני בסוף קונה בארה"ב גם יותר נוח לי שם.. כי אמא שלי גרה שם. וגם כי לפי מה שראיתי שם יותר זול וכנראה אני כבר ככה יקנה את כל האביזרים שמסביב מתי שיצאו..

מקווה שעזרתי =)

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש נכון , השלט והמטען החיצוני לא מופיעים רק בלייט אדיטיון , בגרסא הרגילה הם נמצאים גם נמצאים .

פורסם

כרגע השלט שנמכר בארה"ב (בתוספת מחיר), הוא שלט בסיסי ומאפן בלי LCD DISPLAY (ניתן לראות אותו בחנות ONLINE של IRIVER AMERICA). בקוריאה יצא לפני שבועיים שלט מלא ל H320 כולל LCD DISPLAY וכו', אבל כרגע הוא מיועד לשוק הקוראני ובעתיד האירופאי, אם זה יגיעה לאמריקאי זה יקח כמה חודשים...

לא נראה לי שאפשר למצוא בחניות הארה"ב את הדגם האירופאי, אולי אפשר רק ב EBAY..

באירופה המחירים לרוב לא הרבה יותר זולים מבארץ אחרי מיסים וכו', וכמובן שיותר קשה לעשות משלוחים משם לארץ....

אם כזה חשוב לך השלט, למה פשוט לא ללכת על נגן כמו IAUDIO M3 שמגיע עם שלט עם LCD במחיר בסיס.

פורסם
  • מחבר

השלט ממממש לא חשוב לי

מה שחשוב לי יותר זה המטען החצוני [שאני בטוח שיש אותו ] והUSBOTG

פורסם

השלט ממממש לא חשוב לי

מה שחשוב לי יותר זה המטען החצוני [שאני בטוח שיש אותו ] והUSBOTG

לגבי ה USB2GO (לא ברור לי למה זה כזה חשוב, אבל לא משנה), או שתעשה את ה MOD שנתנו פה לדגם האמריקאי (ואז זה לא כזה 2GO...), או שתקנה את הארופאי ... אין אפס...

לגבי המטען החיצוני, כדאי לעשות בירור אם זה כלול במחיר הבסיס או לא (זה גם תלוי כמובן מאיפה אתה קונה).

פורסם
  • מחבר

לגבי ה USB2GO (לא ברור לי למה זה כזה חשוב, אבל לא משנה), או שתעשה את ה MOD שנתנו פה לדגם האמריקאי (ואז זה לא כזה 2GO...), או שתקנה את הארופאי ... אין אפס...

לגבי המטען החיצוני, כדאי לעשות בירור אם זה כלול במחיר הבסיס או לא (זה גם תלוי כמובן מאיפה אתה קונה).

טוב ככל ההראה אני אקנה בארה"ב

השאלה היא כמה יעלה לי במקרה הכי טוב ואיפה

פורסם

אתה יכול לחפש ב EBAY או SHOPPING.COM או בAMAZON...

הנה:

http://www.shopping.com/xFS?KW=iriver+h320

הכי זול שם זה 285$, אבל שים לב שמרבית החניות לא עושים משלוחים לארץ, אז או שאתה מכיר מישהו בחו"ל שיכול להביא לך את המכשיר, או שתאלץ להשתמש בשירותים של MUSTOP או EZBUYUS שכמובן לוקחים עמלה (ואתה צריך להוסיף מכס וכו')....

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לחפש ב EBAY או SHOPPING.COM או בAMAZON...

הנה:

http://www.shopping.com/xFS?KW=iriver+h320

הכי זול שם זה 285$, אבל שים לב שמרבית החניות לא עושים משלוחים לארץ, אז או שאתה מכיר מישהו בחו"ל שיכול להביא לך את המכשיר, או שתאלץ להשתמש בשירותים של MUSTOP או EZBUYUS שכמובן לוקחים עמלה (ואתה צריך להוסיף מכס וכו')....

אני מדבר על חנות פיסית , לבנאדם לא יהיה מקום קבוע לשהות בו .

פורסם

אז פעם הבאה תפרט :)

יש אותו ב BEST BUY, בטח גם בשאר הרשתות הגדולות, COMPUSA וכו'.. ככה שאם הוא הולך להיות בעיר נורמלית, שיקפוץ לרשתות הגדולות, לאחת מהם בטוח יהיה את זה במלאי...

לא זול... יחסית, אין מה לעשות, YOU CANT HAVE IT ALL

פורסם
  • מחבר

אז פעם הבאה תפרט :)

יש אותו ב BEST BUY, בטח גם בשאר הרשתות הגדולות, COMPUSA וכו'.. ככה שאם הוא הולך להיות בעיר נורמלית, שיקפוץ לרשתות הגדולות, לאחת מהם בטוח יהיה את זה במלאי...

השאלה באיזה מחיר :P

פורסם

ואני גם ימליץ לך לברר.. כי גם אני חיפשתי חנויות שמוכרים עם המטען החיצוני ולא מצאתי..

אם תמצא אז בבקשה תפרסם פה

עריכה:

שכחתי שעשיתי סקר מחירים בניו יורק וברוקלין אז אני יפרסם פה

Harmony computers

iRiver H320 - 285$

1-877-427-6669

1801 Flatbush Ave.

Brooklyn, NY 11210

DataVision

iRiver H320 295$

(212) 689-1111

445 5th Avenue, NY, NY 10016

BuyERetail

iRiver H320 279$

800-819-6661

1412 Avenue M

Suite # 2395

Brooklyn, NY 11230

Comp-U-PLUS

iRiver H320 290$

800-287-2323

20 Robert Pitt Dr.

Monsey, NY 10952

אני כמעט בטוח שכל המחירים זה לפני TAX שזה עוד 8% אם אני לא טועה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים