עבור לתוכן

אני קונה נגן MP3 וצריך יעוץ...בבקשה:)

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות נגן MP3 של 256MB אפשר לגלוש ל512MB ול1GB אבל תלוי במחיר

אני מקציב מקסימום 500 שקל.

איזה חברות טובות בתחום הזה אם אפשר איזה חמש שמות ככה טובות בתחום

ומה עוד חשוב שיהיה בנגן?

ואיך אני בודק את האיכות של הנגן על פי מה?

תודה מראש

פורסם

תראה ,בסביבות 500 ש"ח אפשר להשיג אחד מהנגנים של "5 מכשירים בנגן אחד   :P "  של 1 GB מהאלה שיש בכל מיני אתרי מכרזים,בדרך כלל אלה מכשירים בינוניים מינוס והאיכות לא משהו לא מהעולם הזה,אין ממש חברות גדולות בנגני הפלאש חוץ מקרייטיב ואייריבר ועוד כמה,והמחירים אצלם בשמיים ,בדרך כלל רוב נגני הפלאש הם ג'ינרים ( או חברות כמו "החברה העולמית המתקדמת והמשוכללת בעולם ULTRA  MAGA MP3 X "  :screwy: או כל מיני שיטים לא מוכרים כאלה)

תנסה בכל מיני אתרי מכרזים שמה אפשר להוציא נגנים במחירים זולים

פורסם

אני מצאתי בEBAY ב62$ נגן "ג'נרי" של 512 MB וחבר שלי שיש לו אותו נגן נהנה ממנו מאוד ...

לא חייבים לזלזל

(ודרך אגב OFEK שם זה לא הכל)

פורסם

חבר שלי קנה את הנגן הזה ושומעים בו לא רע בכלל, בשביל מחיר כזה זול נראה לי שזה אחלה דבר ::)

פורסם

שוב שאלת מיליון הדולר ( או ה-500 שקל..) איזה נגן ג'נרי לקנות... :sleep:

יש כמה דברים שאתה צריך לדעת על הנגנים האלה. בד"כ התמורה שאתה מקבל מהם היא טובה ואולי מאוד

כי הם זולים, שומעים בהם בסדר גמור ו.. עושים את התפקיד שלהם סה"כ.

עכשיו יש נגנים ויש נגנים, האיכותיים יותר ( מבחינת שמע, ממשק, איכות חומר ) גם עולים יותר.

בדרך כלל לאיכותיים הם של חברה כזאת או אחרת.

מה שלי מציק בנגנים האלה, הוא הווליום. בנגן כזה הוא חזק ובשני לא. זה מן ניחוש בקניה כי לא תמיד הספק

מציין את עוצמת הקול היוצאת( ב- mw  ) ולא תמיד מה שרשום הוא המצוי.

בעיקרון כל נגן מהפופולרים ( ארגוטק קוראים להם? ) יספק אותך. יש עליהם ביקורות חיוביות

תסתכל פה

וחכה לעוד תגובות. הנושא הזה דיי פופלרי בפורום, תריץ חיפוש.

פורסם
  • מחבר

אפשר המלצות ספצפיות על נגנים מישהו קנה נגן במחירים האלו והוא מבסוט ממנו??

שיכול להמליץ עליו זה יעזור מאוד

משהו ספציפי...

האיכות העוצמה והאוזניות גם חשובים מאוד ולכן לפי מפרטים אני לא יכול לדעת מה טוב מה לא רק על ידי מישהו שקנה כבר.

(כמובן שאם אני יקח חברה מוכרת וטובה אני יכול לסמוך על זה אבל המחירים יקרים ואני מעדיף חברות זולות שיצא להם נגן טוב)

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים