עבור לתוכן

המאוורר של הNB לא מסתובב!!

Featured Replies

פורסם

הוא כבר כמה זמן מראה כאילו שאין ממנו נתונים על מיהרות אבל חשבתי שזאת רק בעיה בחלק שמודד את המהירות (כי החלון היה לכיוון הקיר) ועכשיו שקניתי שולחן חדש אני מסתכל ואני רואה שהוא לא זז (למרות שהNB עדיין קריר (אזור ה35) )

פורסם

לא נורא, אני אישית סגרתי את המאורר בכוונה

הוא לא ממש מועיל, ובטח שלא בחורף

ובטח שלא במהירויות שעון סבירות..

(לפעם הבאה בשביל שכולם יבינו אתה מוזמן לציין את הצ'יפסט שיש ברשותך, או את לוח האם)

פורסם
  • מחבר

זה רשום במפרט...

אבל אם אתה מתעקש AN7 של אביט עם NFORCE2

ואני רוצה שהוא יעבוד כי אני הולך לעשות OC

(אגב רועי שמעתי שהולך לצאת 3.5 ולך תדע היום הטכנולוגיה רצה מהר אולי מחר יצא גם 4.0 חחחחחחחחחח)

פורסם

על איזה מפרט בדיוק אתה מדבר? :nixweiss:

בכל מקרה, זאת בעיה ידועה של המאווררי צ'יפסט של אביט, גם שלי שבק חיים.

תשיג סינק פסיבי, הכי טוב.

פורסם

וגם של ASUS, וגם של כל חברה ששמה מאווררים שהם לא BALL BEARING (למה ?!?!?).. בכלל מעצבן שעם כל המחשבים והטכנולוגיה שיש... הבעיה הכי גדולה היום המחשבים זה עומס המאווררים והרעש של המחשב....

פורסם
  • מחבר

אבא בחיים לא יתן לי להחליף קירור לגשר

לעשות OC הוא בקושי מרשה................=\

על איזה מפרט בדיוק אתה מדבר? :nixweiss:

אוייייייייי פעם היה פה מפרט לא?!

פורסם

איך אתה זוכר, הורידו אותו עוד לפני שנולדתי..

בכל מקרה אין שום סיכון בהחלפת הקירור

אתה כולה מפרק את הלוח אם, לוחץ את שני הקליפסים החוצה, ודוחף בקליק קטן לנעילה את הסינק החדש

חוצמזה אני לא מבין למה אתה צריך להחליף קירור לגשר אם אתה לא עושה א"ק, הקירור כמו שהוא עכשיו (ללא המאורר) יספיק ללא ספק לחורף, ובקיץ כבר נראה מה יהיה, יש מצב טוב שזה יספיק גם בקיץ כי הצ'יפסט לא מתחמם בצורה בלתי נסבלת שקירור פסיבי צולע לא יכול לספוג (:

כדרך אגב כבר ציינתי שאני באוברקלוקינג, עם צ'יפסט כמו שלך, וקירור כמו שלך, עם מאורר כבוי גם בקיץ? :D

פורסם

זה לא היה כזה מזמן - אולי חצי שנה מאז שהורידו אותו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים