עבור לתוכן

אני חושב לקנות מארז למודינג. עזרו לי להחליט.

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מארז למודינג עד 150 ש"ח.

ומצאתי כמה הצעות:

1) http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=620&CatCode=91

2) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=350

3) http://www.fixbuy.co.il/Product.aspx?prodID=42

עכשיו הראשון מבחינת מיקום הכי נוח לי אבל נראה לי שתיהיה לי בעיה עם המארז בגלל שעל הדלת יש את החורים האלה

וזה נראה לי יפריע לי לעשות חלון בצורה שאני רוצה.

השני  נראה לי המארז הכי טוב למודינג בשבילי. הבעיה היא המחיר לא נראה לי ששוה כלכך .

השלישי גם זול אבל לא נראה לי כלכך יפה.

(ולאף אחד מהם אני לא צריך משלוח - אז אל תוסיפו למחיר את המשלוח).

תודה לעונים.

פורסם

בעיקרון זה למודינג אמרת...לא?

אז קח פשוט את הכי זול או את זה שהכי מתאים לך...

זה עם החורים-תוכל לסתום אותם בקלות ולשייף

האחרון שמכוער-אתה במילא עושה לו מודינג

השני-יקר לך?אל תקנה...

פורסם

לפי דעתי תיקח את השלישי..

ואל תשכח לשלוח לכאן תוצאות(תמונת...) עם המודינג שאתה עושה.

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

:kopfpatsch:

אל תתקרב למארזים האלה (הראשון עוד נראה בסדר...)! במיוחד לא לשני... תמצא משהו עם ספק טוב וסידור פנימי טוב- איורור טוב. זה הכי חשוב.

לחץ כאן

לחץ כאן

כזה יש לי... הספק ג'נרי, אבל לי הוא עובד בסדר כבר שנתיים... (אני קניתי אותו לא מזיגזג ב200 ש"ח...) הוא סבבה למודים, רק שהוא מחליד מהר אם לא צובעים אותו... אבל זה בסדר למארזי פלדה...

לחץ כאן

אתה יכול לקחת את המארזים בלי הספקים הג'נריים, ולקבל הנחה (ברוב המקרים...) ובהפרש לקחת ספק טוב:

לחץ כאן

לחץ כאן

או htאת זה אם אין לך מערכת כבדה ואתה לא מתכוון להוסיף הרבה לדים, ניאונים, מאוררים וכו...

פורסם
אל תתקרב למארזים האלה (הראשון עוד נראה בסדר...)! במיוחד לא לשני... תמצא משהו עם ספק טוב וסידור פנימי טוב- איורור טוב. זה הכי חשוב

הוא ביקש מארז למודינג עם תקציב של 150 ש"ח הנה ציטוט של פותח הת'ארד:

אני מתכנן לקנות מארז למודינג עד 150 ש"ח.
ולאף אחד מהם אני לא צריך משלוח - אז אל תוסיפו למחיר את המשלוח

בקיצור,יש סיבה לכך שפותח הת'ארד ביקש מחנויות שהוא רשם...

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

אל תתקרב למארזים האלה (הראשון עוד נראה בסדר...)! במיוחד לא לשני... תמצא משהו עם ספק טוב וסידור פנימי טוב- איורור טוב. זה הכי חשוב.

לחץ כאן

לחץ כאן

כזה יש לי... הספק ג'נרי, אבל לי הוא עובד בסדר כבר שנתיים... (אני קניתי אותו לא מזיגזג ב200 ש"ח...) הוא סבבה למודים, רק שהוא מחליד מהר אם לא צובעים אותו... אבל זה בסדר למארזי פלדה...

לחץ כאן

אתה יכול לקחת את המארזים בלי הספקים הג'נריים, ולקבל הנחה (ברוב המקרים...) ובהפרש לקחת ספק טוב:

לחץ כאן

לחץ כאן

או htאת זה אם אין לך מערכת כבדה ואתה לא מתכוון להוסיף הרבה לדים, ניאונים, מאוררים וכו...

"תמצא משהו עם ספק טוב וסידור פנימי טוב- איורור טוב. זה הכי חשוב"

לא הבנתי מה רע במה שהצעתי? הרי גם ככה המארז עומד לעבור מודניג  וספק כבר יש לי (מה זה ספק טוב?)

ונראה לי שלא הבנת כלכך את הכוונה שלי כי יש לי כבר מארז. המארז הזה אני עושה עליו מודינג ואז מעביר אליו (אני לא מחפש מארז טוב או משהו)

אם הייתי מוצא מארז איפשהו היה יותר טוב.

בקיצור ההצעות שהראת לי עוברת מעל ומעבר לתקציב שלי.

אני מתכוון לקנות מארז עד 150 ש"ח ואז לשפר אותו עם המודינג (שגם עליו צריך להוציא כסף).

ואני מעדיף שאת המארז אני אוכל לקחת באופן עצמאי (אני לא אוהב משלוחים) - אזור המרכז והסביבה.

והנה עוד הצעה שמצאתי: http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=150101&Cat2Cat1ID=16&Cat2ID=0&aff=Zap

איך זאת נראת?

ו 2 שאלה קטנות אם אני כותב כבר:

1) עם איזה חומר ניתן לסתום חורי אוורור בדלתות המארז? (ראיתי שצריך משחה שנקראת בונדו)

2) מאיזה חומר עשויים דלתות המארז (ובכלל כל העוטף אותו) ואני לא מדבר על פרספקס. (זה נקרא P.V.C ?)

תודה.

אם יש לכם עוד הצעות זולות או מכירים חנויות שמוכרות בזול אשמח לשמוע עליהם.

פורסם

OK, טעות שלי... אבל בכול זאת, זה ממש לא רצוי לקחת מארזים כלכך גרועים... אם אתה ממש לחוץ בתקציב אז אין לך ברירה. אבל הספקים הג'נריים האלה לא יחזיקו מוד רציני... אולי יסכימו להחליף לך את הספקים האלה בספק נורמאלי בתוספת סימלית (או משהו כזה... תשאל אותם)

זה מארזים שלפי דעתי יותר טובים.

לחץ כאן

לחץ כאן

עריכה/ תוספת, אחרי שאראיתי את ההודעה של הפותח:

מארז קטן מידי (כמו זה שבלינק השני... אתה יכול לראות שיש לו רק 3 מקומות לכוננים, לדוגמא...) יתאוורר בצורה פחות טובה ממארז גדול יותר.

ספק טוב זה ספק שברגע שיש עליו עומס, והוא נשרף, הוא לא לוקח איתו עוד רכיבים. בספק יש פיוז שאמור להגן עליו, ברוב הספקים, בד"כ, הפיוז זה הדבר היחיד שלא נשרף בספק... בנוסף, הספקים הפשוטים (הג'נריים) לא מספקים את המתח המוצהר: אם כתוב עליו 480W הוא יספק לך משהו כמו 400W בלבד... חברות שמייצרות ספקים טובים הן HEC, אנטק, TT...

חורים אפשר לאטום בבונדו, שקונים באופיס דיפו (אתה יכול לנסות להשיג אותו במקום אחר, אבל כמו כולם, בסוף תקנה אותו באופיס דיפו :smile1:) אתה יכול להשתמש גם במישחה אפוקסית (שים לב: מישחה... לא ה"פלסטלינות" או ה"סטיקים" הם ממש לא נוחים לעבודה...)

מארזים בד"כ עשויים מפלדה, היקרים יותר עשויים מאלומיניום. מה סוג הפלסטיק אני לא יודע, אבל אם אני לא טועה, זה משתנה ממארז למארז...

גם מארז למוד לא צריך לקפח. אם אתה רוצה מארז טוב, אז צריך להשקיע, גם אם אתה מתכוון לקרוע לו את הצורה. ובכלל, עם ההתחממות של המעבדים ושאר הרכיבים של היום, אני היתי ממליץ לך לקחת טאוור, ולא מידי טאוור... או מארז אלומיניום (שהפזר חום טוב יותר)... אבל הם לא בתקציב...

פורסם
  • מחבר

OK, טעות שלי... אבל בכול זאת, זה ממש לא רצוי לקחת מארזים כלכך גרועים... אם אתה ממש לחוץ בתקציב אז אין לך ברירה. אבל הספקים הג'נריים האלה לא יחזיקו מוד רציני... אולי יסכימו להחליף לך את הספקים האלה בספק נורמאלי בתוספת סימלית (או משהו כזה... תשאל אותם)

זה מארזים שלפי דעתי יותר טובים.

לחץ כאן

לחץ כאן

עריכה/ תוספת, אחרי שאראיתי את ההודעה של הפותח:

מארז קטן מידי (כמו זה שבלינק השני... אתה יכול לראות שיש לו רק 3 מקומות לכוננים, לדוגמא...) יתאוורר בצורה פחות טובה ממארז גדול יותר.

ספק טוב זה ספק שברגע שיש עליו עומס, והוא נשרף, הוא לא לוקח איתו עוד רכיבים. בספק יש פיוז שאמור להגן עליו, ברוב הספקים, בד"כ, הפיוז זה הדבר היחיד שלא נשרף בספק... בנוסף, הספקים הפשוטים (הג'נריים) לא מספקים את המתח המוצהר: אם כתוב עליו 480W הוא יספק לך משהו כמו 400W בלבד... חברות שמייצרות ספקים טובים הן HEC, אנטק, TT...

חורים אפשר לאטום בבונדו, שקונים באופיס דיפו (אתה יכול לנסות להשיג אותו במקום אחר, אבל כמו כולם, בסוף תקנה אותו באופיס דיפו  :smile1:) אתה יכול להשתמש גם במישחה אפוקסית (שים לב: מישחה... לא ה"פלסטלינות" או ה"סטיקים" הם ממש לא נוחים לעבודה...)

מארזים בד"כ עשויים מפלדה, היקרים יותר עשויים מאלומיניום. מה סוג הפלסטיק אני לא יודע, אבל אם אני לא טועה, זה משתנה ממארז למארז...

גם מארז למוד לא צריך לקפח. אם אתה רוצה מארז טוב, אז צריך להשקיע, גם אם אתה מתכוון לקרוע לו את הצורה. ובכלל, עם ההתחממות של המעבדים ושאר הרכיבים של היום, אני היתי ממליץ לך לקחת טאוור, ולא מידי טאוור... או מארז אלומיניום (שהפזר חום טוב יותר)... אבל הם לא בתקציב...

אוקי נתת לי נקודה למחשבה.

עכשיו עלה לי רעיון, אם נגיד אני משיג לוחות אלומיניום (אבא שלי עובד עם כאלה, בטח יש לו שאריות..)

אני אוכל להשתמש בהם להכנת מארז? וזה יהיה בסדר?

ובקשר לספק נראה מה אני אוכל לעשות..

פורסם

בהצלחה!

כבר ראינו מארז מקורי מפקרספקס, אבל מאלומיניום, אני לפחות עוד לא ראיתי.

רק תדאג שזה יהייה אלומיניום מחוזק, כי אלומיניום רגיל חלש מידי, או עבה מידי ;)

פורסם
  • מחבר

בהצלחה!

כבר ראינו מארז מקורי מפקרספקס, אבל מאלומיניום, אני לפחות עוד לא ראיתי.

רק תדאג שזה יהייה אלומיניום מחוזק, כי אלומיניום רגיל חלש מידי, או עבה מידי ;)

תודה.

ודיברתי עם אבא שלי והוא אמר שזה אלומיניום מחוזק (לא חלש מידי ובטוח שלא בעיה לחתוך כי הוא חותך אותם כל הזמן).

אממ אתה יכול להביא לי או מישהו אחר מדריך לבניית מארז (אפילו בניה מפרספקס או כל חומר אחר אני פשוט אשתמש באלומיניום במקום)?

שוב תודה.

פורסם

חפש באתר... רק אתמול מישהו שאל על בנית מארז...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים